nikosvr
New member
Με το καινούριο firmware θα δουλεύει η τωρινη εκδοση του ffp ή θα πρέπει να περιμένουμε για να το αναβαθμίσουν;; Το δοκίμασε κανείς;;
To firmware 4.50 δεν μου έχει εμφανισθεί ακόμα στο μενού Firmware Upgrade.
Είναι φυσιολογικό ;
Μάλλον ο kolvas έχει δίκιο.
Κάθε φορά που κάνω restart ο media server κάνει rebuild στο database. Με το 4.40 σίγουρα δεν έκανε. Είναι bug ? ρυθμίζεται ?
Απεγκατέστησε όλα τα πακέτα και λογικά θα γίνει η εγκατάσταση του νέου firmware. Αυτό έγραψαν στο γερμανικό φόρουμ της Zyxel.Υ.Σ. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά από την προηγούμενη εγκατάσταση της 4.40 μου βγαίνει συνεχώς ένα μήνυμα για απεγκατάσταση όλων των πακέτων που είχα εγκαταστήσει με την προηγούμενη έκδοση < 4.40 και επανεγκατάστασή τους ώστε να δουλεύουν σωστά.
Το update εμφανίσθηκε εχθές κανονικά στο firmware update και το πέρασα απροβλημάτιστα .Μπα. Έχω την εντύπωση ότι φταίει η προηγούμενη εγκατάσταση της 4.40 έκδοσης. Μήπως ξέρετε τι άλλο μπορώ να κάνω;
Ευχαριστώ
εχω συνδεδεμενο στην μπροστινη usb του zyxel,εναν 500αρη(2,5`)τον οποιο μεσω του webinterface,αλλα και στο network του pc τον βλεπω κανονικα και μπορω να κανω αντιγραφη/επικολληση απο και προς αυτον.
δεν τον βλεπει ομως το ps3 αλλα ουτε και ο δεκτης(dreambox 500hd).
μπορω να κανω κατι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.