ρε γμτ.. τι να πω..;;;Από ότι μου είπε ο γιατρός, ακόμη και αν καταφέρουμε και γίνει μετάγγιση δεν είναι βέβαιο ότι θα ζήσει.
Κοντεύω να σκάσω λέμε.....
ρε γμτ.. τι να πω..;;;Από ότι μου είπε ο γιατρός, ακόμη και αν καταφέρουμε και γίνει μετάγγιση δεν είναι βέβαιο ότι θα ζήσει.
Κοντεύω να σκάσω λέμε.....
από που να τσίμπησε το παράσιτο;;
είναι αλανιάρα σαν τον Τάμπυ μου;;
Αντε καλη τυχη Χρηστο για την γατουλα
Περαστικά Χρήστο, ολόψυχα στο εύχομαι. Όλα θα πάνε καλά με την ψυχούλα. Απλά έχασε 1-2 ζωές, αλλά έχει άλλες 7
για πέστε καμιά συμβουλή μήπως έχω ξεχάσει κάτι χρήσιμο.. πέρα από τον γιατρό την Δευτέρα κλπ...
ελπίζω να γίνουν καλά -ήδη βλέπει καλύτερα, εύκολα φαίνεται αυτό-, φοβάμαι μην χάσει την όρασή της από το ένα ματάκι που είναι σε πιο άσχημη κατάσταση από το άλλο.Νομίζω ότι τα ματάκια της θα γίνουν εντελώς καλά!
Ακόμη και από κρύωμα μπορεί να το έπαθε.
Επίσης οι γατούλες δεν βλέπουν καλά κοντά (πόσο δε μάλλον τα μικρούλια).
Αν προσέξεις θα δεις πώς ότι είναι πολύ κοντά το βρίσκουν με την όσφρηση παρά με την όραση.
ΥΓ πανέμορφη είναι!
δεν έρχεται σε επαφή με τους άλλους , γιατί απλά δεν θέλουν ούτε να την βλέπουν..!Ισως μέχρι να το δει κτηνίατρος, καλό θα ήταν να μην έρχεται σε επαφή με τα γατιά του σπιτιού. Μπορεί να έχει διάφορες αρρώστιες (από τη μανα του), κατι που λέμε σαν το aids των γατιών, ρινοτραχείτιδα
Με τα μάτια δεν νομίζω να έχει πρόβλημα, μια χαρά θα πανε με κολλυρια κτλ
δεν έρχεται σε επαφή με τους άλλους , γιατί απλά δεν θέλουν ούτε να την βλέπουν..!![]()
εμένα με λατρεύουν βρε!Εδώ βρε δεν αντέχουν να βλέπουν εσένα, την μικρή θα ανεχτούν;
Να σου ζήσει το καινούριο γατί!
ναι μια χαρά την βλέπω σήμερα.εγω μια χαρα την βλεπω μπορει να συνερθει και μονο με πλυσεις χαμομηλιου......καντης το αυτο 6-7 φορες την ημερα και αν δεν εχει συνερθει σε λιγες μερες καταθετω την ταυτοτητα του pet doctor away.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.