Zoom στο σκότος

Μηλο περασα πολυ ωραια. Σαρακινικο, Τσιγραδα,Απολλωνια...τι μου θυμισες τωρα. Για εμενα πολυ καλυτερα απο Μυκονο, αλλα ειναι και τι ψαχνει ο καθενας φυσικα.
Υ.Γ. Τελειως :offtopic: :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :Banane0:

panosxgr said:
Εγω θα προτεινα να αφηναμε την Τατιανα και την καθε Τατιανα ησυχη βρε παιδια. Ειπε η κοπελα να μπει στο forum να μιλησει λιγο, αλλα με τοσους μαντραχαλους που βρηκε εδω...Στην αρχη πολλοι ξεκινησαν να μιλανε μαζι της επειδη τους αρεσε που μιλουσαν με το αλλο φυλο, αλλα μετα ξεφυγαν τα πραματα. Εμεις μεταξυ μας δηλαδη γιατι δεν εχουμε τετοιες κοντρες και δημιουργηθηκε ολο αυτο το κατεβατο σε αυτο το thread??? Εδω ειναι forum και απλα περναμε την ωρα μας ευχαριστα. Δεν ειμαστε εδω για να λυνουμε προβληματα ζωης! Ουτε chat ειναι που λεει ο λογος. Ειναι σεβαστες ολες οι αποψεις. Αν δεν συμφωνουμε με κατι, απλα το διατυπωνουμε με ωραιο τροπο και αν δεν μας αρεσει, πολυ απλα, δεν παρακολουθουμε αλλο το θεμα. Οταν βλεπουμε δηλαδη τηλεοραση, αν κατι δεν μας αρεσει δεν αλλαζουμε καναλι? Το ιδιο κι εγω, δεν μας αρεσει, αλλαζουμε thread, τι πιο απλο και λογικο. :grinning-smiley-043
Και θα προτεινα περισσοτερο χαβαλε και λιγοτερο να τα περναμε ολα της μετρητις! Αρκετα προβληματα εχουμε ολοι εξω, μην δημιουργουμε κι αλλα εδω!!! :grinning-smiley-043
Ελα να βλεπω να κουνιουνται τα κορμια!!! :Banane0: :Banane0: :music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-006:

Συμφωνω στα γραφομενα σου !!!!!!!

Προσκηνω !!!!! :grandpa:
αρκετα προβληματα εχουμε ολοι μας ας μη πολεμαμε και εδω μεσα ....

ρε σεις αφηστε ρε τις γυναικες να ερθουν κοντα μας !!!!!!!

ΤΙ ΤΙΣ ΠΡΟΝΤΑΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

εδω εχει ψιλοχαλια καιρο φυσαει και επεσε πολυ η θερμοκρασια στο 24 βαθμους περιπου .....

για για !!!!! ......:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Zoom στο σκότος

Δημήτριος Ντοκατζής said:
Τι έχουμε ; θα λάβεις μέρος και εσύ σε αυτήν την χωρίς νόημα συζήτηση ; Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τι ελέχθη
Γιατί, είχε μέχρι στιγμής νόημα; Διακόσια πενήντα περίπου ποστ και καυγάδες με αφορμή δύο άκρως σουρεαλιστικά ποστ του φίλτατου Βασίλη Τσ.

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Tο σουρεαλιστικο στοιχειο δινει παντα τροφη για συζητησεις. Δεν ειναι κακο, ζωντανο ειναι, σπαρταραει. :aktion033:

Προτιμω αυτο απο το τιποτα:grandpa:
Ήταν λες εσκεμμένα σουρεαλιστικά τα ποστ του Βασίλη ή όχι;

Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

Πέτρος Μακρής said:
ειμαι σιγουρος πως μια μερα η τατιανα θα μας εξηγησει τι σημαινει αυτο το "δεν υπαρχουν πλεον αντρες σημερα" που ολο λενε οι γυναικες. δηλαδη δε φτανει που μας κανανε φλωρους, τωρα μας τη λενε και απο πανω???????

Χμ....καλή ερώτηση...από τη μία υποθέτω αναφέρονται στο καθαρά σεξουαλικό κομμάτι (όλο και περισσότερο λόγω άγχους κούρασης κτλ δεν μπορεί και ο κακομοίρης ο άλλος να είναι μηχανή του σεξ....είναι και περίοδοι που δεν μπορεί καθόλου), από την άλλη αυξάνονται κατακόρυφα οι αριθμοί των gay και των metrosexual, από την άλλη (και μην αρχίσετε το βρισίδι τώρα :P) δεν βρίσκεται εύκολα ο άντρας που και θα σε προστατέψει, και θα σου ρίξει σφαλιάρα αν κοιτάξεις άλλον (καλά ο άλλος 10 μέτρα κάτω από το έδαφος δεν το συζητάμε)και θα σε κάνει να νιώσεις ότι μεταξύ εσένα και του σκληρού αυτού κόσμου υπάρχει το γρανιτένιο του στήθος κτλ κτλ...ασφάλεια κοινώς....και η αίσθηση του σκληρού αρσενικού....

Σε γενικές γραμμές αυτό εννοούν νομίζω.......

Re: Απάντηση: Re: Zoom στο σκότος

Τι έχουμε ; θα λάβεις μέρος και εσύ σε αυτήν την χωρίς νόημα συζήτηση ; Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τι ελέχθη !!!:confused:

Κι εγώ! :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zoom στο σκότος

tatiana said:
Κι εγώ! :)

Εχω παρατηρήσει ότι τα smileys δεν σου βγαίνουν - τουλάχιστον εγώ δεν τα βλέπω - και στην θέση τους εμφανίζονται τα στοιχεία τους , πχ ανω και κάτω τελεία και παρένθεση αντί της φατσούλας που υποθέτω θα έπρεπε να υπάρχει εκεί . Γιατί αυτό ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

tatiana said:
δεν βρίσκεται εύκολα ο άντρας που και θα σε προστατέψει, και θα σου ρίξει σφαλιάρα αν κοιτάξεις άλλον (καλά ο άλλος 10 μέτρα κάτω από το έδαφος δεν το συζητάμε)και θα σε κάνει να νιώσεις ότι μεταξύ εσένα και του σκληρού αυτού κόσμου υπάρχει το γρανιτένιο του στήθος κτλ κτλ...ασφάλεια κοινώς....και η αίσθηση του σκληρού αρσενικού....

και πως ξερεις πως καποτε υπηρχαν τετοιοι? απο αφηγησεις? μαλλον δεν ειναι τοσο απλο το θεμα. πιστευω πως κατα βαθος εσεις μας χαλασατε...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zoom στο σκότος

Εχω παρατηρήσει ότι τα smileys δεν σου βγαίνουν - τουλάχιστον εγώ δεν τα βλέπω - και στην θέση τους εμφανίζονται τα στοιχεία τους , πχ ανω και κάτω τελεία και παρένθεση αντί της φατσούλας που υποθέτω θα έπρεπε να υπάρχει εκεί . Γιατί αυτό ;

Την παλιά καλή εποχή πριν βγούν οι έτοιμες φατσούλες ο κόσμος έγραφε :) και εννοούσε χαμόγελο.
Τώρα για να βγεί αυτό πρέπει να γράψεις : smile : (χωρίς τα κενά)

Maverick said:
Τι είναι αυτό πάλι;;;
Εγώ νομίζω ότι είναι σεξ με το μέτρο κατ' αντιστοιχία με το πίτσα με το μέτρο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zoom στο σκότος

Maverick said:
Την παλιά καλή εποχή πριν βγούν οι έτοιμες φατσούλες ο κόσμος έγραφε :) και εννοούσε χαμόγελο.
Τώρα για να βγεί αυτό πρέπει να γράψεις : smile : (χωρίς τα κενά)

ε ... εσείς είστε μεγάλοι , τι να κάνουμε ....

tatiana said:
Χμ....καλή ερώτηση...από τη μία υποθέτω αναφέρονται στο καθαρά σεξουαλικό κομμάτι (όλο και περισσότερο λόγω άγχους κούρασης κτλ δεν μπορεί και ο κακομοίρης ο άλλος να είναι μηχανή του σεξ....είναι και περίοδοι που δεν μπορεί καθόλου), από την άλλη αυξάνονται κατακόρυφα οι αριθμοί των gay και των metrosexual, από την άλλη (και μην αρχίσετε το βρισίδι τώρα :P) δεν βρίσκεται εύκολα ο άντρας που και θα σε προστατέψει, και θα σου ρίξει σφαλιάρα αν κοιτάξεις άλλον (καλά ο άλλος 10 μέτρα κάτω από το έδαφος δεν το συζητάμε)και θα σε κάνει να νιώσεις ότι μεταξύ εσένα και του σκληρού αυτού κόσμου υπάρχει το γρανιτένιο του στήθος κτλ κτλ...ασφάλεια κοινώς....και η αίσθηση του σκληρού αρσενικού....

Eγώ συμφωνώ με όσες/ους λένε ότι δεν υπάρχουν άντρες/κύριοι που θα στηρίξουν και θα είναι καθωσπρέπει δίπλα στις γυναίκες τους αλλά θα προσθέσω ότι και από τη μεριά τους οι γυναίκες έχουν χάσει και αυτές την ταυτότητά τους... Γενικότερα τα πράγματα έχουν πάρει την κάτω βόλτα απείρως αφού έχει χαθεί η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη.