Μπα? Λέω κάπου στο προφίλ μου για τη ΜΕΝΣΑ? Βρε για δες και δεν το κατάλαβα. Δεν λέω πουθενά στο προφίλ μου για τη ΜΕΝΣΑ. Ούτε στο προφιλ στο blog μου. Προφανώς λοιπόν ναι το έψαξες......και αρκετά προφανώς.
Διαφορετικά αν έχω λάθος παρακαλώ πες μου ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ αναφέρω τη ΜΕΝΣΑ στο προφιλ μου.
Επίσης δεν ήξερα ότι το google αφορά μόνο διάσημους......βρε για δες κάτι πράγματα που μαθαίνω στα γεράματα.
Ο ρομαντισμός μου όπως φαίνεται και στα πιο πάνω post είναι εδώ , ζει και βασιλεύει. Το ότι είμαι ρομαντική δε σημαίνει ότι είμαι και μ@λ@κ@ς έτσι? Συνεχίζω μιά χαρά να πιστεύω ότι ο άνθρωπος πρέπει να ψάχνει να βρει αυτό που θέλει και να μη συμβιβάζεται. Το Meet Joe Black συνεχίζει να είναι στη λίστα των καλύτερων ταινιών μου. Άσε που τα αγροκτήματα Αρόζα δεν ήταν ποτέ ση λίστα με τις ρομαντικές φαντασιώσεις μου. Εγώ είμαι ακόμα στις νύχτες καυτού sex στην παραλία και ρομαντικές βολτίτσες χεράκι χεράκι. Τώρα αν αυτό δεν είναι εφικτό και με οδηγήσει στη δυστυχία και στην αυτοκτονία......ας γίνει έτσι. Να γίνω καμμιά χοντρή, απελπισμένη μάνα 15 παιδιών σε αγρόκτημα δεν ήταν ποτέ φαντασίωση μου. Έτσι γουστάρω τι να κάνουμε λογαριασμό θα δώσω κιόλας?
Και σίγουρα δεν θα κάθομαι να υποτιμούν εμένα και την προσωπικότητά μου δημόσια χωρίς κανένα απολύτως λόγο γιατί κάποιος/οι δε γουστάρουν ότι ο συμβιβασμός μιας ζωής χωρίς πάθος εμένα δε με εκφράζει και να μη λέω και κουβέντα. Οι προσβολές είναι ανεκτές μέχρι ένα σημείο.
Υποθέτω ότι η δική σας επιστημονική κατάρτιση σας οδηγεί στο να ανακοινώσετε το συμπέρασμα ότι οι απόψεις μου μπορούν να οδηγήσουν στη δυστυχία και στην αυτοκτονία. Και είναι best practice (για να μην ξεχνάμε το αγγλικό) να βγάζετε τέτοια πορίσματα και μάλιστα on line. Από ιατρικής απόψεως είστε .....πλήρως καταρτισμένος.
Δεν είμαστε όλοι ίσα και όμοια όπως πολύ ωραία θα το γυρίσετε το θέμα μας.
Ευτυχώς που δεν τα είπαμε από κοντά γιατί υποψιάζομαι ότι ούτε τα μισά δε θα τολμούσε κάποιος να ξεστομίσει από κοντά. Αν διαφωνεί κανείς είμαι στη διάθεσή του...υπόσχομαι να μη χρησιμοποιήσω πολεμικές τέχνες
Όσο για την αντιπαράθεση...προτείνω να μάθετε να μη χαραμίζετε τις νοητικές σας ικανότητες (ή το σάλιο σας από κοντά) προσπαθώντας να μειώσετε ή να πληγώσετε ανθρώπους χωρίς κανέναν απολύτως λόγο επειδή η αισιοδοξία και ο ρομαντισμός τους σας τη δίνουν.
Μάθετε να ζείτε με τον εαυτό σας καλύτερα.
Όσο για την κατάταξη του ανθρώπινου είδους είμαι κάθετα αντίθετη σε οποιοδήποτε είδος ρατσισμού. Το θέμα ευφυία είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία ....κατάταξη. Προτείνω να μιλήσετε αν σας ενδιαφέρει με τους ψυχολόγους/ψυχιάτρους της Διεθνούς ΜΕΝΣΑ , αν θέλετε να σας παραπέμψω στους αρμόδιους.
Τώρα αν τη βρίσκω που είμαι έξυπνη......είναι και γ@μώ τα ατού.
Επίσης αυτό που βλέπω είναι ότι σε όλα όσα λέω δεν υπάρχει ουσιαστική απάντηση...το μόνο που υπάρχει είναι αναμάσημα τα ίδια και τα ίδια.....δεν πειράζει προφανώς δεν έχετε απάντηση.
Και επειδή εσείς το ξεκινήσατε...αν δε θέλατε να γράφατε σε κανένα blog.