Στο όριο της 100αρας , δηλαδή ~11,5 MB/secΕνώ πριν τι ταχύτητα είχες με το 100άρι δίκτυο;
Τελικά ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω τον αρχικό 500 gb με τον WD 2TB green
Έτρεξα τον wizard και τον σενιαρισε μια χαρά.
Όλα έγιναν γρήγορα και σωστά .Ας είναι καλά τα μέλη του φόρουμ που ενημέρωσαν για την ύπαρξη πλαϊνής βίδας , αλλιώς ακόμα θα τράβαγα...
Τώρα επιστρέφω πίσω τα δεδομένα που είχα τραβήξει έξω σε ένα εξωτερικό σκληρό , με ταχύτητα εγγραφής περίπου 29 MB/sec
Αμ είχε...αχμμ...ειχε και το δικο σου..?
magnet links θα υποστηρίζει στην επόμενη αναβάθμιση.2 ερωτησεις.
Ο ενσωματωμενος downloader υποστηριζει magnet links;
Εχω βαλει απο το παιρετμπει, τα δεχεται, αλλα δεν ξεκιναει το download.
magnet links θα υποστηρίζει στην επόμενη αναβάθμιση.
Ναι , λογικά ευχαριστημένος είμαι.
Απλώς αναρωτιόμουν αν κάποιος άλλος έχει μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων από 31MB/sec σε write και 45MB/sec σε read
Σε 1000αρι δίκτυο πάντα ....
Απλώς αναρωτιόμουν αν κάποιος άλλος έχει μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων από 31MB/sec σε write και 45MB/sec σε read
Σε 1000αρι δίκτυο πάντα ....
Μήπως ξέρουμε τι άλλο μας επιφυλάσσει η επόμενη αναβάθμιση;
Μικρες δεν ειναι ρε παιδια;
Στο 100αρι εγω πιανω 12 που ειναι το λογικο.
Στο 1000αρι δεν θα επρεπε 120;
Ο περιορισμός της ταχύτητας ενός δικτύου δεν οφείλεται στη χωρητικότητα (100Mbps, Gigabit κλπ), αλλά εξαρτάται από την ισχύ των μηχανημάτων που επικοινωνούν.
Τα δεδομένα στέλνονται από τον υπολογιστή σου, ο οποίος δεν μπορεί να τα μεταδώσει με άπειρη ταχύτητα.
Όσο πιο δυνατό επεξεργαστή έχεις τόσο μεγαλύτερες ταχύτητες πετυχαίνεις.
Εγώ πχ. με Intel Core Duo 2,4 GHz πετυχαίνω 35 MB/s από το PC προς το NSA, αλλά μόνο 25 MB/s από το NSA στο PC, γιατί το NSA έχει σαφώς χειρότερο επεξεργαστή.
Υποθέτω ότι μεταξύ υπολογιστών με Intel i7 θα πετυχαίνεις γύρω στα 60 ΜΒ/s.
Κάνοντας παραλληλισμό με το δίκτυο ύδρευσης, φαντάσου ένα σωλήνα νερού με επαρκή διατομή για παροχή 1.000 m3/h, εάν προσπαθήσεις να στείλεις νερό με μια μικρή αντλία (δυνατότητας 200 m3/h) δεν μπορείς να πετύχεις τη μέγιστη απόδοση και γι' αυτό δεν φταίει η υποδομή σου (σωλήνας = δίκτυο) αλλά το μηχάνημά σου (αντλία = επεξεργαστής).
Για τον ίδιο λόγο υπάρχουν ορισμένα media player με Gigabit δίκτυο που έχουν χειρότερη συμπεριφορά από άλλα με απλό δίκτυο, απλά γιατί οι δυνατότητες των επεξεργαστών τους δεν μπορούν να εκμεταλευτούν πλήρως ούτε το απλό δίκτυο, πόσο μάλλον το χιλιάρι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.