teddy743
Supreme Member
Θωδορη εισαι αρχοντας με τα γατια !
Μπερδευτηκα με ολα αυτα... ποιο ειναι το δικο σου ; Η ποσα εχεις τελικα ;
Μη φοβασαι η εγχειρηση ειναι ρουτινα και απελευθερώνει τα ζωάκια απο ενα μεγαλο βαρος και ενα μεγαλο κινδυνο για την ζωη τους.
Ο Γκρι-ασπρος μόνο είναι δικός μου. Τον βρήκα μέσα στη μηχανη του αυτοκινήτου όταν ήταν περίπου 3 εβδομάδων. Μετά ερχόταν επίσκεψη συχνά η πρώην μου και παρόλο που είναι των σκύλων πιο πολύ μου είπε ότι θα ήθελε κι αυτή ένα αφού είδε πόσο πλάκα έχει ....και δες πως τα φέρνει η τύχη....
βρήκε ολόκληρη οικογένεια που η μαμά έφυγε η την χτύπησε ίσως αμάξι ακριβώς μια εβδομάδα μετά κάτω από το σπίτι της.
Έδωσε ένα στην μαμά της και κράτησε τα άλλα τρία (τα δυο ξανθά και εκείνη την σκιά που κρατάω στον λαιμό μου).
Το άλλο που μοιάζει με μπλε γκρι λουκουμάς είναι της κοπέλας μου ....το βρήκε σε ένα χωράφι πριν χρόνια όταν πήγε να επισκεφτεί την γιαγιά της.....είναι από αυτά τα μυστήρια που τα αυτιά τους γέρνουν προς τα μπρος.
Υ.γ. βλεπω γράφετε από κάτω για ζημιές. Δυστυχώς και εμένα κάνει ζημιές...λίγο απ όλα ένα πράμα. Κυρίως όταν μιλάω πολύ ώρα βιντεοκληση και νιώθει οτι τον γράφω ή το πρωί αν κοιμηθώ λίγο παραπάνω.
Τις προάλλες με έβλεπε να βάζω στο ποτήρι κόκα κόλα αργά και προσεκτικά για να μην ξεχειλίσει ο αφρός.....και εκεί που βίδωνα το καπάκι για να βάλω το μπουκάλι πίσω στο ψυγείο...με κοιτάει μια στα μάτια και δίνει μια σφαλιάρα στο ποτήρι και πέφτει πάνω στη μοκέτα...
..ήθελα να τον πνίξω αλλά με έπιασε νευρικό γέλιο με το πόσο π@πάρας μπορεί να είναι. Για αυτό τα πουλάω όλα σιγά σιγά σε αγγελίες πριν αρχίσει να κάνει σοβαρές ζημιές και θα κρατήσω ένα μινιμαλ σεταπ που δεν θα μπορεί να χαλάσει....έχω ακούσει πολλά εδώ μέσα για ζημίες και τρόμαξα.
Pleo να σαι καλα.....ούτε av receiver να έψαχνα...
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!
Μια ερώτηση μόνο....για αυτά τα 3 νοσήματα μπορώ να κάνω κάτι για να μην συμβούν (πέραν του να τον πηγαίνω στον κτηνίατρο) ή είναι μην σου τύχει που λένε?
*Ο γάτος δεν έχει έρθει σε επαφή με άλλες γάτες και μένει σε διαμέρισμα ψηλά σε πολυκατοικία χωρίς πρόσβαση πουθενά από μπαλκόνια
Last edited: