Ζώα και άνθρωπος

Στα μέρη μου έχουμε δυστυχώς εκατόμβες σκαντζόχοιρων.. προσπαθώντας να περάσουν τον δρόμο,αν αισθανθούν ή ακούσουν θόρυβο,κουλουριάζονται ,που είναι η άμυνα τους , έτσι ομως διαμελίζονται,απ τους βιαστικούς οδηγούς..
Επίσης δέχονται ένα απίστευτο κηνυγι απ τους γύφτους,που με αυτοσχέδια καμάκια από καλάμι/πηρούνι..τα σκοτώνουν και μετά τα ψήνουν...

Στα μέρη μου έχουμε δυστυχώς εκατόμβες σκαντζόχοιρων.. προσπαθώντας να περάσουν τον δρόμο,αν αισθανθούν ή ακούσουν θόρυβο,κουλουριάζονται ,που είναι η άμυνα τους , έτσι ομως διαμελίζονται,απ τους βιαστικούς οδηγούς..
Επίσης δέχονται ένα απίστευτο κηνυγι απ τους γύφτους,που με αυτοσχέδια καμάκια από καλάμι/πηρούνι..τα σκοτώνουν και μετά τα ψήνουν...

στην συγκεκριμένη αφετηρία έχουμε από αυτούς.
να βγάλω φωτό να σου δείξω ταμπέλα που ζητάει να αγοράσει σκυλί για σκαντζόχοιρους;; ..άστο......

Εδώ πάνε ρε ρεματιές αποξηραμένων χειμάρρων και με την χρήση καπνού τους ξετρυπώνουν και πετώντας τα αυτοσχέδια καμάκια τα κάνουν να υποφέρουν πριν ..να ψηθούν.
Απίστευτες σκηνές θα μου μείνουν στο μυαλό...υπανάπτηκτα όντα που ζουν απ τα 'αγνώστου πατρός' επιδόματα,ξεζουμίζοντας όλους μας.
Επίσης έχουν συντελέσει στην αλλαγή μεταναστευτικών οδών για σπάνια πουλιά, όπως σπίνοι, καρδερίνες,τσιβρίκια ή μπασταρδοκάναρα όπως τα λένε σε κάποια Νησιά.

Και εκεί που κάναμε το μπανάκι μας...

IMG-20200824-144039.jpg

σκάει ένα μικρό φλαμίνγκο που έχασε το κοπάδι του.

Ενημέρωσα το ΑΝΙΜΑ, αλλά πήγα το βραδάκι από εκεί και έλειπε, οπότε μάλλον βρήκε το κοπάδι του ή το μάζεψαν εκείνοι.
Πανέμορφο θέαμα για όσο κράτησε!
Το περίεργο είναι ότι ήταν πολύ εξοικειωμένο με τον κόσμο, προσγειώθηκε μισό μέτρο μακριά από την ξαπλώστρα μου (ένα "ω να σου γ..." και λίγος καφές από τη μύτη μου ξέφυγε να πω την αλήθεια) και πήγε περπατώντας, ανάμεσα από τις ξαπλώστρες ως ένα ρυάκι που υπάρχει εκεί παραδίπλα.

Καθόλου!
Περπατούσε χαλαρό μέσα στον κόσμο και φυσικά μαζεύτηκαν γύρω του ένα σωρό πιτσιρίκια να το βλέπουν.
Αυτό σκάλιζε το νερό χαλαρό σαν να μην υπήρχε κανείς τριγύρω του.

Καθολου φυσιολογικο. Μυτυλίνη που είχα πάει για παρατήρηση, με το που πλησίαζες στα 100-200 m εφευγαν χωρις 2η σκεψη.

Τυχερός οπως και ναχει που το δες

Καθολου φυσιολογικο. Μυτυλίνη που είχα πάει για παρατήρηση, με το που πλησίαζες στα 100-200 m εφευγαν χωρις 2η σκεψη.

Τυχερός οπως και ναχει που το δες

Σίγουρα τυχερός!
Και εγώ παραξενεύτηκα που συμπεριφερόταν έτσι και για αυτό επικοινώνησα με το ΑΝΙΜΑ.

Αφού η φωτογραφία είναι από το κινητό μου και βγήκε σε απόσταση 2-3 μέτρων. :D

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Μάνο κανένα κοράκι έπρεπε να σου πέσει να μην ξεκολλάει μετά, όχι εκείνο το αχάριστο! :guitarist:

Mπααααα ....
Κουτσουλανε ΠΟΛΥ και ΠΑΝΤΟΥ. Δεν παλευεται η κατασταση τους.
Ειχα φιλοξενησει μια μπαταρισμενη δεκαοχτουρα (πριν 30 χρονια).
Εχεζε μεσα στο μπωλ που εβαζα τα σπορακια της !!!!
Να μην πω και τι ειχε κανει σε ολοκληρο το μπαλκονι.
Εγω, μεχρι και ταψακι με αμμο για τα κακακια της.

Τιποτα ... αδιορθωτα ... δεινοσαυρακια !

Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο σε όλους μας.
Αυτή είναι ένα από τα κορίτσια μου. Τα παιδιά στη γειτονιά τη λένε Πηρούνα. Έτσι τρώει πάντα.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Το έχετε ξαναδεί γάτα να τρώει έτσι ?

Για να εκπαιδευτεί πουλί να κάνει τις κουτσουλιές του σε συγκεκριμένο μέρος θέλεις καθημερινή εκπαίδευση μηνών.
Απλά δεν είναι στη φύση τους.
Άσε που τα μικρά κάνουν την ανάγκη τους ανά 10-20 λεπτά. Σκέψου να έπρεπε να πάνε σε συγκεκριμένο μέρος να τα κάνουν, δεν θα έκαναν τίποτα άλλο.

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Το έχετε ξαναδεί γάτα να τρώει έτσι ?

καλο μηνα παιδες

κατι την "σκιαΖει" και δεν θελει να πλησιαζει τα μπωλ με το φαι ειναι προφανες.

Το κανουν και οι δικοι μου αλλα αραια ειδικα οταν ειναι αλλη γατα κοντα τους και δεν θελουν να αφησουν την θεση που ελεγχουν την αμυνα τους