Τασο, καλοδεχούμενη η έξτρα μνήμη, στην πράξη όμως θα έχεις διαπιστώσει και εσύ πως η τελευταία γενια IOS πάει σφαίρα σε όλες τις εφαρμογές και το 1 GB επί της ουσίας δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα.
To iwatch θα είναι το one more thing.. Να δούμε όμως τι θα κάνει..
.... , μονο η καμερα , οπως και τωρα.
Εγω θελω να δω τη νεα καμερα... αν εχει βελτιωθει στα βραδυνα, αν εχει οπτικο σταθεροποιητη (δυσκολο λογω παχους κινητου) .
...
Τασο, καλοδεχούμενη η έξτρα μνήμη, στην πράξη όμως θα έχεις διαπιστώσει και εσύ πως η τελευταία γενια IOS πάει σφαίρα σε όλες τις εφαρμογές και το 1 GB επί της ουσίας δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα.
Μ αρεσει που κανετε τις παπιες για την μια και μονη ουσιαστική αλλαγή, την οθόνηΟι μεγαλες αλλαγες παντως θα ειναι στο ios 8 και ισως το one more thing να ειναι τo iwatch ....
Κριμα ρε γμτ...Και την περιμενα....Οθονη απο ζαφειρΗ δε θα εχει μαλλον....
Τι σημαίνει ρε παιδια ' ε δεν ανεβάζουμε προσωπικά και σημαντικά δεδομένα στο σύννεφο ; ' ;
ειναι μια υπηρεσία που ο καταναλωτής την πλήρωσε αγοράζοντας προϊόν της Apple ? ή ακομα και παραπάνω αν αγοραςε extra χωρο ; οφείλει η apple να ειναι υπεύθυνη για το προϊόν που πούλησε ; Όφειλε να το εχει δοκιμάσει και να το ξαναδοκιμάσει και ξανά ξαναδοκιμάσει κλπ ; Έπρεπε να ειναι πιο secure (κλείδωμα , αλλαγή κωδικού κάθε τόσο ) ;
Ναι ειναι πολλα τα data και εκατομυρια οι χρήστες ( και χαζοί και έξυπνοι και ξανθιές και μελαχρινές και παππούδες και γιαγιάδες και χάκερς και και και ) αλλα αυτο δεν ειναι που διαφημίζεις ; Λειτουργικό απροσπέλαστο , κινητο (και) με Touch ID , και find my iPhone , και passbook και wallet και δε ξέρω τι άλλο ...
Οφείλεις λοιπόν οταν το χρυςοπουλας ολα αυτα να εισαι έτοιμος
Έτοιμος για τον δικηγόρο και τα αρχεία του , για τον γιατρό και τις μελέτες του , για τον συγγραφεα και τα έργα του , για τα βυζια της Upton και τον κωλο της Ριάνα , αλλα και για τον χάκερ που θα σου την πεςει !!!! για μένα ο χρήστης δε φταίει σε τιποτα , η apple θέτει τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις και τις εγγυήσεις και σε αυτο το κομμάτι πιάστηκε κοτσος και ειναι αποκλειστικά υπεύθυνη ...
Μ αρεσει που κανετε τις παπιες για την μια και μονη ουσιαστική αλλαγή, την οθόνη
Κριμα ρε γμτ...Και την περιμενα....![]()
Ναι φίλε Τάκη , δε φταίω εγω που η apple έκανε accept το password qwerty123 , εκείνη φταίει , web banking δεν εχω , αλλα εχω ενα account να βλέπω την κίνηση των πιστωτικών καρτών , ε η πίστεως με εχει π@δ@ξει με τα password που ζητά , και εχω κλειδωθει Ουκ ολίγες φορές , γιατι ; Και γιατι οχι ο Κολοσσός apple ? ο καταναλωτής ( οχι χρήστης) δε φταίει , αυτός αγοράζει και οφείλει να εχει την καλύτερη αντιμετώπιση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.