Zoom στο σκότος

Ολα θελουν προσοχη !!!!!
απλα και στην παρεα προσοχη θελει διοτι μια λαθος συμβουλη και γινετε η παρεξηγηση σα βουνο .......

παντα θελει σκεψη τι θα πεις στον αλλον πανω στον πονο του η στις μαυρες του γενικα .........

αλλιως τα λαμβανουμε στα κεφια μας αλλιως στα ντερντια μας ....

Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

Σπύρος Σούρλας said:
Κυρία Ιακωβάκη
Για να τελειώνουμε πρός το παρόν.Δεν χρειάστηκε καθόλου να ψάξω ιδιαίτερα,για σάς.,Εχετε εκθέσει ολη σας την πραμάτεια στο προφίλ σας,οπότε,πού αλλού να ψάξω.Δεν ήξερα οτι ειστε τόσο διασημη,ώστε να σας ψάξω και στο google.

Το ευχάριστο με εσάς ειναι οτι τελειώσατε μονη σας τον μήνα τού μελιτος,και μάλιστα πολύ γρήγορα.Στην πρώτη ουσιαστική αντίδραση και αντιπαράθεση ξεχάσατε γρήγορα και τα αγγλικά,αλλά και τον ´ρομαντισμό´σας.
Σαν ανθρωπος και μόνον ,επιμένω οτι ορισμένες απόψεις σας,μπορούν να οδηγήσουν ανώριμα άτομα στην δυστυχία και καμιά φορά και στην αυτοκτονία.Το θεωρείτε γελοίο αυτό???Δικαιωμά σας.Υποθέτω οτι η Ψυχιατρική σας ειδικότητα σας δινει την δυνατότητα για την έκφραση της παραπάνω επιστημονικής κρίσης(σ.σ. γελοια).
Οφείλω επίσης να διευκρινίσω ότι η αντίδρασή μου δεν έχει να κανει με το φύλο σας,αλλά με τις αποψεις σας.Ευτυχώς που δεν τα ειπαμε όλα αυτά δια ζώσης (σε παρέα εννοώ) γιατί εσείς εισαστε ικανή να καταγγείλετε ,μερος του Φορουμ γιά σεξισμό και υβριστική συμπεριφορά.Θα σας προτεινα τελος,ως μελος του φορουμ ,να ασκηθείτε στην αντιπαράθεση γιατί υπάρχει οξύτης και στην ζωή,δεν ειναι όλα στρωμένα με ροδοπέταλα και μπράβο.Ουδείς στο συγκεκριμένο thread απο τούς διαφωνήσαντες υπερέβη τα εσκαμμενα.Αν εσείς το εκλαμβάνετε έτσι,πρόβλημά σας.Γι´αυτό υπάρχουν και τα μπλόγκ τών μονολόγων.
Αν όντως γνωρίζατε ψυχιατρική θα είχατε καταλάβει οτι ουδεμία κρίσις ειχε ψυχιατρική υπόνοια-κανείς δεν υπενόησε ψυχικό προβλημα απο μεριάς σας-αλλά μονον κρισεις και επικρίσεις στα γραφόμενα σας.Η εννοια τής ανωριμότητας δεν ειναι ψυχιατρική,από μόνη της.Τελος για την ιστορία τής Μενσα ,τα συγχαρητήρια μου μιάς και φαινεστε πολύ περήφανη για την συμμετοχή σας εκεί.Υπάρχουν βεβαια και επιστημονικές γνώμες που θεωρούν ως ιδιατερα αντιδραστική την μετρηση τού δεικτου ευφυίας και μόνον,για να κατατάξουν το ανθρώπινο είδος.
Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω

Μπα? Λέω κάπου στο προφίλ μου για τη ΜΕΝΣΑ? Βρε για δες και δεν το κατάλαβα. Δεν λέω πουθενά στο προφίλ μου για τη ΜΕΝΣΑ. Ούτε στο προφιλ στο blog μου. Προφανώς λοιπόν ναι το έψαξες......και αρκετά προφανώς.

Διαφορετικά αν έχω λάθος παρακαλώ πες μου ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ αναφέρω τη ΜΕΝΣΑ στο προφιλ μου.

Επίσης δεν ήξερα ότι το google αφορά μόνο διάσημους......βρε για δες κάτι πράγματα που μαθαίνω στα γεράματα.

Ο ρομαντισμός μου όπως φαίνεται και στα πιο πάνω post είναι εδώ , ζει και βασιλεύει. Το ότι είμαι ρομαντική δε σημαίνει ότι είμαι και μ@λ@κ@ς έτσι? Συνεχίζω μιά χαρά να πιστεύω ότι ο άνθρωπος πρέπει να ψάχνει να βρει αυτό που θέλει και να μη συμβιβάζεται. Το Meet Joe Black συνεχίζει να είναι στη λίστα των καλύτερων ταινιών μου. Άσε που τα αγροκτήματα Αρόζα δεν ήταν ποτέ ση λίστα με τις ρομαντικές φαντασιώσεις μου. Εγώ είμαι ακόμα στις νύχτες καυτού sex στην παραλία και ρομαντικές βολτίτσες χεράκι χεράκι. Τώρα αν αυτό δεν είναι εφικτό και με οδηγήσει στη δυστυχία και στην αυτοκτονία......ας γίνει έτσι. Να γίνω καμμιά χοντρή, απελπισμένη μάνα 15 παιδιών σε αγρόκτημα δεν ήταν ποτέ φαντασίωση μου. Έτσι γουστάρω τι να κάνουμε λογαριασμό θα δώσω κιόλας?

Και σίγουρα δεν θα κάθομαι να υποτιμούν εμένα και την προσωπικότητά μου δημόσια χωρίς κανένα απολύτως λόγο γιατί κάποιος/οι δε γουστάρουν ότι ο συμβιβασμός μιας ζωής χωρίς πάθος εμένα δε με εκφράζει και να μη λέω και κουβέντα. Οι προσβολές είναι ανεκτές μέχρι ένα σημείο.

Υποθέτω ότι η δική σας επιστημονική κατάρτιση σας οδηγεί στο να ανακοινώσετε το συμπέρασμα ότι οι απόψεις μου μπορούν να οδηγήσουν στη δυστυχία και στην αυτοκτονία. Και είναι best practice (για να μην ξεχνάμε το αγγλικό) να βγάζετε τέτοια πορίσματα και μάλιστα on line. Από ιατρικής απόψεως είστε .....πλήρως καταρτισμένος.

Δεν είμαστε όλοι ίσα και όμοια όπως πολύ ωραία θα το γυρίσετε το θέμα μας.

Ευτυχώς που δεν τα είπαμε από κοντά γιατί υποψιάζομαι ότι ούτε τα μισά δε θα τολμούσε κάποιος να ξεστομίσει από κοντά. Αν διαφωνεί κανείς είμαι στη διάθεσή του...υπόσχομαι να μη χρησιμοποιήσω πολεμικές τέχνες :)

Όσο για την αντιπαράθεση...προτείνω να μάθετε να μη χαραμίζετε τις νοητικές σας ικανότητες (ή το σάλιο σας από κοντά) προσπαθώντας να μειώσετε ή να πληγώσετε ανθρώπους χωρίς κανέναν απολύτως λόγο επειδή η αισιοδοξία και ο ρομαντισμός τους σας τη δίνουν.

Μάθετε να ζείτε με τον εαυτό σας καλύτερα.

Όσο για την κατάταξη του ανθρώπινου είδους είμαι κάθετα αντίθετη σε οποιοδήποτε είδος ρατσισμού. Το θέμα ευφυία είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία ....κατάταξη. Προτείνω να μιλήσετε αν σας ενδιαφέρει με τους ψυχολόγους/ψυχιάτρους της Διεθνούς ΜΕΝΣΑ , αν θέλετε να σας παραπέμψω στους αρμόδιους.

Τώρα αν τη βρίσκω που είμαι έξυπνη......είναι και γ@μώ τα ατού. :)

Επίσης αυτό που βλέπω είναι ότι σε όλα όσα λέω δεν υπάρχει ουσιαστική απάντηση...το μόνο που υπάρχει είναι αναμάσημα τα ίδια και τα ίδια.....δεν πειράζει προφανώς δεν έχετε απάντηση.

Και επειδή εσείς το ξεκινήσατε...αν δε θέλατε να γράφατε σε κανένα blog.

Last edited:
Βρε παιδια γιατι αυτο το πιστολιδι βραδιατικα ;;;;;;;

οχι τιποτα αλλο........ αλλα δεν υπαρχει λογος να διασταυρωνετε τα ξιφη σας για το τιποτα ............

..........( μιλαω και εγω σαν τον Αντωναρο τωρα .......)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

tatiana said:
Αυτο χρηζει σχολιασμου που εμπιπτει στους προσωπικους χαρακτηρισμους με τους οποιους ειμαι αντιθετος, και δεν θα σχολιασω.

Αληθεια, σημερα ηθελα να παω για Ψωνια, αλλα τα μαγαζια ειναι κλειστα, γιατι?

Λοιπόοοοοοοοοοοον.Τοποθετήθηκα με πλήρη σαφήνεια.Για τα υπόλοιπα που αναφέρετε κυρία Ιακωβάκη δηλώνω αναρμόδιος.
Υ.Γ
´Καθρέφτη καθρεφτάκι μου πές μου οτι είμαι η πιό όμορφη, η πιό έξυπνη ,η πιό ετοιμόλογη,η πιό αλάνθαστη,η πιό σωστή´.Μα ασφαλώς,ασφαλώς,είπε και εσπασε τον καθρεφτη για μιά ακόμα φορά.....Υποκλίνομαι στό μεγεθος της αγνοίας μου....

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Αυτο χρηζει σχολιασμου που εμπιπτει στους προσωπικους χαρακτηρισμους με τους οποιους ειμαι αντιθετος, και δεν θα σχολιασω.

Δευτερα σημερα...... :ernaehrung004: :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

Σπύρος Σούρλας said:
Λοιπόοοοοοοοοοοον.Τοποθετήθηκα με πλήρη σαφήνεια.Για τα υπόλοιπα που αναφέρετε κυρία Ιακωβάκη δηλώνω αναρμόδιος.
Υ.Γ
´Καθρέφτη καθρεφτάκι μου πές μου οτι είμαι η πιό όμορφη, η πιό έξυπνη ,η πιό ετοιμόλογη,η πιό αλάνθαστη,η πιό σωστή´.Μα ασφαλώς,ασφαλώς,είπε και εσπασε τον καθρεφτη για μιά ακόμα φορά.....Υποκλίνομαι στό μεγεθος της αγνοίας μου....

Δεν διεκδικώ το αλάνθαστο σε αντίθεση με σας...και ακόμα σε αυτά που λέω δεν μου απαντατε...υπεκφέυγει κάποιος ή μου φαίνεται?

Αν δε θέλετε να συνεχίσετε μην συνεχίζετε. Αλλά αν θέλετε τότε απαντήστε μου που είδατε για τη ΜΕΝΣΑ.

Όσο για τα ψώνια....ψώνιο είναι αυτός που κριτικάρει χωρίς να ξέρει τον άλλο, χωρίς να τον βλέπει, να γνωρίζει ποιός είναι ή τι κάνει. Το ότι είμαι έξυπνη είναι ένα γενετικό μου χαρακτηριστικό. Όμορφη...η ομορφιά είναι στα μάτια αυτού που τη βλέπει. Αλάνθαστη....μακάρι να ήμουν.....σωστή...προσπαθώ όσο μπορώ για να μην πληγώνω τους συνανθρώπους μου.....ετοιμόλογη....με τις κατάληλες προκλήσεις.

Εσείς κύριοι συμφορουμίτες?

P.S. Και όσο και αν με κολακέυει η σύγκριση με τη Μόνικα Μπελούτσι παρακαλώ να διαλέξετε άλλο παραμύθι

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

Βασίλης Σωκρατίδης said:

Κρίμα που λέω την αλήθεια τότε...είμαι πολύ τυχερή φαίνεται στη ζωή μου τελικά αν η αλήθεια εσάς σας φαίνεται για...ψώνιο

Απάντηση: Re: Zoom στο σκότος

Σπύρος Σούρλας said:
Προφανώς δεν σοβαρολογείς.Πρωτον δεν φοράω ασπρη μπλούζα,δευτερον δεν κανω τον ειδικό εδώ.

Η άσπρη μπλούζα είναι συμβολισμός. Έκανες τον ειδικό λέγοντας κάπου ότι σπάνια μιλάς ως επαγγελματίας (όπως με τους απεξαρτημένους) αλλά το κάνεις αντιδρώντας στα λεγόμενα "για τον πόνο είναι οδηγός στη ζωή κάποιου" ή κάτι παρόμοιο.

Σπύρος Σούρλας said:
Ο ντοκ εχει δικαιωμα να με αναφερει οπως θέλει,αλλά δεν επιασα καλά τον κλονισμό των ισορροπιών,που γραφεις εσύ.
Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να δώσεις ειδική άδεια σε κάποιον για να σε αποκαλέσει κύριο. Και δεν λέω ότι το έκανε για τονίσει ότι είσαι. Και για να μην υπάρξει καμία απολύτως παρεξήγηση διόλου δεν αμφιβάλλω ότι είσαι κύριος. Το ανέφερα μόνο και μόνο επειδή σε αποκάλεσε κύριο αφού μίλησε για την ειδικότητά σου. Δηλαδή: "αν ήξερες την ειδικότητα του κυρίου Σούρλα θα ...."
Ο κλονισμός της ισορροπίας είναι προφανής: Από τη μία ο ειδικός που μιλάει ως επαγγελματίας (δες τι έγραψες πέντε - έξι σελίδες πιο πριν) και από την άλλη η κυρία Τάτι που δηλώνει αιώνια και αμετανόητη έφηβη.

Σπύρος Σούρλας said:
Για μενα απόψεις σαν της κυρίας τατιάνας οδηγούν εύκολα ανθρωπους στην δυστυχία και στην αυτοκτονία.
Κι εγώ δεν συμφωνώ με τις απόψεις της, αλλά δεν πιστεύω ότι κάποιος από εμάς που τις διαβάζει θα αυτοκτονήσει έπειτα από την ανάγνωση τους ούτε ότι η ίδια έχει δεμένη καμία πέτρα στο λαιμό της την ώρα που γράφει.

Σπύρος Σούρλας said:
...μπορεί να ειμαι οξύς στούς χαρακτηρισμούς μου,αλλά ουδέποτε χρησιμοποίησα ψυχιατρική γνωμη ή εκρινα ψυχιατρικά συνφορουμίτη μου.Και δεν μου λες φιλε μου καλέ .
Δεν ξέρω τι εννοείς ως ψυχιατρική γνώμη αλλά αν διαβάσεις τα γραφόμενά σου χρησιμοποιείς δύο ιδιότητες: αυτή του μεγαλύτερου σε ηλικία (άρα και εμπειρότερου) και αυτή του επαγγελματία ειδικού που έχει μεγάλη εμπειρία από ζευγάρια (δεν είχες δηλώσει ακόμη δύο σελίδες πιο πριν ακριβή ιδιότητα).

Σπύρος Σούρλας said:
Το να συστηνεται καποιος σαν μελος της Mensa -σιγα τα ωά για μένα-δεν ειναι υπόδειξις αυθεντίας???
Σε αυτό απαντάς κι εσύ ο ίδιος λίγο πιο κάτω. Η εξυπνάδα είναι διανοητική ικανότητα και όχι επαγγελματική ιδιότητα που καθιστά κάποιον αυθεντία σε συγκεκριμένο τομέα.
Suria

ψώνιο, τοψώ-νιο
Μέρος λόγου: ουσιαστικό, ουδέτερο
Γενική:του ψώνιου -
των ψώνιων

alışveriş Παράδειγμα:
pointer.gif
Κουβαλάω μαζί με τoν πατέρα μου τις τσάντες με τα ψώνια

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

tatiana said:
Κρίμα που λέω την αλήθεια τότε...είμαι πολύ τυχερή φαίνεται στη ζωή μου τελικά αν η αλήθεια εσάς σας φαίνεται για...ψώνιο

Η αληθεια δεν με πειραζει, χαιρομαι που εισαι και με τη βουλα εξυπνη, αν και απο οτι βλεπω, δεν σε βοηθαει στις συναναστροφες σου με τον υπολοιπο κοσμο...

Πρωτον η επαγγελματική μου ιδιότητα γραφεται στο προφίλ μου.
Δευτερον ,δεν εχω κανει ποτέ ψυχιατρική διαγνωση για κανεναν συμφορουμίτη,ουτε έχω χρησιμοποιήσει ψυχιατρικο λεξιλόγιο για οποιονδήποτε.
Τριτον ,δεν χρησιμοποιώ την ψυχιατρική μου ιδιότητα,παρά σπανιότατα
Τεταρτον ,δεν είπα οτι θα αυτοκτονησει η κυρία Ιακωβάκη,αλλά οτι η αισθηση τού ´ασυμβίβαστου και μονίμως ανικανοποίητου´οδηγεί στην δυστυχία και στην αυτοκτονία ενίοτε.
Πεμπτον,προφανώς και ειμαι 45 ετών,και ασχολούμαι με ζευγάρια.Και εχω δει ζευγαρια να διαλύονται χωρίς ουσιαστικό λόγο ,αλλά απο παρεξήγηση και απο μιά αισθηση ότι ´αλλού μπορεί ναναι καλύτερα´.Αμα εγραφε ενας αρχιτέκτονας για την δομή ενός σπιτιού θα τον κατηγορούσες για ειδικό???
Εκτον.Στο παρόν thread εγώ άλλον ειδικό βλέπω και μάλιστα,εντελώς ασχετο -δεν αφορά εσένα αυτό-,που δεν σηκώνει κουβέντα.Εκτός αν θεωρούμε άποψη το καυτό sex στην αμμουδιά,και την απόλυτη έπαρση στα περί
αυθεντίας.
Εβδομο.Δεν δηλωσα αυθεντία.
Ογδοο.Ο Βασίλης ο Σωκρατίδης γραφει ακριβως τα ιδια με μενα.Και δεν ειναι ψυχίατρος.Εκεί γιατί δεν έχει κριτική περί ειδικού???

Προς Suria
Οι δικηγόροι , όπως και οι δικαστές , τώρα τελευταία δεν έχουν και μεγάλη πέραση. Αν μάλιστα δεν αμοίβονται και για την προσφορά τους , τότε κάνουν και μεγάλο κακό στους συναδέλφους τους .

tatiana said:
Μπα? Λέω κάπου στο προφίλ μου για τη ΜΕΝΣΑ? Βρε για δες και δεν το κατάλαβα. Δεν λέω πουθενά στο προφίλ μου για τη ΜΕΝΣΑ. Ούτε στο προφιλ στο blog μου. Προφανώς λοιπόν ναι το έψαξες......και αρκετά προφανώς.

Διαφορετικά αν έχω λάθος παρακαλώ πες μου ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ αναφέρω τη ΜΕΝΣΑ στο προφιλ μου.

Επίσης δεν ήξερα ότι το google αφορά μόνο διάσημους......βρε για δες κάτι πράγματα που μαθαίνω στα γεράματα.

Ο ρομαντισμός μου όπως φαίνεται και στα πιο πάνω post είναι εδώ , ζει και βασιλεύει. Το ότι είμαι ρομαντική δε σημαίνει ότι είμαι και μ@λ@κ@ς έτσι? Συνεχίζω μιά χαρά να πιστεύω ότι ο άνθρωπος πρέπει να ψάχνει να βρει αυτό που θέλει και να μη συμβιβάζεται. Το Meet Joe Black συνεχίζει να είναι στη λίστα των καλύτερων ταινιών μου. Άσε που τα αγροκτήματα Αρόζα δεν ήταν ποτέ ση λίστα με τις ρομαντικές φαντασιώσεις μου. Εγώ είμαι ακόμα στις νύχτες καυτού sex στην παραλία και ρομαντικές βολτίτσες χεράκι χεράκι. Τώρα αν αυτό δεν είναι εφικτό και με οδηγήσει στη δυστυχία και στην αυτοκτονία......ας γίνει έτσι. Να γίνω καμμιά χοντρή, απελπισμένη μάνα 15 παιδιών σε αγρόκτημα δεν ήταν ποτέ φαντασίωση μου. Έτσι γουστάρω τι να κάνουμε λογαριασμό θα δώσω κιόλας?

Και σίγουρα δεν θα κάθομαι να υποτιμούν εμένα και την προσωπικότητά μου δημόσια χωρίς κανένα απολύτως λόγο γιατί κάποιος/οι δε γουστάρουν ότι ο συμβιβασμός μιας ζωής χωρίς πάθος εμένα δε με εκφράζει και να μη λέω και κουβέντα. Οι προσβολές είναι ανεκτές μέχρι ένα σημείο.

Υποθέτω ότι η δική σας επιστημονική κατάρτιση σας οδηγεί στο να ανακοινώσετε το συμπέρασμα ότι οι απόψεις μου μπορούν να οδηγήσουν στη δυστυχία και στην αυτοκτονία. Και είναι best practice (για να μην ξεχνάμε το αγγλικό) να βγάζετε τέτοια πορίσματα και μάλιστα on line. Από ιατρικής απόψεως είστε .....πλήρως καταρτισμένος.

Δεν είμαστε όλοι ίσα και όμοια όπως πολύ ωραία θα το γυρίσετε το θέμα μας.

Ευτυχώς που δεν τα είπαμε από κοντά γιατί υποψιάζομαι ότι ούτε τα μισά δε θα τολμούσε κάποιος να ξεστομίσει από κοντά. Αν διαφωνεί κανείς είμαι στη διάθεσή του...υπόσχομαι να μη χρησιμοποιήσω πολεμικές τέχνες :)

Όσο για την αντιπαράθεση...προτείνω να μάθετε να μη χαραμίζετε τις νοητικές σας ικανότητες (ή το σάλιο σας από κοντά) προσπαθώντας να μειώσετε ή να πληγώσετε ανθρώπους χωρίς κανέναν απολύτως λόγο επειδή η αισιοδοξία και ο ρομαντισμός τους σας τη δίνουν.

Μάθετε να ζείτε με τον εαυτό σας καλύτερα.

Όσο για την κατάταξη του ανθρώπινου είδους είμαι κάθετα αντίθετη σε οποιοδήποτε είδος ρατσισμού. Το θέμα ευφυία είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία ....κατάταξη. Προτείνω να μιλήσετε αν σας ενδιαφέρει με τους ψυχολόγους/ψυχιάτρους της Διεθνούς ΜΕΝΣΑ , αν θέλετε να σας παραπέμψω στους αρμόδιους.

Επίσης αυτό που βλέπω είναι ότι σε όλα όσα λέω δεν υπάρχει ουσιαστική απάντηση...το μόνο που υπάρχει είναι αναμάσημα τα ίδια και τα ίδια.....δεν πειράζει προφανώς δεν έχετε απάντηση.

Και επειδή εσείς το ξεκινήσατε...αν δε θέλατε να γράφατε σε κανένα blog.

Τριτη 15 ιουνίου στο blog σας,αναφερεστε στην mensa.
Aνθρώπινη υποχρέωση πρωτίστως,με οδήγησε στην παρέμβαση μου περί δυστυχίας.Και ελπίζω ότι καταλαβαινετε πώς αλλο πραγμα ειναι οτι ´η ταδε αποψη μπορεί να οδηγήσει στην δυστυχία´και άλλο οτι ο ταδε ειναι δυστυχής.Η διαφορά ολοφάνερη.Δυστυχώς δεν καταλάβατε γρί απ´οτι εγραψα.Καλη συνεχεια στο καλοκαίρι σας...

Και εγώ αυτό που βλέπω είναι

1) Ακόμα δεν απαντάτε στην ερώτηση μου για τη ΜΕΝΣΑ. Μήπως γιατί δεν μπορείτε? Εμπρός λοιπόν...καιρός να παραδεχτείτε την αλήθεια....ω τι τραγικό....ψάξατε για μένα και το ποιά είμαι!

2) Σαφώς και η τακτική υποβίβασης των απόψεών μου είχε ψυχολογική χροιά. Δεν χρειάζεται να συμφωνείτε με τα όσα λέω. Αλλά σεβαστείτε το δικαίωμά μου να τα λέω...ακομα και αν είναι ανούσιες ουτοπίες.

3) Αυτή η δημόσια 'δίκη' έχει τραβήξει υπεραρκετα. Δε βαρεθήκατε?

4) Έχω δει ζευγάρια να μένουν μαζί από εσφαλμένη αίσθηση ότι το κανουν 'για τα παιδι'α' τα οποία τελικά είναι πολύ πιο δυστυχισμένα σε ένα περιβάλλον όλο καυγάδες φωνές και πίκρα. Άνθρωποι που ζουν σε καθημερινή κόλαση από τη συμβίωση. Άλλωστε...η κόλασή μας είναι οι άλλοι. Και εμείς τη φτιάχνουμε.

5) Όπως ξαναλέω για εβδομηκοστή φορά δεν διεκδικώ το αλάθητο σε αντίθεση με σας. Εγώ ακόμα ψάχνομαι για να βρω το νόημα της δικής μου ζωής. Κάπου εκεί ανάμεσα μπαίνει και το σεξ στην παραλία. Είναι πολύ ευχάριστο. Γιατί δεν το δοκιμάζετε μπορεί να αλλάξετε γνώμη.

Κύριοι....ο σαρκασμός χωρίς νόημα και αντικείμενο γίνεται γελοίος......δεν έχετε κάτι να κριτικάρετε πέρα από το γεγονός ότι σας τη δίνουν οι απόψεις μου.

Α και το ότι κατά την άποψή σας είμαι αιώνια έφηβη, ψώνιο, και οι απόψεις μου είναι επιπέδου Cosmopolitan. Και το λέτε αυτό σε έναν άνθρωπο που είναι αναλυτής, εργάζεται 10 χρόνια στον τομέα του, είναι στο διοικητικό συμβούλιο της μεγαλύτερης οργάνωσης για την εύρεση και ενθάρρυνση της ανθρώπινης ευφυίας και κάπου ανάμεσα στα 36ωρα για να έχετε τηλέφωνο και Internet, στο καυτό σεξ, στις προπονήσεις και το μισάωρο καθημερινό ύπνο γράφει και καμμιά μ@λ@κία σε ένα forum.

Που είναι τα δικά σας credentials για να κάνετε τέτοια κριτική κύριοι? Α συγγνώμη...η ηλικία ε?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

Σπύρος Σούρλας said:
Τριτη 15 ιουνίου στο blog σας,αναφερεστε στην mensa.
Aνθρώπινη υποχρέωση πρωτίστως,με οδήγησε στην παρέμβαση μου περί δυστυχίας.Και ελπίζω ότι καταλαβαινετε πώς αλλο πραγμα ειναι οτι ´η ταδε αποψη μπορεί να οδηγήσει στην δυστυχία´και άλλο οτι ο ταδε ειναι δυστυχής.Η διαφορά ολοφάνερη.Δυστυχώς δεν καταλάβατε γρί απ´οτι εγραψα.Καλη συνεχεια στο καλοκαίρι σας...

Διαβάσατε όλο μου το blog ε? Έχει γύρω στα 100 posts. Αυτό είναι μία γραμμή η οποία και μάλιστα αναφέρεται σε άλλον. Είχατε μεγάλο ενδιαφέρον για να διαβάσετε μπουρδολογίες 10μηνών λοιπόν.....με κολακεύετε.

Ανθρώπινη υποχρέωση σε ποιόν? Θέλετε να με κάνετε να συνειδητοποιήσω τη ματαιότητα της ύπαρξης μέσα στην ελπίδα?

Και εσείς δεν καταλαβαίνετε ή υπεκφεύγετε. Καλή συνέχεια και σε σας. Και μη φοβάστε τόσο να παραδεχτείτε ότι κάτι που είναι ίσως εντελώς αντίθετο με τα συνηθισμένα μπορεί να είναι και αληθινό...ή ευτυχές.

Last edited:
τωρα με συμπαθειο δηλαδη αλλα το να φτασει καποιος μεχρι εκει (να διαβασει δηλαδη τουλαχιστον 15 λεπτα αυτην την σελιδα, που μαλιστα δεν ειναι φατσα καρτα και αναφερεται απο λινκ στο προφιλ,τρεχα γυρευε δηλαδη) για να βρει οτι η τατιανα ειναι μελος της μενσα ειναι κατι εντελως διαφορετικο με το να λες "γεια σας εχω iq 230 και ανηκω στο 2% του πλυθησμου, δοξαστε με".
σε καθε περιπτωση νομιζω οτι εκατερωθεν το εχετε τραβηξει απο τα μαλλια...

Last edited:
Επειδή η ´πλάκα´παρατράβηξε.Για την μενσα σας απάντησα.Το γραφετε σε αρθρο σας στο μπλογκ σας τον μηνα ιουνιο.Τι να ψαξω παραπάνω???Εσεις εχετε γραψει στο προφίλ σας τα πάντα.Λετε να έβαλα μυστικούς πράκτορες???
Καμιά δημόσια δίκη δέν γινεται.Απλά έτυχε ,αρκετοί να διαφωνούν μαζί σας.Και αυτό σάς έπεσε βαρύ.
Απο το γεγονός τής παραθέσεως όλων τών διαπιστευτηρίων σας,προφανώς υπονοείτε ότι μάς κανετε χάρη που´γραφετε στο club.
Προσωπικά σέβομαι τα γραφόμενά σας,αλλά δικαιούμαι να διαφωνώ και να τα επικρίνω.Πάντως γελοία δεν χαρακτήρισα τα επιχειρηματά σας.
Γραφοντας ολα σας τα προσόντα στο post 177 στην ουσία μας λέτε οτι αδυνατούμε να σας κρινουμε.Επειδή εγώ ανήκω μόνον στο σωματείο´Πανελλήνιος Ενωσις Αμμοβολής ,Ο Αγιος Αντώνιος´και η μανα μου κρυβει το απολυτήριο δημοτικου,οπότε δεν μπορώ να το σκανάρω για να σας δειξω τα προσόντα μου,εγκαταλείπω τον ματαιο τούτο αγώνα,και πάω σέ άλλη παραλία.Και πάλι καλό υπόλοιπο τού καλοκαιριού.