Zoom στο σκότος

panosxgr said:
Τωρα μιλας σωστα!!! Αλλωστε πρεπει να ξερετε τι εκδηλωσεις γινονται, γιατι φετος μετα τη Λατινικη παροικια που φτιαχνουμε θα σας χρειαζονται εξοδοι αναψυχης Σπυρακο!!! :flipout: :flipout: :flipout: :grinning-smiley-043

Πανο,γιατί νομιζεις τοριξα στην κλασσική και στην όπερα απο το 1987 εως το 1994???:flipout: Μαθε τεχνη κι´αστηνε..........

Απάντηση: Re: Zoom στο σκότος

suria said:
Εγώ έχω να παρατηρήσω το εξής ενδιαφέρον: μόλις έγινε αναφορά στην σχετική επαγγελματική ιδιότητα συμφορουμίτη με το thread (η οποία παραμένει ακόμη άγνωστη για τους περισσότερους) χρησιμοποιήθηκε από αρκετούς η προσφώνηση ο "κύριος" Σ. Με έκπληξη διαπιστώνω ότι ακόμη και στα πλαίσια ενός ημι-ανώνυμου φόρουμ (καθώς ορισμένοι από εσάς γνωρίζεστε), η υποταγή του μη ειδικού στην αυθεντία και την "άσπρη ποδιά" παραμένει ισχυρότατη. Σε αντιδιαστολή, παρατηρήστε την αλλαγή προσφώνησης της διαφωνούσας μη ειδικού "εφήβου" σε "tati" από φίλο συμφορουμίτη.
Πιστεύω ότι οι ισορροπίες στο στο συγκεκριμένο thread έχουν κλονιστεί ανεπανόρθωτα.

επειδη εγω ειμαι ο υπαιτιος της αναφορας στην ιδιοτητα του κ. Σουρλα, θα ηθελα να δηλωσω τα εξης :

1. Σαφως και ολες οι αποψεις ειναι ευπροσδεκτες προς κρισιν απο ατομα οιασδηποτε ιδιοτητας, πλην ομως, οταν τυχαινει να υπαρχει ενας ανθρωπος που λογω ιδιοτητας μπορει να διαφωτισει ολιγον περισσοτερο το σκοτος στο συγκεκριμενο θεμα, δεν θα επρεπε να μας ενοχλει...
2. ΟΥΔΕΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΟ δεν υφισταται εντος του φορουμ. Αποψεις συγκλινουσες σε ΑΥΤΟ το θεμα υφιστανται ομως. Θεωρω δε προσβολη να μου προσαπτεται αυτη η ιδιοτητα, καθοτι εχω το δικαιωμα της αποψης μου.
3. Το φορουμ ειναι ημι-επωνυμο λογω usernames, οχι διοτι καποιοι απο εμας γνωριζονται.Εγω προσωπικα βεβαια, κυριως λογω αποψης για το συγκεκριμενο φορουμ, και καποιοι αλλοι για αλλους λογους ισως, γραφουμε με ονομα και επωνυμο, MSN και λοιπες πληροφοριες. Τι σχεση εχει αυτο με υποταγες και λοπες ... διανθισεις?
4. Για μενα ειναι προσωπικο δικαιωμα ποιον θα αποκαλεσω κυριο και ποιον οχι. Οχι δικο σας. Και η προσωπικη μου κριση για την ιδιοτητα του καθενος ειναι βασισμενη σε δικα μου βιωματα και αποψεις
5. Το πως αποκαλει καποιος την Τατιανα, ειναι δικο του θεμα. Δεν μας εκφραζει ολους, διοτι δεν εχουμε ολοι τον ιδιο σκοπο... Για μενα δεν ειναι η Τατι, ειναι η κυρια Τατιανα...με καποιο επωνυμο που δεν γνωριζω ακριβως. Ειναι ατυχης λοιπον η αντιδιαστολη, ο κ. Ταδε απο εδω, η Τατι απο κει, διοτι δεν τις κανει το ιδιο προσωπο:grandpa: . Αν εκανα εγω και τις 2, ευχαριστως να δεχτω το εντοπο της κριτικης...

Εγω, εκτος απο τον προχτεσινο σεισμο, δεν εχω κλονιστει καθολου, και ελπιζω ουδεις αλλος..:Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Zoom στο σκότος

Σπύρος Σούρλας said:
Για μενα απόψεις σαν της κυρίας τατιάνας οδηγούν εύκολα ανθρωπους στην δυστυχία και στην αυτοκτονία.Εκει αντεδρασα,οπως και ο Βασίλης και ο Δημήτρης.Απο το avforum και αν δεν το ξερεις μαθε το ,μπορεί να ειμαι οξύς στούς χαρακτηρισμούς μου,αλλά ουδέποτε χρησιμοποίησα ψυχιατρική γνωμη ή εκρινα ψυχιατρικά συνφορουμίτη μου.Και δεν μου λες φιλε μου καλέ .Το να συστηνεται καποιος σαν μελος της Mensa -σιγα τα ωά για μένα-δεν ειναι υπόδειξις αυθεντίας???

Είπα συνειδητά να απέχω από το συγκεκριμένο θέμα για να μην οξυνθούν τα πνεύματα περισσότερο.

Αλλά.....από τη στιγμή που κάποιοι έχουν περάσει κατά πολύ τα όρια έχω να πω τα εξής.

Αυτές οι υπερβολές του τύπου αυτοκτονία και δυστυχία είναι το λιγότερο γελοίες. Και σκοπό έχουν περισσότερο την υποβολή και τη μείωση παρά οτιδήποτε άλλο. Και φυσικά και είναι καθαρά χρήση ψυχιατρικής αγαπητέ κ.Σούρλα δεν είστε ο μόνος ο οποίος και έχει σπουδάσει το άθλημα.

Κ.Σούρλα μάλλον διαβάζετε πολλά blogs ή κάνατε τον κόπο και με ψάξατε στο Internet γιατί ΟΥΔΕΠΟΤΕ συστήθηκα ως μέλος της ΜΕΝΣΑ.

Και αν θέλετε να ξέρετε ναι είμαι μέλος , και δεν είμαι απλά μέλος είμαι και στο ΔΣ και στο International Comittee και Webmaster. Και ναι έχω ασχοληθεί πολύ με την ευφυία, αρκετά για να ξέρω ότι δεν χρειάζεται να την προβάλω με φτηνά και ελιτίστικα κόλπα με τα οποία πολλοί άλλοι προσπαθούν να τραβήξουν προσοχή και ενδιαφέρον. Και ναι είμαι έξυπνη, το ξέρω , και τι έγινε? Θέλετε μήπως και πσοσοστό? Γιατί είναι ψηλό! Ναι είμαι στο ίδιο club που ήταν και ο Asimov. Και? Δεν το ανέφερα εγώ αλλά εσείς.

Δεν ξέρω τι είναι αυτό στην προσωπικότητά μου το οποίο προκαλεί σε όλους σας τέτοιο μένος (γιατί μόνο έτσι μπορώ να το περιγράψω) αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι εγώ είμαι πολύ εντάξει και ευτυχής με τον εαυτό μου μεχρι εδώ. Και δεν προσπαθώ να μειώσω κανέναν για να νιώσω καλύτερα για το ποια είμαι, πράγμα το οποίο δεν μπορώ να πω και για εσάς.

Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά σας (ξέρετε σε ποιούς αναφέρομαι) και δεν μου προκαλεί τίποτε άλλο παρά οίκτο.

Όσο για την ποιότητα Cosmpolitan υποθέτω ότι δεν έχετε γνώση πόσες μελέτες έχουν γίνει στον τομέα σας για την επίδραση του φαινομένου Cosmopolitan στην κοινωνική συναναστροφή. Μπορεί εσείς να βρίζετε το Cosmopolitan αλλά οι περισσότεροι το διαβάζετε. Και δεν διαβάζετε τα άρθρα τα οποία αφορούν την ηθική των εκτρώσεων, τους Ταλιμπάν, την ευγονική, τους βιασμούς κτλ....όχι το μόνο το οποίο μπορείτε να διαβάσετε και να αναγνωρίσετε είναι τα άρθρα για το πως να δέχεστε καλύτερο στοματικό έρωτα (για να μην το πω αλλιώς). Να σχολιάσω για το Playboy το οποίο όλοι αγοράζετε για τα πολιτικά του άρθρα?

Η ωριμότητα και η σύνεση και η επαφή με την πραγματικότητα συνίστανται στο να βάλετε κάποιον ο οποίος το μόνο που έκανε ήταν να εκφράσει με ειλικρίνεια, χιούμορ και πάθος τα πιστεύω του? Να χαρώ την ωριμότητά σας κύριοι.

Όσο για τις εφηβικές απόψεις που έχω και προφανώς θα με οδηγήσουν στη δυστυχία...για να σκεφτώ......έχω τόσα για τα οποία να είμαι ευγνώμων , την υγεία μου, το μυαλό μου, την υπέροχη (για μένα ) δουλειά μου, μία εμφάνιση που είναι απόλυτα αρεστή σε μένα, φίλους, εραστές, οικογένεια, ένα παρελθόν πλούσιο σε εμπειρίες και αντικρίζω την κάθε μέρα αν όχι πάντα με χαμόγελο τουλάχιστον με αισιοδοξία και με διάθεση για να παλέψω για να κατακτήσω τα όνειρά μου.

Και ακόμα μπορώ να βλέπω τα άστρα με κάποιον και να νιώθω φτερουγίσματα στο στομάχι μου και όση στεναχώρια και να νιώθω από τις τραγικές συγκυρίες που συμβαίνουν στις ζωές όλων μας μπορώ ακόμα να λέω ότι θα παλέψω για την ευτυχία μου και την ευτυχία αυτών που αγαπώ.

Αν αυτό είναι εφηβικές αυταπάτες....ε είμαι και γ@μώ τους εφήβους!

Χωρίς quotes λοιπόν.....η συμπεριφορά μας είναι ανάλογη του ποιοί είμαστε. Ευχαριστώ που μου δείξατε ένα κομμάτι του εαυτού σας.

Με εκτίμηση,

Τατιάνα Ιακωβάκη

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zoom στο σκότος

tatiana said:
Και ακόμα μπορώ να βλέπω τα άστρα με κάποιον και να νιώθω φτερουγίσματα στο στομάχι μου και όση στεναχώρια και να νιώθω από τις τραγικές συγκυρίες που συμβαίνουν στις ζωές όλων μας μπορώ ακόμα να λέω ότι θα παλέψω για την ευτυχία μου και την ευτυχία αυτών που αγαπώ.

Αν αυτό είναι εφηβικές αυταπάτες....ε είμαι και γ@μώ τους εφήβους!

Με εκτίμηση,

Τατιάνα Ιακωβάκη

Κα. Ιακωβάκη μία εύλογη απορία . Τι σας κάνει να πιστεύετε , έχοντας μάλιστα τόσες περγαμηνές στο βιογραφικό σας και τόσα πιστοποιητικά υψηλής ευφυϊας , ότι ένα φόρουμ με τίτλο Audio Video Club ( . . .for audio and video fanatics , όπως ισχυρίζεται ο τίτλος του τουλάχιστον ) είναι ο κατάλληλος τόπος για να μας καταστήσετε κοινωνούς απόψεων σας όπως οι ανωτέρω ;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zoom στο σκότος

Δημήτριος Ντοκατζής said:
Κα. Ιακωβάκη μία εύλογη απορία . Τι σας κάνει να πιστεύετε , έχοντας μάλιστα τόσες περγαμηνές στο βιογραφικό σας και τόσα πιστοποιητικά υψηλής ευφυϊας , ότι ένα φόρουμ με τίτλο Audio Video Club ( . . .for audio and video fanatics , όπως ισχυρίζεται ο τίτλος του τουλάχιστον ) είναι ο κατάλληλος τόπος για να μας καταστήσετε κοινωνούς απόψεων σας όπως οι ανωτέρω ;

Η ενότητα AVClub Lounge με τελευταία threads :

• Kατεχόμενη Παλαιστίνη. (Multi-page thread 1 2 3 4 5 6 ... Last Page)
  • Προτάσεις για outdoor activities - hobby κτλ (Multi-page thread 1 2 3 4 5)
  • Λογική και παράνοια! (Multi-page thread 1 2 3)
  • F1-Best F1 pilot..ever! (Multi-page thread 1 2 3 4 5 6 ... Last Page)
  • Τι μουσική ακούτε?? (Multi-page thread 1 2 3 4)
  • Έψησαν αυγό με κινητό!! (4Τ) (Multi-page thread 1 2 3 4 5)
  • Διακοπές επιτέλους
  • Ανέκδοτα σε σφηνάκια (Multi-page thread 1 2 3)
  • Γελείοι αμερικάνοι..... (Multi-page thread 1 2)
  • Παει να μας τρελανει ο Τζιγγερ??? (Multi-page thread 1 2)
  • Συνάντηση κορυφής AVClub στη Χαλκιδική (Multi-page thread 1 2 3)
  • Victor Sanchez
  • Τούρκοι Hackers χτύπησαν το Site της Ποδοσφαιρικής ομάδας Απόλλων Καλαμαριάς (Multi-page thread 1 2 3 4 5 6)
  • Αντρικό θέμα!!! (Multi-page thread 1 2 3 4 5 6 ... Last Page)

και απόψεις όπως στο ακόλουθο thread :
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=798

Μήπως θες να την πεις και στον Μανωλάκο που είναι και moderator και το thread είναι στην κατηγορία της μουσικής?

Αυτά με έκαναν να το πιστεύω....εσάς τι σας έκανε να πιστεύετε ότι το Internet θέλει να είναι κοινωνός της άποψης του τι κάνετε στο μπανιο σας?

P.S. Τυχαίνει να ΕΙΜΑΙ audio & video fanatic......

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zoom στο σκότος

Α μπραβο! Την ιδια απορια ειχα και γω αλλα που να τολμησω να την εκφρασω.
Ειμαι παντως περιεργος

Κυριοι

το θεμα ειναι οτι ξεφυγαμε απο το θεμα μας και ο συνφορουμιτης μας που ανοιξε το συγκεκριμενο tread ακομη περιμενει της απαντησεις μας στο προβλημα του αντε γιατι μια απο τα ιδια περνα και μια φιλεναδα μου και δεν ξερω τι να της πω..... 14 σελιδες γραψατε και συμπερασμα 0

Larry said:
Κυριοι

το θεμα ειναι οτι ξεφυγαμε απο το θεμα μας και ο συνφορουμιτης μας που ανοιξε το συγκεκριμενο tread ακομη περιμενει της απαντησεις μας στο προβλημα του αντε γιατι μια απο τα ιδια περνα και μια φιλεναδα μου και δεν ξερω τι να της πω..... 14 σελιδες γραψατε και συμπερασμα 0

Κατά την δήλωση του συνφορουμίτη που άνοιξε το θέμα , είμαστε ήδη από το 2ο post εκτός θέματος .

μηπως το συγκεκριμενο tread τεινει να γινει avclub vs tatiana?

Δηλαδή , εάν κατάλαβα καλά , θέματα όπως η κατεχόμενη παλαιστίνη , ή οι τυχόν βλαβερές συνέπειες των κινητών τηλεφώνων ( έστω και επ' αφορμή πειράματος - φάρσας ) σας έπεισαν ότι θέλουμε να μάθουμε τα εσώψυχα σας. Γιατί κυρία μου ; φίλους δεν έχετε ;

το ξαναφερνω στην επικαιροτητα μπας και δουμε φως παντως βαλτε στην θεση γυναικα το αντρας στο πατερας μητερα να βοηθησουμε και την φιλεναδα μου που λεγαμε.....

Τι θέλει η γυναίκα? Αγάπη, κατανόηση, φροντίδα, συμπόνια, βόλτα, κούρνιασμα σε μία αγκαλιά, φασαρία, ησυχία, χρήμα, αδιαφορία, υποκλίσεις, χαρακίρι? Μακάρι να’ξερε. –Δεν είσαι έτσι! Γίνομαι αλλιώς. -Μην κάνεις έτσι! Κάνω αλλιώς. –Δεν είσαι αυτός που γνώρισα. Γιατί άλλαξες? Γιατί δεν αλλάζεις? 19 χρόνια σύζυγος, 23 χρόνια οδηγός, 25 χρόνια εραστής, 15 χρόνια πατέρας, 27 χρόνια χαιφιντελάς, 4 χρόνια πειρατής, 10 χρόνια οικοδόμος πλακατζής ξυλουργός, 8 χρόνια γραφιάς, 3 μοτό, 4 auto και ακόμη στην αρχή βρίσκομαι…Υπάρχει κάποιος να βοηθήσει?

Larry said:
το ξαναφερνω στην επικαιροτητα μπας και δουμε φως παντως βαλτε στην θεση γυναικα το αντρας στο πατερας μητερα να βοηθησουμε και την φιλεναδα μου που λεγαμε.....

Τι θέλει η γυναίκα? Αγάπη, κατανόηση, φροντίδα, συμπόνια, βόλτα, κούρνιασμα σε μία αγκαλιά, φασαρία, ησυχία, χρήμα, αδιαφορία, υποκλίσεις, χαρακίρι? Μακάρι να’ξερε. –Δεν είσαι έτσι! Γίνομαι αλλιώς. -Μην κάνεις έτσι! Κάνω αλλιώς. –Δεν είσαι αυτός που γνώρισα. Γιατί άλλαξες? Γιατί δεν αλλάζεις? 19 χρόνια σύζυγος, 23 χρόνια οδηγός, 25 χρόνια εραστής, 15 χρόνια πατέρας, 27 χρόνια χαιφιντελάς, 4 χρόνια πειρατής, 10 χρόνια οικοδόμος πλακατζής ξυλουργός, 8 χρόνια γραφιάς, 3 μοτό, 4 auto και ακόμη στην αρχή βρίσκομαι…Υπάρχει κάποιος να βοηθήσει?

Είπε ο Βασίλης Τσάκωνας πιό πάνω , εν αναφορά με την δημιουργία του θρέντ αυτού :
"Το θέμα είναι αν και πόση αυτογνωσία υπάρχει σ’αυτήν εδώ την παρέα. Τα μέλη ψάχνουν διαβάζουν ρωτάνε και αγοράζουν μηχανήματα, δοκιμάζουν καλώδια, ρυθμίζουν VTA, στήνουν διαφορετικά τα ηχεία, εμένα προσωπικά μου έχουν φάει μήνες πολλούς, και τελικά τι γίνεται, μένουμε με ένα κατσαβίδι και τρεις δίσκους μέχρι την επόμενη αγορά? Ή σταματάμε εδώ και μιας και ακούμε όπως πρέπει τώρα εμβαθύνουμε στο άκουσμα? Και τι παίρνουμε, πόσο κοντά στο αίσθημα του δημιουργού φτάνουμε, πόσο νιώθουμε την αγανάκτηση των DeadKennedys, την σπασμένη καρδιά του MarvinGay, τι αισιόδοξο μας άφησε ο JohnLennon? Βρίσκουμε την αυτογνωσία, νιώθουμε που βρίσκεται η ζωή μας, επιλέγουμε τι πρέπει να κάνουμε αύριο? Αξιολογούμε την ποιότητα της σχέσης με τον εαυτό μας και με τους άλλους? Αυτό το ζήτημα, λοιπόν ήταν το κίνητρο της δημιουργίας αυτού του thread. Χάρηκα πολύ, που υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν τι τους γίνεται μέσα σ’αυτήν την παρέα, και αν τάραξα κάποιους λυπάμαι και ζητώ την συγνώμη τους."

Αρα larry με αυτήν την διευκρίνηση θα συζητήσουμε ;

Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

Δηλαδή , εάν κατάλαβα καλά , θέματα όπως η κατεχόμενη παλαιστίνη , ή οι τυχόν βλαβερές συνέπειες των κινητών τηλεφώνων ( έστω και επ' αφορμή πειράματος - φάρσας ) σας έπεισαν ότι θέλουμε να μάθουμε τα εσώψυχα σας. Γιατί κυρία μου ; φίλους δεν έχετε ;

Τα εσώψυχά μου δεν είσαι σε θέση να τα μάθεις.......δεν εκπορνεύω την ψυχή μου.

Όπως συζητάνε όλοι συζητώ και εγώ.......όσο για φίλους....εσύ δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις καλοκαιράκι απόγευμα από το να επιτίθεσαι (λεκτικά γιατί αλλιώς δεν γίνεται) σε μία άγνωστη?

παντως εχουμε την τρελλα μας εδω μεσα
αφηνουμε το δασος και πιανουμε το δεντρο... αντι να απαντησουμε σε αυτο που μας ζηταει ο φιλος μας
διαβαζουμε τι εγραψε ο αλλος πανω στο θεμα και κριτικαρουμε την κριτικη του εκαστοτε κριτη αδιαφορωντας αν με τα γραφομενα μας 1ον δεν βοηθησαμε στο παραμικρο τον παθων και 2ον αν πληγωσαμε και συνεχιζουμε να πληγωνουμε εστω και στο ελαχιστο καποιον συμφορουμιτη μας

Επειδή βλέπω ότι την διατύπωση ευλόγων αποριών , την εκλαμβάνεις ως ενασχόληση με το άτομο σου , σταματώ εδώ , μην τυχόν το πάρεις και πάνω σου ότι ασχολούμαστε μαζί σου .

Δημητρη εγραφα παραλληλα με σε εσενα οποτε μην με περασεις για βλακα !!!!!!!!

Larry said:
Δημητρη εγραφα παραλληλα με σε εσενα οποτε μην με περασεις για βλακα !!!!!!!!

Το κατάλαβα ότι γράφαμε μαζί αλλά δεν μου πέρασε από το νού τέτοιος χαρακτηρισμός .;;;;

Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

Επειδή βλέπω ότι την διατύπωση ευλόγων αποριών , την εκλαμβάνεις ως ενασχόληση με το άτομο σου , σταματώ εδώ , μην τυχόν το πάρεις και πάνω σου ότι ασχολούμαστε μαζί σου .

Συγγνώμη αυτό :

"Δηλαδή , εάν κατάλαβα καλά , θέματα όπως η κατεχόμενη παλαιστίνη , ή οι τυχόν βλαβερές συνέπειες των κινητών τηλεφώνων ( έστω και επ' αφορμή πειράματος - φάρσας ) σας έπεισαν ότι θέλουμε να μάθουμε τα εσώψυχα σας. Γιατί κυρία μου ; φίλους δεν έχετε ;"

το έλεγες γενικά για να απαντήσει ο οποιοσδήποτε από το forum? Δεν κόβουμε τα παιχνιδάκια λέω εγώ? Και η εύλογη απορία που έχω εγώ είναι...τι σε νοιάζει ρε φίλε?