Zyxel NSA-310 NAS Storage 2TB

Re: ZYXEL NSA-310 NAS STORAGE 2TB

Να συνεχίσω για τον transmission. Aυτό που παρατηρώ είναι ότι βρίσκει αρκετά λιγότερους peers σε σχέση με τον ενσωματωμένο. Δοκίμασα να τον κάνω απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά αλλά δεν άλλαξη η κατάσταση.
Αν κάνω reset το nsa θα χάσω και ό,τι έχω αποθηκεύσει στον σκληρό?

Last edited:

Μετά την αναβάθμιση σε 4.61 ο Twonky δεν βρίσκει κανένα αρχείο το έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα.
Αν μπορεί κάποιος ας μου πεί τι του βγάζει για την ρύθμιση contentdir, σε εμένα βγάζει λευκή οθόνη αφού η ρύθμιση είναι κενή.

http://ZYXEL_IP:9001/rpc/get_option?contentdir

Μόλις το πήρα κι εγώ. Ξέρει κάποιος πως μπορούμε να εγκαταστήσουμε το minidlna; Ένας αναλυτικός οδηγός θα ήταν ευπρόσδεκτος λόγο ότι δεν έχω καμιά επαφή με Linux.

@medical

thanks...χρειαζεται να το κανουμε ανα καποια διαστηματα ακομα και αν δεν εχουμε παρατηρησει καποια προβληματα?

διαβαζω οτι δεν υποστηριζει power on υστερα απο power failure..ισχυει ακομα?ειναι θεμα firmware?

ΥΓ ψιλοτραγικο παντως...με βλεπω για ups...

Με το Wake on Lan,μπορω στην ουσια να το ανοιγω?
Με ενδιαφερει κυριως απο ιντερνετ και οχι μεσα στο δικτυο..

Στριμαρισμα απο spotify (μεσω logitech media server) και ταυτοχρονα .mkv 15-16Mbps εχω γυρω στο 15-20%cpu και 55%μνημη...αρχιζω και το απολαμβανω!!

Μια χαρα μου φαινεται...
Transmission εξαιρετικος,spotify,αναπαραγωγη στο ntv550 μεσω nfs τα παντα ολα μεχρι τωρα..40Μbps αν θυμαμαι καλα το oblivion...αν επαιζε και το youtube plugin θα ηταν τελεια....μου εχει παιξει ελαχιστα κομματια μεχρι τωρα....

Δεν ειμαι και ο πλεον καταλληλος ομως,με την εννοια οτι δεν το ειχα δουλεψει στην ουσια με παλιοτερα firms....προσφατα το εστησα και εβαλα το 4.61....

Υπάρχει κάποιος που να το έχει συνδέσει σε Gigabit Router να μας πει εντυπώσεις ως προς την ταχύτητα μεταφορά αρχείων;
Εγώ έκανα πρόσφατα αναβάθμιση το δίκτυο σε 1000άρι (παραμένοντας όμως με καλώδια UTP Cat5e) και παρατηρώ ταχύτητες έως 380 Mbps αντί 85 Mbps που είχα πριν με το 100άρι LAN!

Η μεταφορά αρχείων πλεόν γίνεται με 46 Mps/ sec, μιλάμε δηλαδή για 4πλάσια ταχύτητα.

μετα το update,ο download server ουτε καν ξεκιναει και ο transmission κατεβαζει πολυ αργα(50kbs/sec).
το ιδιο torrent,o utorrent το κατεβαζει με την Maximum ταχυτητα της γραμμης μου.
τι εχει γινει..?

Απάντηση: ZYXEL NSA-310 NAS STORAGE 2TB

παιδια μια ερωτηση,θελω να συνδεσω το zyxel με το Squeezebox.
Το μονο που κανω ειναι να τρεξω την εφαρμογη που εχει για το logitech μεσα το zyxel?
το θεμα ειναι οτι δεν θα τα συνδεσω σε ρουτερ,αλλα θα συνδεσω μονο αυτα τα δυο με καλωδιο δυκτιου,θα δουλεψει?

Παιδια διαβασα ολο το thread και εχω μπερδευτει!θελω να αγορασω nas για torrent downloading και streaming σε samsung tv es7000 με ethernet καθως η tv υποστηριζει.
Το σεταρισμα του zyxel ειναι ευκολο?το transmission θα μπορεσω να το βαλω η θα παιδευομαι τζαμπα?

μετα το update,ο download server ουτε καν ξεκιναει και ο transmission κατεβαζει πολυ αργα(50kbs/sec).
το ιδιο torrent,o utorrent το κατεβαζει με την Maximum ταχυτητα της γραμμης μου.
τι εχει γινει..?

ειστε ολοι οκ με τα torrent σας..?

θα μου καποιος τελικα εαν ειναι ενταξει οι 2 manager p2p στο zyxel?
πρωτου κανω το τελευταιο update,επαιζε μια χαρα ο download server.
τωρα ουτε καν ξεκιναει..!

σε μενα το transmission δουλευει κανονικα. τον αλλο δεν τον δουλευω καθολου.