09-09-2014

Είδα και το iWatch

Μόνο το sport πάλευεται (μόνο για πρακτικούς λόγους φυσικά)

Τα αλλά 2 κιτσαριες.

Re: Απάντηση: 09-09-2014

Ασχολούμαστε όλοι με την Apple, ναι η όχι; Αυτό έχει σημασία.

Καμια σημασία δεν έχει αυτό.

Ασχολούμαστε μαζί της γιατί έχουμε απαιτήσεις.

Και το launch αυτό ηταν ψιλοαπογοητευση.

κι εγω το 4.7 θελω... αλλα θα ηθελα το optical image stabilization kai to landscape mode toy 6L .

εαν καταλαβα καλα,το optical image stabilization,ειναι software πανω στον Α8 και οχι επανω στον φακο.τωρα το ποσο αποτελεσματικο θα ειναι εστω και σε αυτην την μορφη,θα το ξερουμε σε λιγες ημερες..:2thumb22sup:

οχι... το OIS ειναι καθαρα ηλεκτρο-μηχανικο (οπως και σε καποιες dslr - mirrorless) και υπαρχει μονο στο 6L.
Παιρνει τα δεδοεμενα απο το νεο M8 sencor- γυροσκοπιο και κινει αντιστροφα το συστημα φακου - αισθητηρα.

Η σχεδιαση του iphone 6 μ αρεσει πολυ, μου θυμιζει το αγαπημενο μου , πρωτο iphone 2G , που ακομα εχω.

Last edited:
μακαρι, αλλα σκεψου να βγαλει κατι αντιστοιχο το android, τα windows phone, blackberry και οποιος αλλος υπαρχει...
επισης το θεμα ασφαλεια, και τα κανω ολα απο μια συσκευη, δεν γνωριζω ποσο ασφαλες θα ειναι, και αν πραγματικα θα ηθελα κατι τετοιο.
ομως για μια μικρη συναλλαγη απο ebay, super market ισως ηταν ευχρηστο.

Το Google wallet υπάρχει εδώ και 1,5 χρόνο. Το μοναδικό πράγμα που θα προσθέσει η Apple είναι το marketing αυτής της υπηρεσίας. Το πόσο καλό είναι να έχεις σε έναν server (είτε της apple, είτε κάποιου άλλου) όλες τις κάρτες σου, είναι άλλο θέμα.

σχεδιαστικά είναι πολύ όμορφο -χωρίς να έχει τίποτα το ριζοσπαστικό, το design του και η προσοχή στη λεπτομέρεια ήταν & είναι αξεπέραστα...

από εκεί και πέρα η εξέλιξη έχει προχωρήσει τόσο πολύ που δύσκολα βλέπεις οτιδήποτε πραγματικά καινούργιο και πρωτοποριακό, ακόμα και από την (πρώην) πρωτοπόρο του χώρου

τι θα μπορούσε να κάνει το καινούργιο iphone δλδ - να ψήνει καφέ;

και η σαμσουνγκ έπεσε στο ίδιο τρυπάκι με το s5, το οποίο ξεκίνησε με πολύ χλιαρές κριτικές επειδή ακριβώς δεν ήταν τόσο προχωρημένο όσο το ήθελε ο κόσμος

η apple ίσως πρέπει να κοιτάξει να καινοτομήσει αλλού και ίσως κάποια στιγμή ασχοληθούν με κάτι άλλο, διαφορετικό - ένα ολοκληρωμένο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας ίσως;

(περιμένω με ενδιαφέρον να δω αν θα πουλήσει το ρολόι....)

Εμένα μου αρέσει το iwatch , ίσως το μόνο ενδιαφέρον που είδαμε απο την Apple , τα iphone τα περίμενα καλύτερα αλλά έτσι και αλλιώς όποιος αγοράζει Apple δεν το κάνει για το ίδιο το προϊόν αλλά για το fashion/hype κτλ. οπότε και πάλι θα πουλήσουν τρελά , θα βλέπει ο άσχετος με την τεχνολογία dual domain IPS και θα ψαρώνει χωρίς να ξέρει ότι Κινέζικα των 150 ευρώ έχουν την ίδια τεχνολογία οθόνης (και με μεγαλύτερη ανάλυση).

Καλά περάσαμε και φέτος του χρόνου πάλι.

εγω παντως το παιρνω κυριως για το ios και μετα για ολα τ αλλα.

Το apple watch δεν με τρελλανε οπτικα , αλλα μ αρεσει το νεο UI ,θα ηθελα να το δω στη πραξη... εχω κι εγω απορια αν θα πουλησει παντως.

Απάντηση: Re: 09-09-2014

Το Google wallet υπάρχει εδώ και 1,5 χρόνο. Το μοναδικό πράγμα που θα προσθέσει η Apple είναι το marketing αυτής της υπηρεσίας. Το πόσο καλό είναι να έχεις σε έναν server (είτε της apple, είτε κάποιου άλλου) όλες τις κάρτες σου, είναι άλλο θέμα.

Καμια σχέση με το google wallet.
Στο iPhone 6 τα δεδομένα των καρτών παραμένουν κρυπτογραφημενα μόνο στην συσκευή και το authentication γίνεται με το Touch ID ενώ η επικοινωνία με τα credit card machines μέσω NFC. Και φυσικά ολα αυτά δεν θα είχαν μεγάλη σημασία αν η apple δεν είχε συμφωνήσει με τις visa/master/Amex.
Ως συνήθως, η apple δεν προσθέτει ένα feature αν δεν υπάρχει σημαντική πρακτική εφαρμογή ...

Απάντηση: Re: 09-09-2014

εγω παντως το παιρνω κυριως για το ios και μετα για ολα τ αλλα.

Το apple watch δεν με τρελλανε οπτικα , αλλα μ αρεσει το νεο UI ,θα ηθελα να το δω στη πραξη... εχω κι εγω απορια αν θα πουλησει παντως.

Εκ πρώτης οψης θα το ήθελα λιγο πιο λεπτό.
Πρέπει όμως να εχει τρομερή ποιότητα κατασκευής και με κάποια λουρακια φαινόταν αρκετά κομψό. Ολα βέβαια τα λεφτα ειναι το νέο UI και εκεί κάνει την μεγάλη διάφορα απο ότι κυκλοφορεί σήμερα.
Αναμένω να το δω live για να αποφασίσω...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ως προς τα νεα iPhone, όμορφα ειναι αλλα προσωπικά προτιμώ το design των 5/5s.
Θα ειναι ενδιαφέρον να δω live πόσο λεπτά ειναι..

Που είδες για τη ram?
Ψάχνω εδώ και 1 ώρα και δεν έχω βρει κάτι επίσημο για το πόση ram έχουν τα τηλέφωνα...

To iwatch είναι μιά απίστευτη γκουμούτσα που δεν ταιριάζει στο προφιλ τής apple. Τό πάχος του θυμίζει ρολόγια τού 60 Λειτουργικά μάλλον έχει περισσότερα από ότι θά περίμενε κάποιος καί τό κυριότερο απεθύνεται σέ άτομα νεαρότης ηλικίας μέ εξαιρετική όραση γιά νά αξιοποιήσουν τίς δυνατότητες του
Οσον αφορα τά κινητά ευτυχώς η αισθητική του συμβαδίζει μέ τό όνομα τής εταιρίας ,πλήν τού μεγέθους όπου μάλλον απευθύνονται σέ παλάμες παρόμοιες με τού Μπουρούση [καί φυσικά όχι μόνο η apple]
Μπράβο τους στό όλο στήσιμο τής παρουσίασης καί τούς βγάζω τό καπέλλο