panosxgr said:Εγω θα προτεινα να αφηναμε την Τατιανα και την καθε Τατιανα ησυχη βρε παιδια. Ειπε η κοπελα να μπει στο forum να μιλησει λιγο, αλλα με τοσους μαντραχαλους που βρηκε εδω...Στην αρχη πολλοι ξεκινησαν να μιλανε μαζι της επειδη τους αρεσε που μιλουσαν με το αλλο φυλο, αλλα μετα ξεφυγαν τα πραματα. Εμεις μεταξυ μας δηλαδη γιατι δεν εχουμε τετοιες κοντρες και δημιουργηθηκε ολο αυτο το κατεβατο σε αυτο το thread??? Εδω ειναι forum και απλα περναμε την ωρα μας ευχαριστα. Δεν ειμαστε εδω για να λυνουμε προβληματα ζωης! Ουτε chat ειναι που λεει ο λογος. Ειναι σεβαστες ολες οι αποψεις. Αν δεν συμφωνουμε με κατι, απλα το διατυπωνουμε με ωραιο τροπο και αν δεν μας αρεσει, πολυ απλα, δεν παρακολουθουμε αλλο το θεμα. Οταν βλεπουμε δηλαδη τηλεοραση, αν κατι δεν μας αρεσει δεν αλλαζουμε καναλι? Το ιδιο κι εγω, δεν μας αρεσει, αλλαζουμε thread, τι πιο απλο και λογικο.![]()
Και θα προτεινα περισσοτερο χαβαλε και λιγοτερο να τα περναμε ολα της μετρητις! Αρκετα προβληματα εχουμε ολοι εξω, μην δημιουργουμε κι αλλα εδω!!!![]()
Ελα να βλεπω να κουνιουνται τα κορμια!!! :Banane0: :Banane0: :music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-006:
Γιατί, είχε μέχρι στιγμής νόημα; Διακόσια πενήντα περίπου ποστ και καυγάδες με αφορμή δύο άκρως σουρεαλιστικά ποστ του φίλτατου Βασίλη Τσ.Δημήτριος Ντοκατζής said:Τι έχουμε ; θα λάβεις μέρος και εσύ σε αυτήν την χωρίς νόημα συζήτηση ; Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τι ελέχθη
Ήταν λες εσκεμμένα σουρεαλιστικά τα ποστ του Βασίλη ή όχι;Βασίλης Σωκρατίδης said:Tο σουρεαλιστικο στοιχειο δινει παντα τροφη για συζητησεις. Δεν ειναι κακο, ζωντανο ειναι, σπαρταραει. :aktion033:
Προτιμω αυτο απο το τιποτα:grandpa:
suria said:Ήταν λες εσκεμμένα σουρεαλιστικά τα ποστ του Βασίλη ή όχι;
Πέτρος Μακρής said:ειμαι σιγουρος πως μια μερα η τατιανα θα μας εξηγησει τι σημαινει αυτο το "δεν υπαρχουν πλεον αντρες σημερα" που ολο λενε οι γυναικες. δηλαδη δε φτανει που μας κανανε φλωρους, τωρα μας τη λενε και απο πανω???????
Δημήτριος Ντοκατζής said:Τι έχουμε ; θα λάβεις μέρος και εσύ σε αυτήν την χωρίς νόημα συζήτηση ; Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τι ελέχθη !!!![]()
tatiana said:Κι εγώ!![]()
Maverick said:Τι είναι αυτό πάλι;;;
tatiana said:δεν βρίσκεται εύκολα ο άντρας που και θα σε προστατέψει, και θα σου ρίξει σφαλιάρα αν κοιτάξεις άλλον (καλά ο άλλος 10 μέτρα κάτω από το έδαφος δεν το συζητάμε)και θα σε κάνει να νιώσεις ότι μεταξύ εσένα και του σκληρού αυτού κόσμου υπάρχει το γρανιτένιο του στήθος κτλ κτλ...ασφάλεια κοινώς....και η αίσθηση του σκληρού αρσενικού....
Σε γενικές γραμμές αυτό εννοούν νομίζω.......
Δημήτριος Ντοκατζής said:Εχω παρατηρήσει ότι τα smileys δεν σου βγαίνουν - τουλάχιστον εγώ δεν τα βλέπω - και στην θέση τους εμφανίζονται τα στοιχεία τους , πχ ανω και κάτω τελεία και παρένθεση αντί της φατσούλας που υποθέτω θα έπρεπε να υπάρχει εκεί . Γιατί αυτό ;
Εγώ νομίζω ότι είναι σεξ με το μέτρο κατ' αντιστοιχία με το πίτσα με το μέτρο.Maverick said:Τι είναι αυτό πάλι;;;
Maverick said:Την παλιά καλή εποχή πριν βγούν οι έτοιμες φατσούλες ο κόσμος έγραφεκαι εννοούσε χαμόγελο.
Τώρα για να βγεί αυτό πρέπει να γράψεις : smile : (χωρίς τα κενά)
tatiana said:Χμ....καλή ερώτηση...από τη μία υποθέτω αναφέρονται στο καθαρά σεξουαλικό κομμάτι (όλο και περισσότερο λόγω άγχους κούρασης κτλ δεν μπορεί και ο κακομοίρης ο άλλος να είναι μηχανή του σεξ....είναι και περίοδοι που δεν μπορεί καθόλου), από την άλλη αυξάνονται κατακόρυφα οι αριθμοί των gay και των metrosexual, από την άλλη (και μην αρχίσετε το βρισίδι τώρα) δεν βρίσκεται εύκολα ο άντρας που και θα σε προστατέψει, και θα σου ρίξει σφαλιάρα αν κοιτάξεις άλλον (καλά ο άλλος 10 μέτρα κάτω από το έδαφος δεν το συζητάμε)και θα σε κάνει να νιώσεις ότι μεταξύ εσένα και του σκληρού αυτού κόσμου υπάρχει το γρανιτένιο του στήθος κτλ κτλ...ασφάλεια κοινώς....και η αίσθηση του σκληρού αρσενικού....
Σε γενικές γραμμές αυτό εννοούν νομίζω.......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.