Προφανως και δεν είναι.
Είναι θεμα ''βασικης'' σχεδιασης.
Όπως το Flight Simulator της MS και σημερα να το παιξεις (παιχνίδι 10ετίας και βάλε) με τουμπανο PC θα σέρνεται, έτσι και στο Android όσα GB και πυρηνες να βάλεις, smooth (σαν iOS) δεν προκειται να γινει.
Ετσι. Πες τα.
Εχει ξεκινήσει για πολλούς το "τρέξιμο" για το ποιός θα το βγάλει πρώτος στο τραπέζι στην καφετέρια .
Χίλιες δύο πατέντες, επιδότηση ανανέωσης (για 24 μήνες) + γραμμή data (για να αυξηθεί κι άλλο η επιδότηση) + επίδομα ανεργίας + κανά 100/200άρι από γονείς, έλα εντάξει βγήκε ! (το 16άρι) .
Δεν αντιλεγω.
Αρα την ram δεν την βαζουν για το smooth.
Την βαζουν γι αλλα πραγματα.
Αυτο εξηγω στον Τακη.
Και τα 64bit αχρηστα ειναι στο iphone, αλλα γουσταρεις να τα εχεις.
Μην μου πεις οτι χρειαζεται τα 64bit για να τρεχει smooth το iphone;
Δυστυχώς Αλέξη οι ορθά σκεπτόμενοι καταναλωτές (εξακολουθουν να) είναι σπάνιο είδος στην πατρίδα μας ..
Και οντως αυτό ισχύει σε πολλούς τομείς.
Συμφωνώ, αλλά δεν πρέπει να είναι σημείο αναφοράς αυτοί (οι μα..ς).
Και κάτι ακόμα ... υπάρχει κόσμος (σίγουρα και εδώ μέσα) που προσπαθούν να θάψουν το iPhone γιατί πολύ απλά "Όσα δεν φτάνει η αλεπού ...."
και σου λένε πες πες θα πείσω και τον ευατό μου.
Υπάρχουν και μερικοί που σου λένε πες πες θα ψηθω να το πάρω παλι. χαχαχαχα (2-0)
Το έχουμε ξαναπει.
Εχουν περασει συσκευες των 100 ευρω απο τα χερια σου
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
αυτο το λες εσυ.
Εγω σου λεω οτι χρειαζονται για την αναλυση της οθονης.
Δηλαδη οτι κανει η apple το κανει για καποιο λογο, ενω ολοι οι αλλοι το κανουν απλα για φιγουρα;
H ram στο android βοηθάει στο να μασκαρει τα προβλήματα μνήμης του λειτουργικού, στο έγραψα..
Και τα 64bit, δεν το κάνουν πιο smooth, το κάνουν πιο γρηγορο στις εφαρμογές που είναι native 64bit.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.