Ώρα για Whisky.

teddy743

Supreme Member
16 August 2014
7,175
Θεσσαλονίκη
Eυχαριστω Νίκο και Μιχάλη για τις διευκρινήσεις......αυτές τις απορίες τις κουβαλούσα χρόνια.

Sonus αν την εχεις δοκιμάσει και δεν σου έκανε τίποτα κακό κεφάλι, κάπου στα μέσα του καλοκαιριού θα σε ενοχλήσω για το contact σίγουρα!!!
 

moctezuma

New member
12 October 2014
7
@teddy743
Αφού ξεκίνησες τα τσίπουρα, δοκίμασε και αυτό όποτε βρεθεί στο δρόμο σου.

https://www.skroutz.gr/s/9493418/Ζο...tml?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share

Γιαννιώτικο - και ένα εκ των κορυφαίων κατα την ταπεινή μου άποψη αποσταγμάτων της πατρίδας μας. Δυστυχώς το βρίσκω δύσκολα και όποτε ανεβαίνω Ιωάννινα για δουλειά, παίρνω 1/2 κούτες ώστε να έχω πάντα.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
9,485
Πειραιας
http://gatsios-distillery.com/category/προιοντα-products/τσιπουρο-tsipouro/
Εξαιρετικό Ηπειρώτικο τσίπουρο.
Επίσης κορυφαίο από Νεμέα
https://lafazanis.gr/product/tsipouro-twn-filwn-lafazanh/

Θοδωρή από ότι κατάλαβα σου αρέσουν τα τσίπουρα από Μοσχάτο σταφύλι.
Οπότε οφείλεις να δοκιμάσεις και αυτό
https://www.houseofwine.gr/how/tsipouro-apostolaki-horis-glykaniso-0-7lt.html

Και καθόλου μην υποτιμήσεις αυτό
https://www.tsililis.gr/products5087.html?id=1020&cat=1
 

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
9,485
Πειραιας
Υπόψην ότι σου προτείνω τσίπουρα που έχω πιει και μου αρέσουν
Πχ ενώ άλλοι ορκίζονται στο όνομα του ,εμένα το Παπατζιμ δεν μου κάνει κλικ.
Όπως και αυτο του Τυρνάβου, που σου άρεσε εσένα.

Και αυτό μου άρεσε που πίναμε σε μια εκδρομή στον Βόλο
https://www.cavatseva.gr/index.php?route=product/product&product_id=147

Από το δεκαρακι προτιμώ αυτό
https://www.cavatheodoridis.gr/apos...aki-mosxato-xoris-glykaniso-200ml-p-1414.html
 

teddy743

Supreme Member
16 August 2014
7,175
Θεσσαλονίκη
Χίλια ευχαριστώ παιδιά θα τα πάρω όλα πλυν του Αποστολακη που το χω δοκιμάσει και δεν ήταν αξιομνημόνευτο.

Επίσης το τσιλιλη ήταν αρκετά καλό!
 

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
9,485
Πειραιας
Το πήρα (35 ευρώ) και τα συναισθήματα είναι ανάμικτα.
Κατ αρχήν σας απαγορεύω να γελάσετε, με αυτό που θα πω:aetsch:

Το τζιν το πίνω πάντα με τονικ.......πότε σκέτο .
Το τονικ τι έχει μέσα?
Ανθρακικό.
Τι κάνει το ανθρακικό ,στα ευαίσθητα στομαχακια σαν τον δικο μου?
Φέρνει αέρια.
Και από που βγαίνουν τα αέρια μετά?
(καλά δε δεν ντρέπεστε λίγο....τι άρρωστο μυαλό έχετε? ):furious3:

Από το στόμα.
Σαν τα μωρά που πίνουν το γαλατακι τους και μετα τι κάνουν ?
ΡΕΥΟΝΤΑΙ :firstprize:

Εεε όταν το ήπια δεν ήταν και άσχημο.......οταν έκανα ότι κανουν τα μωρά ,εκεί μου αφηνε μια πικρη δυσαρεστη γευση.

Με λίγα λόγια πριν την εκταμίευση.....δοκιμάστε το....μπορεί να σας αρέσει αυτή η γεύση :ernaehrung004:
 

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
9,485
Πειραιας
Νίκο το Hendrick's κάνει κάνα 45αρι.
Υποψιάζομαι οτι κάνουν έρευνα αγοράς και ετσι διαμορφώνουν τιμη.
Το ίδιο κάναμε και στη εταιρεία που δούλευα, με τα κράνη
Άμα το είχαμε φτηνό, λέγανε ότι είναι της πλάκας.
Προφανώς θέλουν να δώσουν κύρος ,μέσω της τιμής.
Αυτοί θα χάσουν
Βέβαια εδώ που τα λέμε, μπορεί και να πετύχουν.
Βλέπε τις παράλογες τιμές, που έχουν οι ελληνικές μπύρες απο τις μικροζυθοποιίες.
Και όμως πουλάνε!
 

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
20,890
Re: Απάντηση: Ώρα για Whisky.

Τσιπουροκατάνυξη εδώ
Επίσης δοκίμασα το "ΡΟΜΒΟΣ" από Κομοτηνή.
Πολύ καλό για εμφιαλωμένο!

Εχεις υποσχεθει χρονια τωρα τσιπουρο απο μουρα που φτιαχνει καποιος γνωστος σου για ξηγησου έχουμε και καινούργιους μουσαφιρεους(ted743 στο Σωματειο)
 

Billy the Kid

Moderator
Staff member
28 April 2007
14,852
Αθήνα με απόσπαση.
Έχω να κατέβω στα χωριά του Καβοντόρου αρκετό καιρό, μου έχει λήψει το μούρο αλλά και η αίσθηση μιας άλλης εποχής που βγάζει η περιοχή....19ος αιώνας στην κυριολεξία.
Πρόκειται για πολύ δυνατό τσίπουρο με ιδιαίτερη και λεπτή γεύση, διαφορετικό από τη μουρνιδιά (μουρνόρακη) της Κρήτης.
Γουλιά και σε στέλνει κανονικά, όμως δεν βαράει στο κεφάλι!
 

teddy743

Supreme Member
16 August 2014
7,175
Θεσσαλονίκη
Δεν δοκιμάσει ποτέ από μούρο και σύκο, ούτε ήξερα ότι το κάνουμε έτσι εδώ χαμηλά στα Βαλκάνια. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω ώστε να το συγκρίνω με Σερβική και βουλγαρική Rakija που γίνεται από δαμάσκηνα. Το απο σύκο το φαντάζομαι κοντινό και με έντονη γεύση. Το από μούρο το φαντάζομαι με πιο διακριτική γεύση αλλα υπέροχο ανάλαφρο άρωμα. Αλλα αυτα τα υπαγορεύει η λογική, στην πράξη μπορεί να έχουν τελείως μυστήρια αποτελέσματα. Είναι συνήθως σπιτικά αποστάγματα όπως προαναφερθηκε.......Επίσης περιμένω με ανυπομονησία να μου μάθουν φίλοι τον Ιούνιο πως να φτιάχνω σπιτική Ουκρανική Horilka με καυτερό τσιλι.