Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ZYXEL NSA-310 NAS STORAGE 2TB
Όντως κανει ενα τακ τακ σαν να δουλευει σκληρος δισκος. Ο θόρυβος έρχεται όμως απο το fanακι. Μάλιστα το άλλαξα και έβαλα ενα super silent αλλα δυστυχως ο θόρυβος υπάρχει ακόμη και δεν μπορω να καταλάβω γιατι. Αν έχεις φανακια σε μετριες και πάνω στροφες γυρω γυρω προφανως να μην το παρει κανεις χαμπάρι αλλα αν γενικά έχεις πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου τότε καταντάει ενοχλητικο. Κατα τα άλλα δεν εχω καποιο άλλο θέμα. Μια χαρα μηχανακι ειναι...
Παιδια είμαι και εγω ενας "τυχερός" κάτοχος του NSA310.
Σε απάντηση φίλου που ροτούσε για webserver. Έχει και μάλιστα του έβαλα πάνω του Joomla!!
Θέλω να ρωτησω. Μου κάνει ένα θόρυβο τακ........ τακ........... κάθε τόσο, το κάνει και σε σας? ή ειναι από το ανεμιστιρακι που έχει variable τροφές ή βαρά ο δίσκος!!! ελπίζω το πρώτο.
Δεν έχω μπορέσει να εντοπισω από που είναι. Επίσης δοκιμασα να βγάλω τον δίσκο αλλα όσο και να τραβάς δεν βγαίνει.
Όντως κανει ενα τακ τακ σαν να δουλευει σκληρος δισκος. Ο θόρυβος έρχεται όμως απο το fanακι. Μάλιστα το άλλαξα και έβαλα ενα super silent αλλα δυστυχως ο θόρυβος υπάρχει ακόμη και δεν μπορω να καταλάβω γιατι. Αν έχεις φανακια σε μετριες και πάνω στροφες γυρω γυρω προφανως να μην το παρει κανεις χαμπάρι αλλα αν γενικά έχεις πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου τότε καταντάει ενοχλητικο. Κατα τα άλλα δεν εχω καποιο άλλο θέμα. Μια χαρα μηχανακι ειναι...