Zoom στο σκότος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

tatiana said:
Διαβάσατε όλο μου το blog ε? Έχει γύρω στα 100 posts. Αυτό είναι μία γραμμή η οποία και μάλιστα αναφέρεται σε άλλον. Είχατε μεγάλο ενδιαφέρον για να διαβάσετε μπουρδολογίες 10μηνών λοιπόν.....με κολακεύετε.

.

Αν θυμάστε μόλις εμφανιστηκατε σε thread της μουσικής,υπονοηθηκε απο καποια άλλα μέλη ,οτι ησασταν καποιο παλιό μέλος του avforum,με το ονομα φουνταριστός,το οποίο απεδείχθη λάθος.Τι πιό απλό πραγμα για καποιον να παει στο προφίλ σας ,οπου εκθετετε πλήρως -με την καλή εννοια -τον εαυτό σας.Τα πρωτα που βλεπει κανείς ειναι ιουλιος και ιούνιος..Ανήκω σε αυτούς που´ψαχνουν.Τιποτα προσωπικό.Αυτο συνεβη πρός τά τέλη ιουλίου.Σας τα διευκρινίζω για να μην υπάρχουν παρανοήσεις.Ναστε καλά.

Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

Σπύρος Σούρλας said:
Επειδή η ´πλάκα´παρατράβηξε.Για την μενσα σας απάντησα.Το γραφετε σε αρθρο σας στο μπλογκ σας τον μηνα ιουνιο.Τι να ψαξω παραπάνω???Εσεις εχετε γραψει στο προφίλ σας τα πάντα.Λετε να έβαλα μυστικούς πράκτορες???
Καμιά δημόσια δίκη δέν γινεται.Απλά έτυχε ,αρκετοί να διαφωνούν μαζί σας.Και αυτό σάς έπεσε βαρύ.
Απο το γεγονός τής παραθέσεως όλων τών διαπιστευτηρίων σας,προφανώς υπονοείτε ότι μάς κανετε χάρη που´γραφετε στο club.
Προσωπικά σέβομαι τα γραφόμενά σας,αλλά δικαιούμαι να διαφωνώ και να τα επικρίνω.Πάντως γελοία δεν χαρακτήρισα τα επιχειρηματά σας.
Γραφοντας ολα σας τα προσόντα στο post 177 στην ουσία μας λέτε οτι αδυνατούμε να σας κρινουμε.Επειδή εγώ ανήκω μόνον στο σωματείο´Πανελλήνιος Ενωσις Αμμοβολής ,Ο Αγιος Αντώνιος´και η μανα μου κρυβει το απολυτήριο δημοτικου,οπότε δεν μπορώ να το σκανάρω για να σας δειξω τα προσόντα μου,εγκαταλείπω τον ματαιο τούτο αγώνα,και πάω σέ άλλη παραλία.Και πάλι καλό υπόλοιπο τού καλοκαιριού.

Αγαπητέ μου κύριε, στο προφίλ μου έχω γράψει μερικά ενδιαφέροντα, ένα email και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας μου στο internet όπως οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου κάνουν.... Απο κει και πέρα το να φτάσετε να διαβάσετε εμπειρίες και απόψεις ενός έτους από την ιστοσελίδα μου και να εστιάσετε μόνο σε μία πρόταση είναι και περίεργο και υπερβολικό. Ακριβώς επειδή δεν θέλω να προβάλω την ιδιότητά μου στη ΜΕΝΣΑ γι αυτό και δεν το γράφω ούτε στο προφιλ μου ούτε και το αναφέρω.

Εσείς το αναφέρατε, το τονίσατε, το επισημάνατε και το κρίνατε. Εγώ δεν το είπα ποτέ. Αλλά το γεγονός ότι το αναφέρατε με τέτοιο τρόπο με φέρνει στη θέση να πρέπει να δικαιολογηθώ για το ότι....σύμφωνα με ένα παγκόσμιο οργανισμό είμαι έξυπνη? Ή μήπως δημιουργεί κόμπλεξ το γεγονός του τι είμαι?

Φυσικά και έχετε ιερό δικαίωμα να μην συμφωνείτε και να κρίνετε ότι λέω...όπως και εγώ εσάς. Αλλά ήταν οι προσβολές, τα υποτιμιτικά σχόλια και ο σχολιασμός όλης της προσωπικότητάς μου τα οποία και με έχουν φέρει στο σημειο να κάθομαι να γραφω τώρα. Δεν το απολαμβάνω και το απέφευγα για μέρες. Αλλά φτάνει ένα σημείο που δεν πάει άλλο και αυτό το σημείο των προσβολών έφτασε σήμερα. Η απόφασή μου αντίθετα ήταν απλά να μην ξαναγράψω στο forum. Και θα ήταν λάθος και δειλή αυτή η απόφαση. Γιατί δεν ντρέπομαι για το ποιά είμαι.

Όσο για τα προσόντα μου...εγώ θεωρώ προσόντα μου μία μεγάλη καρδιά, γεμάτη ελπίδα. Ένα πνεύμα ανήσυχο και δημιουργικό. Μια ζωή γεματή εμπειρίες. Τους φίλους μου. Το σκύλο μου. Τους γονείς μου.

Αλλά για σας....αυτό το οποίο είμαι καθορίζεται από τα προσόντα που ανέφερα. Και κακά τα ψέμματα 10 χρόνια δουλειάς είναι αρκετά για να προσγειώσουν και το πιο ανήσυχο πνεύμα. Εγώ αντέχω ακόμα ...και για αυτό το λόγο σας επεξηγώ τη θέση μου στην κοινωνία.....μη με λέτε και χαραμοφάη με τα λεφτά του μπαμπά (κάπου το διάβασα και αυτό)

Δεν θυμάμαι να σκάναρα κανένα πτυχίο...έτσι όπως πάμε όμως......

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

Σπύρος Σούρλας said:
Αν θυμάστε μόλις εμφανιστηκατε σε thread της μουσικής,υπονοηθηκε απο καποια άλλα μέλη ,οτι ησασταν καποιο παλιό μέλος του avforum,με το ονομα φουνταριστός,το οποίο απεδείχθη λάθος.Τι πιό απλό πραγμα για καποιον να παει στο προφίλ σας ,οπου εκθετετε πλήρως -με την καλή εννοια -τον εαυτό σας.Τα πρωτα που βλεπει κανείς ειναι ιουλιος και ιούνιος..Ανήκω σε αυτούς που´ψαχνουν.Τιποτα προσωπικό.Αυτο συνεβη πρός τά τέλη ιουλίου.Σας τα διευκρινίζω για να μην υπάρχουν παρανοήσεις.Ναστε καλά.

Και πάλι αυτά είναι πάνω από 20 posts και πολλές σελίδες. Προσωπικά αυτό που προτιμώ είναι για το Γλάρο Ιωνάθαν. Αυτό θε περίμενα εσείς που έχετε και κάποιο υπόβαθρο να σχολιάσετε. Ευχαριστώ που τα διαβάσατε για αυτό άλλωστε είναι εκεί.

Με τον φουνταριστό ειχα ιδιαιτερες σχεσεις.!!!!!!!Οποτε 20 posts δεν ειναι τίποτα,για να διαπιστώσω οτι δεν ειναι αυτός........
Μην κουράζεστε με τα πτυχία σας.Δεν ειναι ίδιον τού συγκεκριμένου club η επίδειξις.Παντως μια φιλική συμβουλή.Αν ξαναδιαβάσετε τα post σας,και τα συγκρίνετε με των υπολοίπων πουθενά δεν θα βρείτε τετοια υπερβολική παράθεση προσόντων απο τούς άλλους,όπως κάνετε εσείς.Μην το παρεξηγήσετε και αυτό ως γραπτό ´καποιου αγραμματου κομπλεξικού´.Ουτε σαν γνώμη ´ειδικού´.Απλά ώς καλοπροαίρετη παρατήρηση κάποιου ,με τον οποίον δεν ειναι απαραίτητο νά έχετε και τίς καλύτερες τών σχέσεων,αλλά απλώς να συμβιώνετε στο ιδιο φόρουμ που μάς χωρά όλους.:smile:

Απάντηση: Re: Zoom στο σκότος

tatiana said:
Α και το ότι κατά την άποψή σας είμαι αιώνια έφηβη, ψώνιο, και οι απόψεις μου είναι επιπέδου Cosmopolitan. Και το λέτε αυτό σε έναν άνθρωπο που είναι αναλυτής, εργάζεται 10 χρόνια στον τομέα του, είναι στο διοικητικό συμβούλιο της μεγαλύτερης οργάνωσης για την εύρεση και ενθάρρυνση της ανθρώπινης ευφυίας και κάπου ανάμεσα στα 36ωρα για να έχετε τηλέφωνο και Internet, στο καυτό σεξ, στις προπονήσεις και το μισάωρο καθημερινό ύπνο γράφει και καμμιά μ@λ@κία σε ένα forum.

Που είναι τα δικά σας credentials για να κάνετε τέτοια κριτική κύριοι? Α συγγνώμη...η ηλικία ε?

(Ξέχασες και το όμορφη ). Ελα ρε κοπέλλα μου βραδιάτικα. Στο θεό σου .Κουραστήκαμε να γελάμε και δεν μας κολλάει ύπνος .

Re: Απάντηση: Re: Zoom στο σκότος

Δημήτριος Ντοκατζής said:
(Ξέχασες και το όμορφη ). Ελα ρε κοπέλλα μου βραδιάτικα. Στο θεό σου .Κουραστήκαμε να γελάμε και δεν μας κολλάει ύπνος .

Και μένα ρε γμτ...έχω αυπνίες δεν έχω τι να κάνω και γι αυτό κάθομαι και γράφω μ@λ@κίες.....εσείς πάλι γιατί τις διαβάζετε (ερωτώ και καλά η ανίδεη)

Σπύρος Σούρλας said:
Με τον φουνταριστό ειχα ιδιαιτερες σχεσεις.!!!!!!!Οποτε 20 posts δεν ειναι τίποτα,για να διαπιστώσω οτι δεν ειναι αυτός........
Μην κουράζεστε με τα πτυχία σας.Δεν ειναι ίδιον τού συγκεκριμένου club η επίδειξις.Παντως μια φιλική συμβουλή.Αν ξαναδιαβάσετε τα post σας,και τα συγκρίνετε με των υπολοίπων πουθενά δεν θα βρείτε τετοια υπερβολική παράθεση προσόντων απο τούς άλλους,όπως κάνετε εσείς.Μην το παρεξηγήσετε και αυτό ως γραπτό ´καποιου αγραμματου κομπλεξικού´.Ουτε σαν γνώμη ´ειδικού´.Απλά ώς καλοπροαίρετη παρατήρηση κάποιου ,με τον οποίον δεν ειναι απαραίτητο νά έχετε και τίς καλύτερες τών σχέσεων,αλλά απλώς να συμβιώνετε στο ιδιο φόρουμ που μάς χωρά όλους.:smile:

Δεν σας θεωρώ αγγράματο κομπλεξικό. Μπορεί να με προσβάλουν κάποια από τα λεγόμενά σας αλλά ποτέ δεν αμφέβαλα για την καλλιέργειά σας. Σε αντίθεση με κάποιων άλλων.

Όσο για την επίδειξη......η παράθεση της πραγματικότητας έγινε μόνο μετά από τις πρόσφατες εξελίξεις.

Θεωρώ ότι μπορούμε να συμβιώσουμε μια χαρά. Και θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν συζητούσαμε τις ομολογουμένως ενδιαφέρουσες γνώσεις και απόψεις σας σε ένα κλίμα πολύ καλύτερο από αυτό των τελευταίων ημερών.

Μας αρέσει ο κ. Σούρλας. Είμεθα φανατικοί θαυμαστές του .

Κύριε Σούρλα! Ντροπή! Εγώ έκρυψα τη ΜΕΝΣΑ αλλά εσείς μας κρύψατε την ύπαρξη fan club?:) (αστείο χωρίς ειρωνείες κύριοι χαλαρώστε)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

tatiana said:
Κύριε Σούρλα! Ντροπή! Εγώ έκρυψα τη ΜΕΝΣΑ αλλά εσείς μας κρύψατε την ύπαρξη fan club?:) (αστείο χωρίς ειρωνείες κύριοι χαλαρώστε)

Μπα ... πληρώνει καλά ποσοστά όμως ;)

θα μας πεις τελικα γιατι οι αντρες θεωρουμε τις γυναικες ακατανοητες και, και, και? εκτος και αν πιστευεις πως ειμαστε ολοι μελη μιας σεξιστικης οργανωσης κατα των γυναικων, με πονηρους και αδιαφανεις σκοπους...

το 99,99% των αντρων δεν μπορει να κανει λαθος ομως. ή μηπως μπορει?

Προς Suria
Οι δικηγόροι , όπως και οι δικαστές , τώρα τελευταία δεν έχουν και μεγάλη πέραση. Αν μάλιστα δεν αμοίβονται και για την προσφορά τους , τότε κάνουν και μεγάλο κακό στους συναδέλφους τους .
Με συγχωρείς αγαπητέ, αλλά είσαι οφ τόπικ.

Πέτρος Μακρής said:
θα μας πεις τελικα γιατι οι αντρες θεωρουμε τις γυναικες ακατανοητες και, και, και? εκτος και αν πιστευεις πως ειμαστε ολοι μελη μιας σεξιστικης οργανωσης κατα των γυναικων, με πονηρους και αδιαφανεις σκοπους...

το 99,99% των αντρων δεν μπορει να κανει λαθος ομως. ή μηπως μπορει?

Χεχε! Θα έλεγα ότι όσο ακατανόητες μας θεωρείτε εσείς τόσο ακατανόητους σας βρίσκουμε και εμείς.....

Είναι δύσκολο να γεφυρώσουμε τις διαφορές μας σίγουρα και πιστεύω ότι μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει και το πως μεγαλώνουμε, οι ρόλοι τους οποίους καλούμαστε να υιοθετήσουμε οι οποίοι και μας απομακρύνουν.

Πχ τα κοριτσάκια παίζουν με κούκλες τα αγοράκια με συναρμολογούμενα ......και πάει λέγοντας...

Πάντως....δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που εμπίπτπυν στους χειρότερους εφιάλτες σας.......καθώς και άντρες που εμπίπτουν στους χειρότερους δικούς μας....αν ήταν όμως να ξεχωρίσετε ένα στοιχείο που σας ενοχλέι περισσότερο αυτό ποιό θα ήταν?

και για να δείξω τον σεβασμό μου στον κ. Σούρλα θα χρησιμοποιήσω μιά από τις μεγάλες του ρήσεις : "Αντε βγήκε και σήμερα το μεροκάματο. Πάμε για ύπνο"

Καληνύχτα σε όλους ( ανεξαιρέτως ):smile:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

tatiana said:
αν ήταν όμως να ξεχωρίσετε ένα στοιχείο που σας ενοχλέι περισσότερο αυτό ποιό θα ήταν?

το οτι αλλο λετε και αλλο εννοειτε.

επισης θελω να μου εξηγησεις το εξης: εχω πολλους φιλους με καλα αντικειμενικα προσοντα που δεν εχουν καμια ορεξη να εχουν γκομενα πλεον (32-37 ετων). επισης, ξερω και αρκετες ομορφες κοπελες που ενω θελουν να βρουν καποιον να τις π...δαει και να τις πηγαινει και καμια βολτα, δεν μπορουν να βρουν. η γνωμη μου ειναι πως τελικα ειναι ανυποφορες. η δικη σου?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

Πέτρος Μακρής said:
το οτι αλλο λετε και αλλο εννοειτε.

επισης θελω να μου εξηγησεις το εξης: εχω πολλους φιλους με καλα αντικειμενικα προσοντα που δεν εχουν καμια ορεξη να εχουν γκομενα πλεον (32-37 ετων). επισης, ξερω και αρκετες ομορφες κοπελες που ενω θελουν να βρουν καποιον να τις π...δαει και να τις πηγαινει και καμια βολτα, δεν μπορουν να βρουν. η γνωμη μου ειναι πως τελικα ειναι ανυποφορες. η δικη σου?

Χμ.....το άλλο λέμε και άλλο εννοούμε καταλαβαίνω πως το λες.....βέβαια αυτό θα μπορούσα να το πω και για κάποιους άντρες....να σου δώσω ένα παράδειγμα....περνάς το βράδυ με κάποιον, μετά φεύγεις και σου λέει 'θα τα πούμε μωρό'. Αυτό που πραγματικά εννοεί είναι ότι δεν πρόκειται να σε ξαναπάρει τηλ ή να απαντήσει σε κλήσεις σου.

Νομίζω ότι το γεγονός ότι άλλο λέμε και άλλο εννοούμε είναι και σημάδι των καιρών και δείγμα της ποιότητας των περισσοτέρων σχέσεων.

Για τους φίλους σου τώρα...ξέρω κι εγώ άντρες στις ηλικίες αυτές που έχουν ψιλοβαρεθεί το παιχνίδι.....κατά τη γνώμη μου ψάχνουν και σε λάθος μέρη ή για λάθος τύπο...δλδ δεν μπορείς να περιμένεις ότι η δίμετρη (άντε 1.80) :) με το πράσινο μάτι κτλ δε θα σε παίξει λίγο.....είναι ο κανόνας...η φρίκη είναι βέβαια όταν πάει να σε παίξει το εντελώς άκυρο....εκεί το θέμα είναι για γέλια φυσικά αλλά όλες έχουν γίνει ντίβες τελευταία σε κάποιους κύκλους.

Από την άλλη είναι και πολλές οι οποίες θέλουν απλά μία ειλικρινή ποιοτική σχέση......αλλά πρέπει να περάσεις από τα αρχικά στάδια για να σε εμπιστευτούν και να σου το δείξουν αυτό.

Οποιαδήποτε γυναίκα θέλει κάποιον να την πηδάει και να την πηγαίνει βόλτα......είναι για πολλές φάπες κατά τη γνώμη μου. Το σεξ όσο ευχαριστο και αν είναι δεν είναι αυτοσκοπός. Και τη βόλτα να μάθει να πηγαίνει και μόνη της, σαν το σκυλάκι του Γερμανού.

Τι θέλω να πω......μία σχέση θα έπρεπε να είναι γιατί ο ένας ολοκληρώνει τον άλλο κτλ κτλ (τα γνωστά), όχι για να παίρνει ο ένας σεξ και ο άλλος δώρα.

Δύσκολο...και πρέπει δυστυχώς να παίξεις πολλές φορές το παιχνίδι για να βρεις κάποιον που να αξίζει....η εμπιστοσύνη και όλες οι αξίες που ψαχνουμε είναι δυσεύρετες.

Και πολλές φορές πρέπει να περιμένεις ή να υπομένεις για να αποκτήσεις αυτόν / ήν που θέλεις. Και συνήθως δεν έχεις και τη διάθεση να το κάνεις.

Όλοι είμαστε σε ένα βαθμό ανυπόφοροι νομίζω. Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να θες τόσο πολύ που.......απλά δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά.
Εκεί μπαίνει και ο παράγοντας τύχη γιατί το να γνωρίσεις κάποιον/α έχει γίνει πολύ δύσκολο στις μέρες μας.

Άσε που σε μία σχέση πρέπει να δίνουμε κιόλας.....δλδ δεν μπορεί ο ένας να είναι το πνευματικό κενό και ο άλλος η ευφορη κοιλάδα.....καλό το γούτσου γούτσου αλλά πρέπει να μπορείς να πεις και μια κουβέντα.....για αυτο και έλεγα σε κάποια φάση για πνευματική ανάπτυξη κτλ κτλ......νομίζω ότι όσο περισσότερο φροντίζεις την πνευματική σου ανάπτυξη τόσο πιο 'κατάληλος' γίνεσαι για μία ουσιώδη σχέση....αλλά ποιός το κάνει αυτό......:(

Εν κατακλείδι.....σίγουρα ο τομέας είναι δύσκολος.......

Να πω κι εγώ με τη σειρά μου την καληνύχτα μου σε όλους :) (ανεξαιρέτως)

Μας αρέσει ο κ. Σούρλας. Είμεθα φανατικοί θαυμαστές του .

Μιά καί είμαστε ....ηλικιωμένοι και ...κυνικοί,ο .....βήχας δεν κρύβεται.Πού να τρέχουμε στίς παραλίες τώρα????Τρίζει και η άμμος.......................

Σπύρος Σούρλας said:
.Αμα εγραφε ενας αρχιτέκτονας για την δομή ενός σπιτιού θα τον κατηγορούσες για ειδικό???
Ογδοο.Ο Βασίλης ο Σωκρατίδης γραφει ακριβως τα ιδια με μενα.Και δεν ειναι ψυχίατρος.Εκεί γιατί δεν έχει κριτική περί ειδικού???

Σπύρο, με όλο το σεβασμό, επίτρεψέ μου να σου προσάψω το εξής ατόπημα (κατά την άποψή μου - μην ξεχνιόμαστε): αντί να χρησιμοποιήσεις -αποκλειστικά και μόνο- επιχειρήματα (όπως θα ταίριαζε σε ένα ημιανώνυμο φόρουμ), ώστε να αντικρούσεις ορισμένες απόψεις που δεν ενστερνίζεσαι, χρησιμοποίησες και (τονίζω το και) την επαγγελματική εμπειρία σου και την ειδημοσύνη σου (διορθώνω το "ειδικότητα") για να υποστηρίξεις την ορθότητα της άποψής σου. Γι αυτόν το λόγο, δεν ισχύει το ίδιο για τον Βασίλη Σ.
Έπειτα, οι ανθρώπινες σχέσεις ως αντικείμενο δεν εμπίπτουν σε μία μόνο ειδικότητα, όπως η Ψυχιατρική. Αν κάποιος άλλος συνφορουμίτης δήλωνε δρ. Φιλοσοφίας, ή δικηγόρος διαζυγίων ή ακόμη και μπάρμαν που ακούει τον πόνο των άλλων, θα δεχόσουν αβίαστα το αλάθητο της άποψής του μόνο και μόνο λόγω της επαγγελματικής εμπειρίας του;
Στην περίπτωση του αρχιτέκτονα, αν υπήρχε διαφωνία σχετικά με τη δομή ενός σπιτιού κάποια στιγμή η συζήτηση θα γυρνούσε στα μαθηματικά. Επίσης, ο αρχιτέκτονας δεν φοράει άσπρη ποδιά, ούτε καν συμβολικά.