Το προβλημα με τις μικροζυθοποιιες ειναι οτι πουλανε πανακριβα.
Η Ρεθυμνιακη εχει 3,5 ευρω το 330αρι.
Τη Ζέος δεν τη λες και ακριβή.
Κάπου στα 3 το λίτρο έχει.
Το προβλημα με τις μικροζυθοποιιες ειναι οτι πουλανε πανακριβα.
Η Ρεθυμνιακη εχει 3,5 ευρω το 330αρι.
Απο τις Ελληνικες weis πιο πολυ μου αρεσει η Fix.
Τη Ζέος δεν τη λες και ακριβή.
Κάπου στα 3 το λίτρο έχει.
Ετσι μου εχει μεταφερει πολυ παλιος και εμπειρος μπαρμαν με μαγαζι με ειδικευση στις μπυρες.
Να ισχυει για καποιες μπυρες ? ισως....πρεπει να τον ξαναρωτησω.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ρε αντε παρε την Βεργινα Πορφυρα και μετα τα λεμε.....
Πότε δεν είναι αργά να ξεκινήσεις εκεί ανοίγονται άλλοι ορίζοντες μιας και το ζεις από μέσα και όσο ψάχνεσαι μαθαίνεις και αποκτάς άλλη ματιά μιας και πλέον μπορείς να φτιάξεις τα πάντα. Oο IPA είναι καλή αρχή αλλα υπέρ εκτιμημενες στο όριο του trend καμιά IPA δεν μπορεί να πιάσει κάποια δεδομένα των Βελγων π.χ μιας και οι άνθρωποι το έχουν καθώς και οι Εγγλέζοι.Εγω απο την αλλη μενω στην καταναλωση (1000+ διαφορετικες ετικετες). Οντως η παστεριωση κανει μικρη διαφορα στη γευση. Το φιλτραρισμα η οχι ομως, κανει μεγαλη διαφορα. Οχι καλυτερη η χειροτερη γευση, απλως διαφορετικη. Πχ house ale της chios microbrewery. Στις craft επισης υπαρχει διαφορα πολλες φορες απο batch σε batch. Οχι απαραιτητα καλο, αλλα ανεκτο.
Γενικα το θεμα μπυρα ειναι τοσο μεγαλο οσο και το κρασι. Με πιο πολυπλοκες γευσεις ομως.
Για οσους θελουν να ψαχτουν, ας ξεκινησουν με ipa (india pale ale).
Ερώτηση μήπως συχναζεις στους Φώτη; Γιατί ο όρος κοκορετσομπυρα είναι σχεδόν σήμα κατατεθέν του.
Η amstel pils δεν μου άρεσε. Προτιμώ τις κλασσικές kaizer & pilsner
Υποθετω οτι εννοεις την τσεχικη Pilnser που ειναι οντως κορυφη.
Αληθεια βρε παιδια για την Budweiser, τι γνωμη εχετε???