Dachtus
Senior Member
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ZYXEL NSA-310 NAS STORAGE 2TB
Μπορώ να τα αντιγράψω μέσω windows ή ftp client στο pc μου ή όπου αλλού θελήσω (εκτός, πάντα, μέσα σε οποιοδήποτε directory του NSA) αλλά δεν μπορώ να τα κάνω delete ή cut...
Αυτό με το chown φυσικά και το έκανα αλλά φαίνεται δεν λειτουργεί σωστά... και όχι σε ότι αφορά στην πρώτη φορά...
Σήμερα έχω flashάρει 3 φορές από την αρχή για να δοκιμάσω τι γίνεται...
Τα αποτελέσματα στη διάθεσή σας...
Τα δικαιώματα (755) παραμένουν στα αρχεία ακόμα και μετά από την απομάκρυνση ffp και transmission...
To θέμα είναι να μπορέσω να το γυρίσω σε 777, πώς όμως;
Και για πάντα, φυσικά!
Φίλε Craven όλα τα αρχεία που έχουν κατέβει μέσω Transmission έχουν 755 file permissions και δεν μπορώ ούτε να τα σβήσω και το χειρότερο ούτε να τα αποσυμπιέσω...Τέλος τι εννοείς ότι εσύ δεν μπορείς να σβήσεις? για να το ξεκαθαρίσουμε λίγο..έχεις φτιάξει τα δικαιώματα την πρώτη φορά με το chown έτσι? αν ναι τότε εννοείς ότι όσα κατεβάζεις απο τότε (η μετά το boot εφόσον τα φτιάχνεις ξανά κατα το boot) δεν σβήνονται ενώ τα παλιότερα που είχες κατεβάσει (πριν το boot) σβήνονται? (πάντα όχι μέσα απ το web gui αλλά απ τα windows με \\ipτουzyxel εννοώ). Αν ναι και έχεις όρεξη να κάνεις αυτό με τα cronjobs τότε πες μας αν αυτό σου έλυσε τα προβλήματα..
Μπορώ να τα αντιγράψω μέσω windows ή ftp client στο pc μου ή όπου αλλού θελήσω (εκτός, πάντα, μέσα σε οποιοδήποτε directory του NSA) αλλά δεν μπορώ να τα κάνω delete ή cut...
Αυτό με το chown φυσικά και το έκανα αλλά φαίνεται δεν λειτουργεί σωστά... και όχι σε ότι αφορά στην πρώτη φορά...
Σήμερα έχω flashάρει 3 φορές από την αρχή για να δοκιμάσω τι γίνεται...
Τα αποτελέσματα στη διάθεσή σας...
Τα δικαιώματα (755) παραμένουν στα αρχεία ακόμα και μετά από την απομάκρυνση ffp και transmission...
To θέμα είναι να μπορέσω να το γυρίσω σε 777, πώς όμως;
Και για πάντα, φυσικά!