Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος
Πέτρος Μακρής said:
το οτι αλλο λετε και αλλο εννοειτε.
επισης θελω να μου εξηγησεις το εξης: εχω πολλους φιλους με καλα αντικειμενικα προσοντα που δεν εχουν καμια ορεξη να εχουν γκομενα πλεον (32-37 ετων). επισης, ξερω και αρκετες ομορφες κοπελες που ενω θελουν να βρουν καποιον να τις π...δαει και να τις πηγαινει και καμια βολτα, δεν μπορουν να βρουν. η γνωμη μου ειναι πως τελικα ειναι ανυποφορες. η δικη σου?
Χμ.....το άλλο λέμε και άλλο εννοούμε καταλαβαίνω πως το λες.....βέβαια αυτό θα μπορούσα να το πω και για κάποιους άντρες....να σου δώσω ένα παράδειγμα....περνάς το βράδυ με κάποιον, μετά φεύγεις και σου λέει 'θα τα πούμε μωρό'. Αυτό που πραγματικά εννοεί είναι ότι δεν πρόκειται να σε ξαναπάρει τηλ ή να απαντήσει σε κλήσεις σου.
Νομίζω ότι το γεγονός ότι άλλο λέμε και άλλο εννοούμε είναι και σημάδι των καιρών και δείγμα της ποιότητας των περισσοτέρων σχέσεων.
Για τους φίλους σου τώρα...ξέρω κι εγώ άντρες στις ηλικίες αυτές που έχουν ψιλοβαρεθεί το παιχνίδι.....κατά τη γνώμη μου ψάχνουν και σε λάθος μέρη ή για λάθος τύπο...δλδ δεν μπορείς να περιμένεις ότι η δίμετρη (άντε 1.80)

με το πράσινο μάτι κτλ δε θα σε παίξει λίγο.....είναι ο κανόνας...η φρίκη είναι βέβαια όταν πάει να σε παίξει το εντελώς άκυρο....εκεί το θέμα είναι για γέλια φυσικά αλλά όλες έχουν γίνει ντίβες τελευταία σε κάποιους κύκλους.
Από την άλλη είναι και πολλές οι οποίες θέλουν απλά μία ειλικρινή ποιοτική σχέση......αλλά πρέπει να περάσεις από τα αρχικά στάδια για να σε εμπιστευτούν και να σου το δείξουν αυτό.
Οποιαδήποτε γυναίκα θέλει κάποιον να την πηδάει και να την πηγαίνει βόλτα......είναι για πολλές φάπες κατά τη γνώμη μου. Το σεξ όσο ευχαριστο και αν είναι δεν είναι αυτοσκοπός. Και τη βόλτα να μάθει να πηγαίνει και μόνη της, σαν το σκυλάκι του Γερμανού.
Τι θέλω να πω......μία σχέση θα έπρεπε να είναι γιατί ο ένας ολοκληρώνει τον άλλο κτλ κτλ (τα γνωστά), όχι για να παίρνει ο ένας σεξ και ο άλλος δώρα.
Δύσκολο...και πρέπει δυστυχώς να παίξεις πολλές φορές το παιχνίδι για να βρεις κάποιον που να αξίζει....η εμπιστοσύνη και όλες οι αξίες που ψαχνουμε είναι δυσεύρετες.
Και πολλές φορές πρέπει να περιμένεις ή να υπομένεις για να αποκτήσεις αυτόν / ήν που θέλεις. Και συνήθως δεν έχεις και τη διάθεση να το κάνεις.
Όλοι είμαστε σε ένα βαθμό ανυπόφοροι νομίζω. Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να θες τόσο πολύ που.......απλά δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά.
Εκεί μπαίνει και ο παράγοντας τύχη γιατί το να γνωρίσεις κάποιον/α έχει γίνει πολύ δύσκολο στις μέρες μας.
Άσε που σε μία σχέση πρέπει να δίνουμε κιόλας.....δλδ δεν μπορεί ο ένας να είναι το πνευματικό κενό και ο άλλος η ευφορη κοιλάδα.....καλό το γούτσου γούτσου αλλά πρέπει να μπορείς να πεις και μια κουβέντα.....για αυτο και έλεγα σε κάποια φάση για πνευματική ανάπτυξη κτλ κτλ......νομίζω ότι όσο περισσότερο φροντίζεις την πνευματική σου ανάπτυξη τόσο πιο 'κατάληλος' γίνεσαι για μία ουσιώδη σχέση....αλλά ποιός το κάνει αυτό......
Εν κατακλείδι.....σίγουρα ο τομέας είναι δύσκολος.......
Να πω κι εγώ με τη σειρά μου την καληνύχτα μου σε όλους

(ανεξαιρέτως)