leo1964
AVClub Fanatic
Απάντηση: Zundapp 200s restoration.
3 λίτρα στα 100,δεν είναι υψηλή κατανάλωση!!
Σαν παπί
Όντως καταναλώνει τόσο;
3 λίτρα στα 100,δεν είναι υψηλή κατανάλωση!!
Σαν παπί
Όντως καταναλώνει τόσο;
Αντε Γιάννη, κοντεύει... Τι να σου πω ρε φιλε, ζηλεύω τρελά, πρέπει νάσαι πολύ μερακλής για να ξεκινήσεις αυτή την ιστορία.
Για τα παιδιά το λέω, εσύ βοηθός είσαι...![]()
Έγινε μια προσπάθεια με τα φοτοσόπια αλλά δεν μας άρεσε...
Θέλει επανασχεδίαση, δεν αρκεί ρετους με το PS...Ευχαρίστως να σας βοηθήσω αν μου στείλετε
σκαναρισμένη ή φωτογραφημένη την αρχική μακέτα..
Αγαπητέ καπετάνιο, συγνώμη, δεν θέλω να φανώ αγενής ή ότι μπαίνω σφήνα, αλλά τυγχάνει να έχω μακέτα από το συγκεκριμένο ταχύμετρο επειδή ασχολούμαι με γραφικά μοτοσυκλετών...
![]()
Αν δεν έχει κάποιος αντίρρηση, μπορείτε SHERPA να μου πείτε ακριβή διάμετρο και θα σας αποστείλω το αρχείο.
Και πάλι συγνώμη κάπτεν... αν τίθεται κάποιο ζήτημα δεοντολογίας, πράξτε αναλόγως.
Αγαπητέ καπετάνιο, συγνώμη, δεν θέλω να φανώ αγενής ή ότι μπαίνω σφήνα, αλλά τυγχάνει να έχω μακέτα από το συγκεκριμένο ταχύμετρο επειδή ασχολούμαι με γραφικά μοτοσυκλετών...
Αν δεν έχει κάποιος αντίρρηση, μπορείτε SHERPA να μου πείτε ακριβή διάμετρο και θα σας αποστείλω το αρχείο.
Και πάλι συγνώμη κάπτεν... αν τίθεται κάποιο ζήτημα δεοντολογίας, πράξτε αναλόγως.
Ναι, το είχα σχεδιάσει για μια άλλη περίπτωση που δεν προχώρησε ποτέ... άλλη μια που δεν προχώρησε δλδ... αχχ χαχαχααχαχχαυγ:Σε vector Illustrator είναι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.