AlexT_
AVClub Fanatic
Απάντηση: ZYXEL NSA-310 NAS STORAGE 2TB
Αν θα διάβασες από την αρχή το νήμα, θα είδες ότι αγόρασα το 5πορτο και λειτουργεί μια χαρά. Οι ταχύτητες δεν είναι μεγάλες αλλά ανάλογα με τα αρχεία που μεταφέρω, έχω πιάσει ταχύτητες μέχρι 35ΜΒ/σεκ.
Καλημέρα!
Δύο ερωτήσεις κι από εμένα. Αυτη τη στιγμη έχω το NAS πάνω στο TG585v7 οπότε οι ταχύτητες μεταφοράς είναι απελπιστικές. Έτσι, λέω να αγοράσω αυτό το switch. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει κάποιος από εσάς για να μου πει τη γνώμη του. Έχει πολύ καλή εγγύηση και τιμή απλά με προβληματίζει η διαφορά τιμής του σε σχέση με άλλα όπως Level One, Linksys, Zyxel κλπ. Λοιπόν να προχωρήσω στην αγορά του ή να κοιτάξω κάποιο άλλο;
Επίσης, μιας και αυτό είναι το πρώτο μου NAS, θα ήθελα να ρωτήσω ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος μεταφοράς αρχείων σε αυτό. Μέσω του προγράμματος της Zyxel, κάνοντας share τους φακέλους του NAS και copy/paste μέσω του windows explorer ή κάπως αλλιώς;
Αν θα διάβασες από την αρχή το νήμα, θα είδες ότι αγόρασα το 5πορτο και λειτουργεί μια χαρά. Οι ταχύτητες δεν είναι μεγάλες αλλά ανάλογα με τα αρχεία που μεταφέρω, έχω πιάσει ταχύτητες μέχρι 35ΜΒ/σεκ.