μα το ρόλεξ θα εξακολουθεί να υπάρχει.
Στο άλλο χέρι.
Κάπως έτσι δηλαδή, όπως στο Μπόλιγουντ... :smash:
Στο άλλο χέρι.
Τελικα βγηκε με το ονομα iwatch.. Δεν ηταν σε δικαστικη διαμαχη με την swatch που ειχε πατενταρει το ονομα iswatch για μελλοντικη χρηση σε κατι παρομοιο; Επεσε χρημα κατω απο το τραπεζι; Παντως η swatch μελεταει να βγαλει και αυτη ενα smartwatch.
Στο άλλο χέρι.
Ηταν κατενθουσιασμενες με το νεο watch και τη δυνατοτητα ν αλλαζουν και λουρακια αναλογα με τα ρουχα τους !!! Αυτο για να δειτε πως σκεφτονται μερικοι ανθρωποι ... ουτε specs ουτε τιποτα.
Η ''μοδα'' είναι ένα κατασκεύασμα του marketing και απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν έχουν γούστο και αισθητική αλλά περιμένουν από κάποιον άλλον να του τα υποδείξει / διαμορφώσει.Κοιτα, η μόδα είναι ένα πολύ σοβαρό πράγμα και έχει να κάνει με το γούστο και την αισθητική του κάθε ενός από εμάς.
Εσύ κριτικαρες αρνητικά το γεγονός των πολύχρωμων λουριων, ενώ είναι προφανώς θετικό το να δίνονται δυνατότητες στους καταναλωτές να προσαρμόσουν την εμφάνιση του ρολογιού τους βάσει της αισθητικής τους και του γούστου τους.
συγνώμη, αμφιβάλλει κανείς ότι αυτό είναι το target group της apple;;
κάντε ένα τεστ και ρωτήστε κάποιον τυχαία με iphone, πόσο ram έχει , τι ανάλυση έχει, τι cpu έχει και αν δεν σας κοιτάει σαν εξωγήϊνο τρυπήστε μου την μύτη...
Η ''μοδα'' είναι ένα κατασκεύασμα του marketing και απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν έχουν γούστο και αισθητική αλλά περιμένουν από κάποιον άλλον να του τα υποδείξει / διαμορφώσει.
Που το το κριτίκαρα πάλι αυτό και δεν το ξέρω;
Εγω ειπα ότι μόνο το sport μοντέλο παλεύεται - κι αυτό σε κανα γυμναστήριο ή outdoor activity - όχι για everyday/night use.
Τώρα, σοβαρά, με τα λουράκια θα ασχολούμαστε;
Το θεμα είναι ότι είναι ένα κοντόχοντρο, γυαλιστερο πράγμα - totally κιτς.
1000 φορες δλδ το αντίστοιχο της Sony (που και παλι δεν θα το φοραγα προσωπικά) ή και μερικών άλλων.
Και τι ''εχουμε να δούμε'' δλδ; Το θέμα είναι τι κάνει αυτό καθαυτό όχι τι κάνει σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το τελευταίο αφορά τους μετοχους / οπαδούς.
Αν δλδ όλα τα ρολογια είναι χαλια και αυτό είναι απλως λίγο λιγότερο χάλια (λειτουργικά), θα είναι ''επιτυχία'';
Τεσπα, τι να πω, εγώ απλώς απογοητεύτηκε φέτος από την Apple.
Και σκέφτομαι ότι πάνε 4 χρονια από την τελευταία φορά που πραγματικά με εντυπωσιασε (με το iPhone 4).
Κάθε χρόνο σκέφτομαι να πάρω το νεο iPhone και κάθε φορά καταφέρνει να μου αλλαζει τη γνωμη τελευταία στιγμή (δίνοντας ψίχουλα σε κάθε αναβάθμιση).
Anyway, μάλλον θα το πάρω το 6αρι φετος και του χρόνου βλέπουμε τι θα παίζει με το Android L.
Καλα, εσύ πουλάς και Kuro σε τυφλό
Να σοβαρευτούμε λίγο: Λουράκια αλλάζεις και σε ρολογια των 5 Ευρω.
Το αυτό και για τα χρωματα (βλ.θήκες). Το χουμε ξαναπεί.
Αυτά που συζητάμε εδώ αποτελούν απλώς συζήτηση μεταξύ ανθρώπων που ξέρουν 5-10 πραγματα. Ουτε ''ακαδημαική'', ούτε τπτ δεν είναι. Απλά ουσιαστική.
Εγω πάντως δεν κρατήθηκα αλλο και αποσύρω το πιστό μου iPhone 4 - πραγματικά πρωτοπόρο για την εποχή του. Παρηγγειλα το s5 και ελπίζω να δικαιωθώ. Στην απλ σίγουρα δεν θα επιστρέψω, εκτός αν βγάλει ξανά συσκευή που θα ζηλεψω όπως οταν πρωτοειδα το τεσσαρι.
3ετιας αν δεν κάνω λάθος.To HTC Sensation πάντως δεν θα το πάρει.....
ενα ωραιος συγκριτικος πινακας specs των ναυαρχιδων της αγορας απο το pcmag..
View attachment 106413
Apple CEO Tim Cook
Η ''μοδα'' είναι ένα κατασκεύασμα του marketing και απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν έχουν γούστο και αισθητική αλλά περιμένουν από κάποιον άλλον να του τα υποδείξει / διαμορφώσει.
Που το το κριτίκαρα πάλι αυτό και δεν το ξέρω;
Εγω ειπα ότι μόνο το sport μοντέλο παλεύεται - κι αυτό σε κανα γυμναστήριο ή outdoor activity - όχι για everyday/night use.
Τώρα, σοβαρά, με τα λουράκια θα ασχολούμαστε;
Το θεμα είναι ότι είναι ένα κοντόχοντρο, γυαλιστερο πράγμα - totally κιτς.
1000 φορες δλδ το αντίστοιχο της Sony (που και παλι δεν θα το φοραγα προσωπικά) ή και μερικών άλλων.
Και τι ''εχουμε να δούμε'' δλδ; Το θέμα είναι τι κάνει αυτό καθαυτό όχι τι κάνει σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το τελευταίο αφορά τους μετοχους / οπαδούς.
Αν δλδ όλα τα ρολογια είναι χαλια και αυτό είναι απλως λίγο λιγότερο χάλια (λειτουργικά), θα είναι ''επιτυχία'';
Τεσπα, τι να πω, εγώ απλώς απογοητεύτηκα φέτος από την Apple.
Και σκέφτομαι ότι πάνε 4 χρονια από την τελευταία φορά που πραγματικά με εντυπωσιασε (με το iPhone 4).
Κάθε χρόνο σκέφτομαι να πάρω το νεο iPhone και κάθε φορά καταφέρνει να μου αλλαζει τη γνωμη τελευταία στιγμή (δίνοντας ψίχουλα σε κάθε αναβάθμιση).
Anyway, μάλλον θα το πάρω το 6αρι φετος, ετσι γι αλλαγη. Και του χρόνου βλέπουμε τι θα παίζει με το Android L.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.