09-09-2014

Απάντηση: Re: 09-09-2014

Εμετικα πληρωμένο το δημοσίευμα...

Δεν ξέρω αν είναι πληρωμένο (μιλάμε για το Wired όχι για apple fan boy site) αλλα είναι πέρα για πέρα αληθινό ως προς το πως θα λειτουργούν οι συσκευές της apple σε αρμονια με το IOS 8 & Maverics..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

To οτι ειναι κιτς παντως, μονο εσεις το λετε!
Γιατι εγω σε οσους το εδειξα , μου ειπαν οτι το θεωρουν piece of art... καταπληκτικο , ειδικα οι γυναικες.
Μ αρεσει που εισαι "αντικειμενικος" ....
Προφανως , αν δειξεις αυτα που σ αρεσουν στα ιδια ατομα, θα σε πουν κιτς (το λιγοτερο ) ! :p

Αν σκάσει με το πουκαμισάκι του Μπομπ του Σφουγγαρακη, αποκλείεται!
Με το Ναπαπαπιριιι, ίσως....

:p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 09-09-2014

Εδώ το κριτικαρες:
Αν διαβάζεις το ποστ, το οποίο εχει quote στο Γιάννη, θα καταλάβεις ότι δεν κριτίκαρα την ύπαρξη των πολύχρωμων λουριών αλλά το επιχείρημα ότι ''πούλησε'' σε φίλες του Γιάννη επειδή μπορείς να αλλάξεις λουράκια.

Το ιδιο δλδ που είπα και σε εσένα.

Όσον αφορα την άποψη σου για την μόδα, την βρίσκω πολύ superficial, αλλα αυτό είναι ένα άλλο θέμα κουβέντας.
Αλλοίμονο, αν δεν έβρισκες εσύ τη γνώμη μου superficial θα ανησυχούσα :p

Η ''μόδα'', όπως υφίσταται σήμερα, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την βασική έννοια της κριτικής σκέψης.

Το να ακολουθείς τη μόδα είναι εντελώς pathetic (βλ. ''θα πάρω το iWatch κι σας είναι γλοιώδες μόνο και μόνο επειδή έχει το μηλαράκι πάνω κι είναι cool'').

Το να ενημερώνεσαι από τη μόδα και να βλέπεις που αγγίζει τα γούστα και την αισθητική σου, είναι προφανώς λογικό.

Όσο για το κυρίως ρολοι, για τα δικά μου γούστα δεν είναι καθόλου άσχημο, απλα ελαφρώς bland και λίγο πιο παχύ από ότι το ήθελα. Και πάλι όμως, πρέπει να το δω από κοντα για να αποκτήσω άποψη.

Να σου μεταφράσω (αλλά μη μου θυμώσεις :p) ''Δεν μου αρέσει αλλά επειδή είναι Apple, δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι άσχημο και θέλω να το δω πρώτα'' :p

Μια χαρά δημοσίευμα. Απεικονίζει πλήρως την πραγματικότητα που έρχεται για να μην πω ότι είναι ήδη εδώ.
Όποιος διαφωνεί απλά θα πρέπει να πάρει την γενναία (αλλά αποδεκτή για εμένα) απόφαση να κάνει unplug και offline.

Re: Απάντηση: Re: 09-09-2014

συγνώμη, αμφιβάλλει κανείς ότι αυτό είναι το target group της apple;;
κάντε ένα τεστ και ρωτήστε κάποιον τυχαία με iphone, πόσο ram έχει , τι ανάλυση έχει, τι cpu έχει και αν δεν σας κοιτάει σαν εξωγήϊνο τρυπήστε μου την μύτη...

H apple πουλάει "εμπειρία χρήσης" , το ότι κινητά android των 200 ευρώ έχουν μεγαλύτερη μνήμη , οθόνη και κάμερα μεγαλύτερης ανάλυσης δεν παιζει κανένα ρόλο. Άσε που δεν είναι "premium" άρα δεν μετράει καν....

(Πιστεύω ότι το έμαθα καλά το παραμυθάκι...:p)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 09-09-2014

Αν διαβάζεις το ποστ, το οποίο εχει quote στο Γιάννη, θα καταλάβεις ότι δεν κριτίκαρα την ύπαρξη των πολύχρωμων λουριών αλλά το επιχείρημα ότι ''πούλησε'' σε φίλες του Γιάννη επειδή μπορείς να αλλάξεις λουράκια.

Δεν ειπα αυτο... το παρερμηνευσες.
Το οτι αλλαζει λουρακια ειναι ενα plus γι αυτες , οχι ο μονος λογος να το αγορασουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 09-09-2014

Αλλοίμονο, αν δεν έβρισκες εσύ τη γνώμη μου superficial θα ανησυχούσα :p

Η ''μόδα'', όπως υφίσταται σήμερα, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την βασική έννοια της κριτικής σκέψης.

Το να ακολουθείς τη μόδα είναι εντελώς pathetic (βλ. ''θα πάρω το iWatch κι σας είναι γλοιώδες μόνο και μόνο επειδή έχει το μηλαράκι πάνω κι είναι cool'').

Το να ενημερώνεσαι από τη μόδα και να βλέπεις που αγγίζει τα γούστα και την αισθητική σου, είναι προφανώς λογικό.

Να σου μεταφράσω (αλλά μη μου θυμώσεις :p) ''Δεν μου αρέσει αλλά επειδή είναι Apple, δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι άσχημο και θέλω να το δω πρώτα'' :p

"Η ''μόδα'', όπως υφίσταται σήμερα, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την βασική έννοια της κριτικής σκέψης." Μιλάμε για βαρύγδουπη δήλωση αντάξια της Παπαρηγας! :p

ΥΓ. Μην προσπαθείς να με μεταφράσεις. Ότι λέω, το εννοώ, όπως όταν είπα πως ΔΕΝ θα πάρω το 6αρι και δεν με πίστευες. Προσωπικά θα δω από κοντα το Watch και αν μου αρέσει, θα το πάρω, simple as that.
Και φυσικά δεν ακολουθείς τις επιταγές της μόδας τυφλα. Αλλα από την μόδα εμπνέεσαι και θα έπρεπε να εμπνέεσαι διότι σου ανοίγει το μυαλό... ;)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

H apple πουλάει "εμπειρία χρήσης" , το ότι κινητά android των 200 ευρώ έχουν μεγαλύτερη μνήμη , οθόνη και κάμερα μεγαλύτερης ανάλυσης δεν παιζει κανένα ρόλο. Άσε που δεν είναι "premium" άρα δεν μετράει καν....

(Πιστεύω ότι το έμαθα καλά το παραμυθάκι...:p)

Μεταεξεταστεος για ακόμα μια φορα.. Σημασία δεν έχει το μέγεθος της οθόνης ή τα μεγαπιξελ της κάμερας αλλα η απόδοση τους. Σημασία δεν έχει το πόση μνήμη έχει το κινητό αλλα ποσο απροβλημάτιστα λειτουργεί. Αν είναι να χρειάζεσαι 3gb για να παίξεις smooth, κλαψτα Χαράλαμπε... :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 09-09-2014

To οτι ειναι κιτς παντως, μονο εσεις το λετε!
Γιατι εγω σε οσους το εδειξα , μου ειπαν οτι το θεωρουν piece of art... καταπληκτικο , ειδικα οι γυναικες.
Μ αρεσει που εισαι "αντικειμενικος" ....
Προφανως , αν δειξεις αυτα που σ αρεσουν στα ιδια ατομα, θα σε πουν κιτς (το λιγοτερο ) ! :p

Καλα, εσενα όταν βγάζει κάτι νέο η Apple, σου βγαίνουν τα παιδικά τραύματα τύπου ''είμαι ο μονος applας και οι φιλοι μου με κοροιδεύουν'' και ξεφεύγεις :p

Κιτς μπορει να πει ο καθενας το οτιδήποτε.

Γιατι απλούστατα ο καθένας εχει τη γνώμη του (οσον κι αν σας φαίνεται περιεργο, μπορεί να την εχει και να είναι αρνητική και για προιόντα της Apple)

Οποτε η ''αντικειμενικότητα'' δεν υφίσταται αγαπητέ σε θέματα γούστου

Αλλα αν θες να πιάσουμε το θεμα αντικειμενικότητα, ναι είμαι σίγουρος ότι όποιον κι αν ρωτήσεις, μάλλον θα βρει εμενα περισσότερο αντικειμενικό σε θέματα Apple και Android και όχι εσενα και τον Τακη....:p

Προφανως επισης, αν άτομα που τους αρεσει του γυαλιστερο iwatch ή πχ φοράνε μαυρα λουστρίνια ή πολο με σηκωμένο γιακά ή χρυσή αλυσίδα στο λαιμό ή στο χέρι (η οποία btw πάρει τρελά με το gold iWatch....) με πουν κιτς, μια ανακούφιση θα την νοιωσω, είναι αλήθεια...:p

Σημασία δεν έχει το μέγεθος της οθόνης ή τα μεγαπιξελ της κάμερας αλλα η απόδοση τους. Σημασία δεν έχει το πόση μνήμη έχει το κινητό αλλα ποσο απροβλημάτιστα λειτουργεί. Αν είναι να χρειάζεσαι 3gb για να παίξεις smooth, κλαψτα Χαράλαμπε... :p

και στο 6plus γιατι εβαλαν 2Gb ram τότε;

και στο 6plus γιατι εβαλαν 2Gb ram τότε;

Προφανώς θα ύπαρχε κάποιος τεχνικός λόγος (μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης?). Δεν το έκαναν πάντως για να πουν ότι έβαλαν κάτι.

Σύριε, όπως καταλαβαίνεις προσπαθώ να σε εκνευρίσω μπας και δεν πάρεις το 6αρι για να μπορούμε να τσακωνόμαστε σαν ανθρωποι.
Πως τα πάω;

:p

Ρε παιδιά πιάστε και κανένα άλλο κινητό στα χέρια σας. Τι κόλλημα είναι αυτό?
Στο Plaisio και στο κάθε Plaisio τα έχει όλα να κάτσεις να παίξεις. Καθόσαστε και εκθειάζετε την apple ότι και να κάνει. Τι θέλατε δηλαδή να μην σας πέσουν να σας φάνε?
Εγώ από αυτά που γράφονται μόνο την άποψη του spcav, του Τάσου και κάποιων άλλων παιδιών που έχουν περάσει και από IOS και από Android παίρνω στα σοβαρά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 09-09-2014

εγω δεχομαι οτι θες... δεν εχω προβλημα.
Απλα λεω οτι εσυ το λες κιτς και καποιοι αλλοι το εκθειαζουν (και μαλιστα γυναικες , που ειναι γνωστο οτι εχουν καλυτερο γουστο απο εμας) .

Καλα, εσενα όταν βγάζει κάτι νέο η Apple, σου βγαίνουν τα παιδικά τραύματα τύπου ''είμαι ο μονος applας και οι φιλοι μου με κοροιδεύουν'' και ξεφεύγεις :p

Κιτς μπορει να πει ο καθενας το οτιδήποτε.

Γιατι απλούστατα ο καθένας εχει τη γνώμη του (οσον κι αν σας φαίνεται περιεργο, μπορεί να την εχει και να είναι αρνητική και για προιόντα της Apple)

Οποτε η ''αντικειμενικότητα'' δεν υφίσταται αγαπητέ σε θέματα γούστου

Αλλα αν θες να πιάσουμε το θεμα αντικειμενικότητα, ναι είμαι σίγουρος ότι όποιον κι αν ρωτήσεις, μάλλον θα βρει εμενα περισσότερο αντικειμενικό σε θέματα Apple και Android και όχι εσενα και τον Τακη....:p

Προφανως επισης, αν άτομα που τους αρεσει του γυαλιστερο iwatch ή πχ φοράνε μαυρα λουστρίνια ή πολο με σηκωμένο γιακά ή χρυσή αλυσίδα στο λαιμό ή στο χέρι (η οποία btw πάρει τρελά με το gold iWatch....) με πουν κιτς, μια ανακούφιση θα την νοιωσω, είναι αλήθεια...:p

Στο Plaisio και στο κάθε Plaisio τα έχει όλα να κάτσεις να παίξεις. Καθόσαστε και εκθειάζετε την apple ότι και να κάνει. Τι θέλατε δηλαδή να μην σας πέσουν να σας φάνε?
Εγώ από αυτά που γράφονται μόνο την άποψη του spcav, του Τάσου και κάποιων άλλων παιδιών που έχουν περάσει και από IOS και από Android παίρνω στα σοβαρά.

Νέκταρ, ο Γιάννης έχει αγοράσει πολλά android κινητά, οποτε μπορείς να παίρνεις σοβαρά και την δικη του άποψη.
Άσε εμενα από έξω :p

Re: Απάντηση: 09-09-2014

προφανως δεν με διαβαζεις!
Τα τελευταια 2 χρονια εχουν περασει απο τα χερια μου (για αρκετο καιρο το καθενα) πολλες συσκευες android kai win mobile (κινητα και tablets).

Ελαχιστοι εχουν αλλαξει 10 συσκευες σε 2 χρονια.... νομιζω .

Μιλάμε για βαρύγδουπη δήλωση αντάξια της Παπαρηγας!

Ναι, είναι γνωστη η αντικειμενικότητα σου, Mr αντιδραστικέ... :p

Όπως παντα, σχολια 2 the point, στην ουσία του θέματος και όχι προσπαθώντας να υποτιμήσουν (αντί να αντικρούσουν με επιχειρήματα) τη γνωμη του αλλου...

Αλλα για Apple μιλαμε, τι να λεμε τωρα...παλι τις καρδιές μας θα χαλάσουμε, δεν έχει νόημα :-)

ΥΓ 1000 φορες η Παπαρήγα, από αποψη σοβαρότητας και σεβασμού (και όχι ταύτισης με τις απόψεις της) παρά πολλοί άλλοι ''cool'' (πχ Τζήμερος) τους οποίους φαντάζομαι θεωρείς ''καλύτερους'' και όχι κατάλληλους να μπουν στη ''θεση'' της Παπαρήγας όσον αφορά ένα ειρωνικό σχόλιο (σαν το παραπάνω σου)

Προφανώς θα ύπαρχε κάποιος τεχνικός λόγος (μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης?). Δεν το έκαναν πάντως για να πουν ότι έβαλαν κάτι.

και για ποιο λόγο να μην ισχύει το ίδιο και για τις android συσκευες;
Γιατι χλευαζεις τα 3gb την στιγμη που χρησιμοποιεί οθόνη με αναλυση 1440 x 2560 (βλ. note 4);
Αρα δεν ειναι τοσο αχρηστη τελικα

Εσένα σε έτρωγε ο κώλος σου ... Εγώ προτιμώ να μην πάθω για να μάθω:jester: