Re: Απάντηση: Re: ZYXEL NSA-310 NAS STORAGE 2TB
Καλησπερα σας. Σημερα επεσε το ματι επανω σε αυτο το μηχανημα επειδη ψαχνω καποια συγκεκριμενα πραγματα
1ον εχω ηδη ενα pc που τρεχει συνεχως σαν ftp server, ωστε να κανει upload εικονες απο camera server, και σαν Pvr recorder απο τον dreambox μου με CIFS mount.
και βασικα θελω να το αντικαταστησω τον Pc μου με κανει σαν και αυτο,αν μπορει να τα κανει τουλαχιστον αυτα τα 2 συν μεσω esata που εχει,θα προτιμουσα να τον συνεδεα με τον δεκτη ,για να μπορω να γραφω και HD προγραμμα, γιατι μεσω δικτυου, λογω του οτι ο δεκτης εχει 100αρα καρτα, κολλαει.
διαβασα καπου 17 σελιδες σημερα, ειδα οτι λειτουργει σαν ftp Οπως ειπαμε πολλοι.λειτουργει δλδ οπως ενας κανονικος ftp server? (εχω τον ftp Cerberus)
στον δεκτη εβαλα ενα usb stick και μου εβγαλε να τον φορμαρω σε EXT2-3. το γεγονος οτι ο δισκος μεσα λετε οτι ειναι σε EXT4 , υπαρχει θεμα να μην τον δεχτει ο δεκτης μου;
επισης επειδη εχουν περασει 5 μηνες απο τις πρωτες αγορες, πλεον ξερετε αν υποστηριζει εξωτερικους ελληνικους υποτιτιλους;
ελληνικα αναγνωριζει στο μενου γενικα των αρχειων;
επειδη αρχισα να ψαχνω τελευταια τροπο να αντικαταστησω στο pc που τρεχει συνεχως με κατι πιο μικρο και cool, θελω να κανωσωστη αγορα. αυτο τον καιρο που το εχετε, πιστευετε οτι ειναι καλη λυση γι αυτο που αρχικα θελω, συν βεβαια και τα αλλα καλουδια που εχει, που δεν ειναι αμελητεα...