Re: Απάντηση: Re: Zoom στο σκότος
Σπύρος Σούρλας said:
Για μενα απόψεις σαν της κυρίας τατιάνας οδηγούν εύκολα ανθρωπους στην δυστυχία και στην αυτοκτονία.Εκει αντεδρασα,οπως και ο Βασίλης και ο Δημήτρης.Απο το avforum και αν δεν το ξερεις μαθε το ,μπορεί να ειμαι οξύς στούς χαρακτηρισμούς μου,αλλά ουδέποτε χρησιμοποίησα ψυχιατρική γνωμη ή εκρινα ψυχιατρικά συνφορουμίτη μου.Και δεν μου λες φιλε μου καλέ .Το να συστηνεται καποιος σαν μελος της Mensa -σιγα τα ωά για μένα-δεν ειναι υπόδειξις αυθεντίας???
Είπα συνειδητά να απέχω από το συγκεκριμένο θέμα για να μην οξυνθούν τα πνεύματα περισσότερο.
Αλλά.....από τη στιγμή που κάποιοι έχουν περάσει κατά πολύ τα όρια έχω να πω τα εξής.
Αυτές οι υπερβολές του τύπου αυτοκτονία και δυστυχία είναι το λιγότερο γελοίες. Και σκοπό έχουν περισσότερο την υποβολή και τη μείωση παρά οτιδήποτε άλλο. Και φυσικά και είναι καθαρά χρήση ψυχιατρικής αγαπητέ κ.Σούρλα δεν είστε ο μόνος ο οποίος και έχει σπουδάσει το άθλημα.
Κ.Σούρλα μάλλον διαβάζετε πολλά blogs ή κάνατε τον κόπο και με ψάξατε στο Internet γιατί ΟΥΔΕΠΟΤΕ συστήθηκα ως μέλος της ΜΕΝΣΑ.
Και αν θέλετε να ξέρετε ναι είμαι μέλος , και δεν είμαι απλά μέλος είμαι και στο ΔΣ και στο International Comittee και Webmaster. Και ναι έχω ασχοληθεί πολύ με την ευφυία, αρκετά για να ξέρω ότι δεν χρειάζεται να την προβάλω με φτηνά και ελιτίστικα κόλπα με τα οποία πολλοί άλλοι προσπαθούν να τραβήξουν προσοχή και ενδιαφέρον. Και ναι είμαι έξυπνη, το ξέρω , και τι έγινε? Θέλετε μήπως και πσοσοστό? Γιατί είναι ψηλό! Ναι είμαι στο ίδιο club που ήταν και ο Asimov. Και? Δεν το ανέφερα εγώ αλλά εσείς.
Δεν ξέρω τι είναι αυτό στην προσωπικότητά μου το οποίο προκαλεί σε όλους σας τέτοιο μένος (γιατί μόνο έτσι μπορώ να το περιγράψω) αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι εγώ είμαι πολύ εντάξει και ευτυχής με τον εαυτό μου μεχρι εδώ. Και δεν προσπαθώ να μειώσω κανέναν για να νιώσω καλύτερα για το ποια είμαι, πράγμα το οποίο δεν μπορώ να πω και για εσάς.
Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά σας (ξέρετε σε ποιούς αναφέρομαι) και δεν μου προκαλεί τίποτε άλλο παρά οίκτο.
Όσο για την ποιότητα Cosmpolitan υποθέτω ότι δεν έχετε γνώση πόσες μελέτες έχουν γίνει στον τομέα σας για την επίδραση του φαινομένου Cosmopolitan στην κοινωνική συναναστροφή. Μπορεί εσείς να βρίζετε το Cosmopolitan αλλά οι περισσότεροι το διαβάζετε. Και δεν διαβάζετε τα άρθρα τα οποία αφορούν την ηθική των εκτρώσεων, τους Ταλιμπάν, την ευγονική, τους βιασμούς κτλ....όχι το μόνο το οποίο μπορείτε να διαβάσετε και να αναγνωρίσετε είναι τα άρθρα για το πως να δέχεστε καλύτερο στοματικό έρωτα (για να μην το πω αλλιώς). Να σχολιάσω για το Playboy το οποίο όλοι αγοράζετε για τα πολιτικά του άρθρα?
Η ωριμότητα και η σύνεση και η επαφή με την πραγματικότητα συνίστανται στο να βάλετε κάποιον ο οποίος το μόνο που έκανε ήταν να εκφράσει με ειλικρίνεια, χιούμορ και πάθος τα πιστεύω του? Να χαρώ την ωριμότητά σας κύριοι.
Όσο για τις εφηβικές απόψεις που έχω και προφανώς θα με οδηγήσουν στη δυστυχία...για να σκεφτώ......έχω τόσα για τα οποία να είμαι ευγνώμων , την υγεία μου, το μυαλό μου, την υπέροχη (για μένα ) δουλειά μου, μία εμφάνιση που είναι απόλυτα αρεστή σε μένα, φίλους, εραστές, οικογένεια, ένα παρελθόν πλούσιο σε εμπειρίες και αντικρίζω την κάθε μέρα αν όχι πάντα με χαμόγελο τουλάχιστον με αισιοδοξία και με διάθεση για να παλέψω για να κατακτήσω τα όνειρά μου.
Και ακόμα μπορώ να βλέπω τα άστρα με κάποιον και να νιώθω φτερουγίσματα στο στομάχι μου και όση στεναχώρια και να νιώθω από τις τραγικές συγκυρίες που συμβαίνουν στις ζωές όλων μας μπορώ ακόμα να λέω ότι θα παλέψω για την ευτυχία μου και την ευτυχία αυτών που αγαπώ.
Αν αυτό είναι εφηβικές αυταπάτες....ε είμαι και γ@μώ τους εφήβους!
Χωρίς quotes λοιπόν.....η συμπεριφορά μας είναι ανάλογη του ποιοί είμαστε. Ευχαριστώ που μου δείξατε ένα κομμάτι του εαυτού σας.
Με εκτίμηση,
Τατιάνα Ιακωβάκη