Ζώα και άνθρωπος

Ρε συ Νικόλα, οι γάτες στην Κρήτη έχουν δική τους προφορά ?
Αυτές δεν νιαουρίζουν.....αλυχτούν:D

Από δω άρχισαν όλα :Banane0:
Είχε βγει να αγναντέψει, τον πήραν είδηση οι λεγάμενες, είναι τσαχπίνης και πρωτευουσιάνος......πολύ θέλει να γίνει το κακό? ;)

Attachments

• 117386227_3323551737668346_5728079038850117101_n.jpg
    117386227_3323551737668346_5728079038850117101_n.jpg
    50.4 KB · Views: 212
Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Νάτη και η 3η Τιτικογενιά!
View attachment 173232

Πανεμορφη γενια ! Καλοτυχη να ναι :)

Από δω άρχισαν όλα :Banane0:
Είχε βγει να αγναντέψει, τον πήραν είδηση οι λεγάμενες, είναι τσαχπίνης και πρωτευουσιάνος......πολύ θέλει να γίνει το κακό? ;)

Πηγες διακοπες με τον γατο μου φαινεται...
Ολο στην τσιλια θα σαι. Να προσεχετε μη χαθει.

117626851_3068942029827187_5728001168374587212_n.jpg

Πηγες διακοπες με τον γατο μου φαινεται...
Ολο στην τσιλια θα σαι. Να προσεχετε μη χαθει.
Μπαααα δεν δείχνει τέτοιες προθέσεις.
Αυτό που φοβόμαστε είναι μπας και πέσει από κει που ανεβαίνει και αράζει, γιατί τον έχουμε συλλάβει να κοιμάται βαθέως τον παλιομπαγλαμά-bye-

Μπαααα δεν δείχνει τέτοιες προθέσεις.
Αυτό που φοβόμαστε είναι μπας και πέσει από κει που ανεβαίνει και αράζει, γιατί τον έχουμε συλλάβει να κοιμάται βαθέως τον παλιομπαγλαμά-bye-

Δεν παθαινουν τιποτα.

7ψυχες.

Εγκωμιαστικά σχόλια στην Ιταλία απέσπασε η Ελλάδα ύστερα από την απόφαση του υπουργεί Αγροτικής Ανάπτυξης να απαγορεύσει τη σφαγή αλόγων και ιπποειδών στη χώρα μας.

Εφημερίδες όπως η ευρείας κυκλοφορίας La Stampa, αλλά και φιλοζωικές οργανώσεις της γειτονικής χώρας, χαιρέτισαν τα νέα από την Ελλάδα μετά την ψήφιση του σχετικού άρθρου στη Βουλή που προβλέπει εξίσωση των αλόγων με τους σκύλους και τις γάτες.

Με άλλα λόγια, όλα τα ιπποειδή θεωρούνται πλέον κατοικίδια ζώα και ως εκ τούτου απαγορεύεται η χρησιμοποίηση τους για την παραγωγή κρέατος, δέρματος, φαρμάκων και διαφόρων συναφών προϊόντων, όπως και απαγορεύεται η εξαγωγή τους για παρανόμους σκοπού

αποτελεί τροφή για αυτούς;;
μα τι σκ@τ@ έχει το DNA αυτών των ανθρώπων;;;;;

τρώγεται ένα σαρκοφάγο γμτ;;
εδώ το λιοντάρι σκοτώνει μια ύαινα και δεν την τρώει.. την παρατάει!

Φαντάζομαι όλα τρώγονται, το πράγμα είναι θέμα κουλτούρας. Τώρα και με... ιδεολογική επικάλυψη.

Το ίδιο μπορεί να λέμε σήμερα και για το αλογο (καίτοι μη σαρκοβορο) που προανέφερε ο Ναθαναήλ.
Μας διαφεύγει βέβαια, όταν μιλάμε για "αρχαία κουλτούρα" σεβασμού προς το ζώο, ότι οι πρώτοι ινδοευρωπαίοι (κουλτούρα των Κουργκάν) που εξημέρωσαν το ζώο μάλλον αρχικώς δεν τα είχαν για ίππευση αλλά για κρέας.

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

αποτελεί τροφή για αυτούς;;
μα τι σκ@τ@ έχει το DNA αυτών των ανθρώπων;;;;;

τρώγεται ένα σαρκοφάγο γμτ;;
εδώ το λιοντάρι σκοτώνει μια ύαινα και δεν την τρώει.. την παρατάει!

Αν όχι όλα, τα περισσότερα τρώγονται.
Θέμα πολιτισμού, θρησκείας, ανάγκης, συνήθειας, παράδοσης....

Εδώ τρώνε τα αγγούρια της θάλασσας στην Κίνα, που εδώ τα κάνουμε δόλωμα.

Είχε ένα μέρος στα βαθιά εδώ που παραθεριζαμε, που είχαν αποικία τα ολοθούρια. Ήταν το όριο που βγαίναμε με ένα φουσκωτό κανο. Με τους φίλους μου, μικρά, το λέγαμε "το πουτσοστάσι" :p

Αλλες κουλτουρες τωρα τι να λεμε.

Παντως τα γαιδουρακια/μουλαρια που τα παρατανε δεμενα στον ηλιο θα επρεπε να απαγορευεται. Τραγικη συμπεριφορα σε ενα απο τα πιο φιλικα στον ανθρωπο ζωα .

Για να εχει υπαρξει στην αρχαιοτητα αντιδικια "περι ονου σκιας" παει να πει οτι ειναι μαλλον ανθεκτικα στον ηλιο ζωα.

Δεν παυει ομως να ειναι αχαριστια η ολη συμπεριφορα. Εμ σε εχω και μου δουλευεις με ανταλλαγμα λιγα ξερα αχυρα εμ σε αφηνω να ψηνεσαι ολη μερα στον ηλιο ?

Ποσες φορες εχω πιασει τον εαυτο μου να σκεφτεται να παει να κοψει τα σκατοσχοινια αλλα σκεφτομαι μην ειναι και κανα ζαβο και παει και φυγει μακρυα και σκοτωθει απο κανα αυτοκινητο.

Επειδη βγαλαμε την φωκια αγρια και επικινδυνη (απο ενα βιντεο).

Άγριο είναι από τη στιγμή που ζει στην φύση.
Επικίνδυνο από τη στιγμή που επιζεί σε αυτήν, κάτι που αμφιβάλω ότι θα καταφέρναμε εγώ και εσύ.
Πόσο μάλλον αν τα βλέπεις έτσι.
Ακόμη και ένα μωρό ελάφι να χαϊδέψεις είναι επικίνδυνο.
Πολύ γλυκούλι, αλλά μάλλον θα σε βρουν ξεκοιλιασμένο από τη μαμά του κάποιοι άλλοι αν είσαι τυχερός, κάποιο άλλο γλυκό ζωάκι αν είσαι άτυχος. :smile: