Ζώα και άνθρωπος

Tι να ψαρεψεις ρε συ?

σε λιγο θα κανει πασαρελα απο το μαξιλαρι του δεν εχεις καταλαβει τι σχεση εχει χτιστει ? :BDGBGDB55:

Πήγαν όλα καλά.Αύριο κλείνει 14 ημέρες από την επέμβαση.Της έβγαλα εχθές το κολάρο και ο περιορισμός της θα αρθεί την ερχόμενη Δευτέρα.
Βέβαια το ποδαράκι της ακόμα δεν μπορεί να το πατήσει καλά,αλλά είναι όλο μαμ,κακά και νάνι.

Αρα ο θανατος αποφευχθηκε ! Το κακομοιρουλι θα ΖΗΣΕΙ.
Μπραβο Σωκρατη !

Καλά,είμαι αλλού για αλλού (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και συγχώρητος.

Χαίρομαι Σωκράτη για την έκβαση της περιπέτειάς σου και χίλια μπράβο για τον χαρακτήρα που δίνεις απλόχερα.

Εύχομαι να την χαίρεσαι για πολλά χρόνια !

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

giphy.gif

Θα με πεθανετε εδω μεσα :flipout::laugh::flipout:

:flipout:

Σήμερα άφησα για μισό λεπτό την πόρτα για να βάλω φαί στις υπόλοιπες και ο κούτσαβλος πετάχτηκε έξω.Και δεν φτάνει που βγήκε έξω,δίνει και ένα σάλτο-που απαγορεύεται από τον γιατρό- και βγαίνει έξω από το οικόπεδο.Συναγερμός...Εγώ μαζί με τα 2 παιδιά μου να προσπαθούμε να την "πείσουμε" να μας πλησιάσει για να την μπουζουριάσω πάλι μέσα.Τελικά την πείσαμε και τώρα αναπαύεται στο μαξιλαράκι της.
qwerty1gr ,το όνομά της το έχω γράψει βρε συ.
Μοίρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Eιχαμε εναν καφετζη (στην παλια γειτονια, Κουφιτσα με Ολυμπου)
που καλημεριζε το καναρινι του ψιθυριζοντας χαμηλοφωνως .....

.... "Λουκά, όλα καλά ?" .... :blink: :blink: :bang:

:laugh::flipout::laugh::flipout::laugh::flipout::laugh::flipout::laugh::flipout::laugh::flipout::laugh::flipout::laugh::flipout::laugh:

Περνουσε κοσμος (ανυποπτος) εξω απο το μαγαζι και περιμενε να δει καποιον "Λουκα" ! :flipout:
Αυτη η αφοπλιστικη (σχεδον ισοπεδωτικη) απλοτητα συναλλαγης του νεοελληνα ....
παντα θα με συναρπαζει. Ολα, ΜΑ ΟΛΑ, εξισωνονται προς τα κατω,
στην πεζη του καθημερινοτητα και συναλλαγη.

And that's that ! Ολοι οι αλλοι κουρευομαστε :laugh:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

που δεν φοβούνται τίποτα!!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Λάθος!
Την συγκεκριμένη συσκευή την τρέμουν.
Ειδικά εάν περιέχει την τοξική ουσία Η2Ο

image.jpg

τι λάθος; δεν βλέπεις που έχω σκάσει στα γέλια;
χτες ο Τάμπυ πήδηξε καταλάθος σε λάθος μπαλκόνι από τις σκάλες μας..κλάμα κακό..
χτυπάω στο παλικάρι από πάνω να μου ανοίξει να τον μαζέψω και τον βρήκα να του φεύγουν τα τσίσα!
ούτε 2 λεπτά ο όλος χρόνος στο ξένο μπαλκόνι.

Πόσο τραγικό αλήθεια, ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου να έχει για φίλο το χειρότερο εχθρό του.
Με αφορμή το παραπάνω καθώς και τα 2 πιο πρόσφατα τραγικά περιστατικά με θύματα σκύλους.

Βρε ξυπνήσαμε από τον θόρυβο, βγήκα έξω να δω τι γίνεται και έβρεχε οριζόντια!
Σε φάση "ΑΜΑΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ!"
Από τον κεντρικό περνούσαν δέντρα, τέντες, πέργκολες, πόρτες, ζώα, αυτοκίνητα και τα μισά από αυτά, πετούσαν!
Ο άλλος βρήκε την καμινάδα του σε άλλο σπίτι. Όρθια.
Από τα γήπεδα πήρε τα κιγκλιδώματα και τις πόρτες (5 μέτρα πόρτα, μην νομίζεις καμία δίμετρη) και τα πήγε αλλού.
Κυριολεκτικά μας πήρε και μας σήκωσε. Και αν δεν γινόταν στις 5:30 το πρωί θα θρηνούσαμε πολύ κόσμο.
Ο σκυλάκος δεν έπεσε, τον σήκωσε ο αέρας και του άλλαξε μπαλκόνι.

Θα πηρε δανεικα απο καμια γατα.....

Πλακα πλακα ελπιζω να μην σκοτωθηκαν ετσι ζωα αν και αυτα συνηθως δεν ειναι χαζα πανε και προφυλασσονται.

Απλα ο συγκεκριμενος μαλλον ηταν εγκλωβισμενος στην ταρατσα....:furious3::damnyou::furious3: