Zoom στο σκότος

Και μια παρατήρηση περί ημιανωνυμίας: Σέβομαι το θάρρος που δείχνετε όσοι υπογράφετε με τα πραγματικά σας ονόματα & επώνυμα. Ωστόσο, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι το ρημάδι το ιντερνέτι είναι πονηρό μέσο και οι καιροί επικίνδυνοι. Ευτυχώς, αν και στη συγκεκριμένη συζήτηση ανταλλάχτηκαν βαριοί χαρακτηρισμοί, δεν ξέφυγαν από τα όρια της κοσμιότητας. Αν κάποιος κακόβουλος όμως χρησιμοποιήσει κάποιον μη κόσμιο χαρακτηρισμό σε συνδυασμό με το επώνυμό σας, κάποια στιγμή η συγκεκριμένη αναφορά θα εμφανίζεται ως αποτέλεσμα στο google.
Για την περίπτωση που κάποιος δεν είναι εξοικειωμένος με το Internet & τις μηχανές αναζήτησης το κάνω ακόμη πιο λιανά: Αν εγώ γράψω σε ένα φόρουμ Ο τάδε είναι μ@λ@κ@ς, έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα όποιος αναζητά τον τάδε στο google, θα σκοντάφτει και πάνω στον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό.
ΠΡΟΣΟΧΗ, Moderatori!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

suria said:
Σπύρο, με όλο το σεβασμό, επίτρεψέ μου να σου προσάψω το εξής ατόπημα (κατά την άποψή μου - μην ξεχνιόμαστε): αντί να χρησιμοποιήσεις -αποκλειστικά και μόνο- επιχειρήματα (όπως θα ταίριαζε σε ένα ημιανώνυμο φόρουμ), ώστε να αντικρούσεις ορισμένες απόψεις που δεν ενστερνίζεσαι, χρησιμοποίησες και (τονίζω το και) την επαγγελματική εμπειρία σου και την ειδημοσύνη σου (διορθώνω το "ειδικότητα") για να υποστηρίξεις την ορθότητα της άποψής σου. Γι αυτόν το λόγο, δεν ισχύει το ίδιο για τον Βασίλη Σ.
Έπειτα, οι ανθρώπινες σχέσεις ως αντικείμενο δεν εμπίπτουν σε μία μόνο ειδικότητα, όπως η Ψυχιατρική. Αν κάποιος άλλος συνφορουμίτης δήλωνε δρ. Φιλοσοφίας, ή δικηγόρος διαζυγίων ή ακόμη και μπάρμαν που ακούει τον πόνο των άλλων, θα δεχόσουν αβίαστα το αλάθητο της άποψής του μόνο και μόνο λόγω της επαγγελματικής εμπειρίας του;
Στην περίπτωση του αρχιτέκτονα, αν υπήρχε διαφωνία σχετικά με τη δομή ενός σπιτιού κάποια στιγμή η συζήτηση θα γυρνούσε στα μαθηματικά. Επίσης, ο αρχιτέκτονας δεν φοράει άσπρη ποδιά, ούτε καν συμβολικά.

Μα,ποιός μίλησε γιά αλάθητο.Αλλως τε η χρησις της ιδιοτητας μου δεν ξεκίνησε απο μένα,αλλά δεν το βρισκω και κακό εδώ που τα λέμε.Προσωπικά θα διάβαζα με πολύ ενδιαφέρον ,σε θέμα πού δεν γνωρίζω, την άποψη συμφορουμίτη πού έχει καποια εξειδικευση σε αυτό,και θα τήν λάμβανα υπ´όψη.Το πρόβλημα ειναι ότι σε θέματα,τύπου ´ανθρωπινες σχεσεις´έχουν όλοι γνώμη-και σωστά-,οπότε εκεί ´χτυπάει ´πιο πολύ η ιδιότητα.Πάντως πίστεψε με,μπορώ νά έχω μιά εικόνα,και μέσα απο την δουλειά μου,για το τί συμβαίνει στά σύγχρονα ζευγάρια.Και δεν αλλάζω καθόλου την γνωμη μου σε οσα έγραψα,περί επικινδυνότητας.
Αυτό πού γραφεις για τον αρχιτέκτονα δεν το κατανοώ.Αλλως τε και στην δουλειά τού αρχιτέκτονα ,κάθε ιδιοκτήτης θελει να φτιάξει το σπίτι συμφωνα με τα γούστα του,οπότε συνήθως προκύπτει μπάχαλο.
Υ.γ
Οπως θά διαπίστωσες,άλλοι αυτοαναγορευτηκαν αυθεντίες-μην ξαναρχιζουμε τώρα-οπότε καταργήθηκα πάραυτα:flipout:

Απάντηση: Re: Zoom στο σκότος

suria said:
Και μια παρατήρηση περί ημιανωνυμίας: Σέβομαι το θάρρος που δείχνετε όσοι υπογράφετε με τα πραγματικά σας ονόματα & επώνυμα. Ωστόσο, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι το ρημάδι το ιντερνέτι είναι πονηρό μέσο και οι καιροί επικίνδυνοι. Ευτυχώς, αν και στη συγκεκριμένη συζήτηση ανταλλάχτηκαν βαριοί χαρακτηρισμοί, δεν ξέφυγαν από τα όρια της κοσμιότητας. Αν κάποιος κακόβουλος όμως χρησιμοποιήσει κάποιον μη κόσμιο χαρακτηρισμό σε συνδυασμό με το επώνυμό σας, κάποια στιγμή η συγκεκριμένη αναφορά θα εμφανίζεται ως αποτέλεσμα στο google.
Για την περίπτωση που κάποιος δεν είναι εξοικειωμένος με το Internet & τις μηχανές αναζήτησης το κάνω ακόμη πιο λιανά: Αν εγώ γράψω σε ένα φόρουμ Ο τάδε είναι μ@λ@κ@ς, έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα όποιος αναζητά τον τάδε στο google, θα σκοντάφτει και πάνω στον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό.
ΠΡΟΣΟΧΗ, Moderatori!

Ειναι τόσο διαδεδομένη η χρήσις τής λέξης,οπότε δεν νομίζω να πειράξει κανεναν:smile: :smile: Το χειρότερο ειναι πού το google κατηγορήθηκε για ´καρφωμα´ανθρώπων σε κράτη,παράδειγμα η αποκάλυψη κινέζων αντιφρονούντων,στην κυβέρνηση τής Κινας,που ειχε σαν αποτελεσμα την συλληψή τους.Καποια ανάλογη καταγγελία γίνεται στο site ,www.barborana.com,που μας εχουν συστήσει μέλη τού φορουμ ,σχετικά με τα γεγονότα τού Λιβάνου.

Θα επιστρέψω στίς 20 αυγούστου.Μεχρι τότε μήν γράψετε τίποτα σημαντικό,γιατί θά ειμαι αποκλεισμένος απο το διαδίκτυο:grandpa: .Ναστε όλοι καλά:smile: :smile: -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

Σπύρος Σούρλας said:
Αυτό πού γραφεις για τον αρχιτέκτονα δεν το κατανοώ.Αλλως τε και στην δουλειά τού αρχιτέκτονα ,κάθε ιδιοκτήτης θελει να φτιάξει το σπίτι συμφωνα με τα γούστα του,οπότε συνήθως προκύπτει μπάχαλο.
Πολύ σωστά, εξάλλου δε θα μείνει ο αρχιτέκτονας μέσα. Δική μου παρανόηση, νόμιζα αρχικά ότι αναφερόσουν στη (οικο)δομή του σπιτιού που το συγκρατεί όρθιο.
Και για το αλάθητο πάλι σωστά λες ότι δεν το ισχυρίστηκες.
Τελικά πρέπει να είμαστε υπερβολικά προσεκτικοί σε ό,τι γράφουμε.

Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

Σπύρος Σούρλας said:
Θα επιστρέψω στίς 20 αυγούστου.Μεχρι τότε μήν γράψετε τίποτα σημαντικό,γιατί θά ειμαι αποκλεισμένος απο το διαδίκτυο:grandpa: .Ναστε όλοι καλά:smile: :smile: -bye-
Και πολύ καλά θα κάνεις! Καλές διακοπές!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

suria said:
Πολύ σωστά, εξάλλου δε θα μείνει ο αρχιτέκτονας μέσα. Δική μου παρανόηση, νόμιζα αρχικά ότι αναφερόσουν στη (οικο)δομή του σπιτιού που το συγκρατεί όρθιο.
Και για το αλάθητο πάλι σωστά λες ότι δεν το ισχυρίστηκες.
Τελικά πρέπει να είμαστε υπερβολικά προσεκτικοί σε ό,τι γράφουμε.

Μπα ...υπερβολικά προσεχτικοί σε ότι διαβάζουμε , θα έλεγα εγώ.-bye-

Σπυρακο καλα να περασεις!
Και ειπαμε, περνα οσο πιο καλα μπορεις, γιατι σε περιμενουν καποιοι Λατινοι οταν επιστρεψεις! :grinning-smiley-043 :Banane0: :Banane0: :Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

Δημήτριος Ντοκατζής said:
Μπα ...υπερβολικά προσεχτικοί σε ότι διαβάζουμε , θα έλεγα εγώ.-bye-
Για την ακρίβεια, υπερβολικά προσεκτικοί σε ό,τι διαβάζουμε, σε ό,τι κατανοούμε από αυτό που διαβάζουμε και έπειτα σε αυτό που γράφουμε για να απαντήσουμε σε αυτό που κατανοήσαμε. Και όλα αυτά εν ώρα εργασίας.
Μωρέ suria και πάλι suria! -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

Δημήτριος Ντοκατζής said:
Σημαίνει κάτι το ψευδώνυμο σου
Εδώ σε θέλω

Centres of worship
Suria was worshipped in Roman Britain and altar-stones raised to her have been recovered in the United Kingdom, such as at Catterick (726) Carvoran (1791 Ceres Dea Syria, 1792 AD163-6; Suriae).

Απο wikipedia

για να ρωτάω δεν ξέρω . Δεν θυμάμαι να έχω δει ποτεί την λέξη , οπότε δεν ξέρω και πως να την διαβάσω . Στο μυαλό μου ακούγεται σαν σούρια , αλλά ....

Απάντηση: Re: Zoom στο σκότος

Ntinos1972 said:
Centres of worship
Suria was worshipped in Roman Britain and altar-stones raised to her have been recovered in the United Kingdom, such as at Catterick (726) Carvoran (1791 Ceres Dea Syria, 1792 AD163-6; Suriae).

Απο wikipedia

χμμ αρχαίες βρεταννικές θεότητες κλπ .Not my cup of tea. Δηλώνω άσχετος και αδιάφορος . :nounder: