09-09-2014

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 09-09-2014

Προφανως και δεν είναι.

Είναι θεμα ''βασικης'' σχεδιασης.

Όπως το Flight Simulator της MS και σημερα να το παιξεις (παιχνίδι 10ετίας και βάλε) με τουμπανο PC θα σέρνεται, έτσι και στο Android όσα GB και πυρηνες να βάλεις, smooth (σαν iOS) δεν προκειται να γινει.

Δεν αντιλεγω.
Αρα την ram δεν την βαζουν για το smooth.
Την βαζουν γι αλλα πραγματα.

Αυτο εξηγω στον Τακη.

Και τα 64bit αχρηστα ειναι στο iphone, αλλα γουσταρεις να τα εχεις.
Μην μου πεις οτι χρειαζεται τα 64bit για να τρεχει smooth το iphone;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 09-09-2014

Ετσι. Πες τα.
Εχει ξεκινήσει για πολλούς το "τρέξιμο" για το ποιός θα το βγάλει πρώτος στο τραπέζι στην καφετέρια .

Χίλιες δύο πατέντες, επιδότηση ανανέωσης (για 24 μήνες) + γραμμή data (για να αυξηθεί κι άλλο η επιδότηση) + επίδομα ανεργίας + κανά 100/200άρι από γονείς, έλα εντάξει βγήκε ! (το 16άρι) .

Τάσο δεν μιλάμε για τους μαλ...ς, αλλά για τους αρθά σκεπτόμενους ανθρώπους.
Και αυτό δεν ισχύει μόνο για το iPhone αλλά για πολλά πράγματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 09-09-2014

Δεν αντιλεγω.
Αρα την ram δεν την βαζουν για το smooth.
Την βαζουν γι αλλα πραγματα.

Αυτο εξηγω στον Τακη.

Και τα 64bit αχρηστα ειναι στο iphone, αλλα γουσταρεις να τα εχεις.
Μην μου πεις οτι χρειαζεται τα 64bit για να τρεχει smooth το iphone;

H ram στο android βοηθάει στο να μασκαρει τα προβλήματα μνήμης του λειτουργικού, στο έγραψα..
Και τα 64bit, δεν το κάνουν πιο smooth, το κάνουν πιο γρηγορο στις εφαρμογές που είναι native 64bit.

Δυστυχώς Αλέξη οι ορθά σκεπτόμενοι καταναλωτές (εξακολουθουν να) είναι σπάνιο είδος στην πατρίδα μας ..
Και οντως αυτό ισχύει σε πολλούς τομείς.

Γιατι δεν δεχεστε οτι υπαρχουν απλα διαφορετικως σκεπτομενοι καταναλωτες και οχι ορθως σκεπτομενοι?
Αυτο που ειναι σημαντικο για καποιον δεν ειναι για καποιον αλλον και το αντιστροφο...

Απάντηση: Re: 09-09-2014

σταμάτησα στη σελίδα 57 διότι ξανά μανά τα ίδια κάθε χρόνο καλά να είμαστε:ernaehrung004:

Βασικά αγοράζεις το iphone για το ios ή τουλάχιστον εγώ το αγοράζω για αυτό τώρα είμαι με το 5 και με την ανάπτυξη που έρχεται το 15 θα πουλήσω το ρολόι και θα πάρω κομπολόι :grinning-smiley-043

Δυστυχώς Αλέξη οι ορθά σκεπτόμενοι καταναλωτές (εξακολουθουν να) είναι σπάνιο είδος στην πατρίδα μας ..
Και οντως αυτό ισχύει σε πολλούς τομείς.

Συμφωνώ, αλλά δεν πρέπει να είναι σημείο αναφοράς αυτοί (οι μα..ς).

Και κάτι ακόμα ... υπάρχει κόσμος (σίγουρα και εδώ μέσα) που προσπαθούν να θάψουν το iPhone γιατί πολύ απλά "Όσα δεν φτάνει η αλεπού ...."
και σου λένε πες πες θα πείσω και τον ευατό μου.

Απάντηση: Re: 09-09-2014

Συμφωνώ, αλλά δεν πρέπει να είναι σημείο αναφοράς αυτοί (οι μα..ς).

Και κάτι ακόμα ... υπάρχει κόσμος (σίγουρα και εδώ μέσα) που προσπαθούν να θάψουν το iPhone γιατί πολύ απλά "Όσα δεν φτάνει η αλεπού ...."
και σου λένε πες πες θα πείσω και τον ευατό μου.

Υπάρχουν και μερικοί που σου λένε πες πες θα ψηθω να το πάρω παλι. χαχαχαχα (2-0)

Re: Απάντηση: Re: 09-09-2014

Υπάρχουν και μερικοί που σου λένε πες πες θα ψηθω να το πάρω παλι. χαχαχαχα (2-0)

Είμαι ψημένος χωρίς να πω τίποτα και δεν πα να λες εσύ ότι θες ... οφσαϊντ λοιπόν το 2ο
BTW.... το 1ο πότε το έφαγα?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 09-09-2014

προφανως και δε με διαβαζεις....!

Μερικες απο τις συσκευες που περασαν απο τα χερια μου ,(τη πρωτη μερα κυκλοφοριας στην Ελαλδα ή και πιο πριν, απο το εξωτερικο).
tablet
google nexus 7 kai 7 FHD
galaxy tab 8"
acer iconia w510

phones
htc one x
htc one M7
galaxy s3-s4
sony xperia Z2
Motorolla moto g

και αρκετα ακομα... ολα flagship στη μερα κυκλοφοριας τους.

Καλο ειναι λοιπον να προσεχουμε τι λεμε εδω μεσα.
Το έχουμε ξαναπει.
Εχουν περασει συσκευες των 100 ευρω απο τα χερια σου

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αυτο το λες εσυ.
Εγω σου λεω οτι χρειαζονται για την αναλυση της οθονης.

Δηλαδη οτι κανει η apple το κανει για καποιο λογο, ενω ολοι οι αλλοι το κανουν απλα για φιγουρα;

Το Apple watch για εμένα είναι καρακίτς και ειδικά για άντρα άνω των 25 χρονών δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον να το φοράει! Για γυναίκα κάτι πάει και έρχεται...

Όμως το τι είναι κιτς και τι όχι είναι σχετικό. Τα ελληνικά ρολόγια της follie-follie για παράδειγμα που είναι ο ορισμός του κιτς και είναι και ποιοτικά χάλια, στην Ασία γίνονται ανάρπαστα από τις κινεζούλες οι οποίες μάλλον είναι η πλειοψηφία στην τελική και το δικό μου γούστο η μειοψηφία. Αντίστοιχα και στην Αμερική πολλά πράγματα που εμείς στην Ευρώπη θεωρούμε κιτς εκεί έχουν πολύ μεγαλύτερη αποδοχή. Ποτέ δεν κατάλαβα εγώ γιατί κάποιος να δώσει τόσα χρήματα για ένα κίτς χρυσό ρόλεξ ή για μια καρακιτς άσχημη Luis Viton τσάντα, και όμως τα δίνουν και αυτοί που τα έχουν και αυτοί που δεν τα έχουν.

Πάνω σε αυτή την βάση λοιπόν είναι σίγουρο πως το ομολογουμένως κίτς ρολόι της Apple θα πουλήσει.

Παιδιά η direct κινεζική μετάφραση στο event ξεκαθάρισε ξάστερα το σε ποια αγορά απευθύνεται η Apple. Επειδή όπως ίσως κάποιοι γνωρίζετε, στα μεγάλα αμερικανικά πανεπιστήμια οι περισσότεροι φοιτητές είναι Κινέζοι, τουλάχιστον στο Engineering (στον τομέα μου 18 στους 20 είναι Κινέζοι), αισθάνομαι ότι ζω στην Κίνα εδώ και 2 χρόνια.

Αυτά που βλέπω γύρω μου είναι ακριβώς αυτό που βγαίνει από το iWatch, καρακιτσάτα χρώματα παντού, εννοείται 100% ενσωμάτωση σε προϊόντα Apple, ντυμένα όμως πάντα, τα λάπτοπ με φούξια hard cases, και τα τηλέφωνα με ροζ ή λαχανί γούνες και τέτοια. Άλλος πολιτισμός, καλώς ή κακώς.

Αυτά σε συνδυασμό με το ότι η Κίνα είναι ο νέος μεγάλος καπιταλιστικός κόσμος του 21ου αιώνα, η μεσαία τάξη "το φυσσάει", εδώ στην πόλη που είμαι (της Αμερικής), στους δρόμους, ό,τι αυτοκίνητο κυκλοφορεί με αξία άνω των 50 χιλιάδων ανήκει σε Κινέζους, και βεβαίως είναι αντίστοιχα εξοπλισμένο με ροζ ζάντες, "βλεφαρίδες" στα φώτα και άλλα κουφά, είναι λογικό η Apple να έχει βάλει ανοιχτά πλώρη γι'αυτή την αγορά.

Οι Αμερικανοί θα αγοράσουν ό,τι διαφημιστεί, οπότε δεν τους ενδιαφέρει, ενώ στην Ευρώπη θα συνεχίσουν να πουλάνε στα δικά τους παιδιά (που είναι ουκ ολίγα).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 09-09-2014

H ram στο android βοηθάει στο να μασκαρει τα προβλήματα μνήμης του λειτουργικού, στο έγραψα..
Και τα 64bit, δεν το κάνουν πιο smooth, το κάνουν πιο γρηγορο στις εφαρμογές που είναι native 64bit.

Υπάρχει κάποιο άρθρο που να το αναλύει αυτό είναι είναι δικιά σου διαπίστωση;

Οταν εχεις ενα market share 10% ενω το android 85% δεν θα κατσεις να ασχοληθεις με το 10% και να του παρεις πελατες.Οι android εταιριες κοντραρονται μονο μεταξυ τους και αυτο μονο καλο για μας ειναι.Το ios απο την αλλη μερια με αυτο το 10% που του αναλογει ξεζουμιζει στην κυριολεξια τους πελατης του και για αυτο εχει αυτα τα κερδη.Πιστευω μεσα στο 2015 θα πεσει κατω απο 10% ειδικα με αυτα που παρουσιασε και το android θα παει στο 90% και απλα δεν θα ξανα ασχοληθει κανεις με την apple ετσι οπως καταντησε.

Μια εικόνα χίλιες λέξεις

http://www.phonearena.com/phones/si...s,Samsung-Galaxy-Note-4/phones/8347,8908,8577

Κι άλλη μία άλλες τόσες λέξεις.

http://www.phonearena.com/phones/si...alaxy-S5,Apple-iPhone-6/phones/8347,8202,8346

Είναι ή δεν είναι γκουμούτσες για το μέγεθος των οθονών τους?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εδώ δείτε. Εϊναι ίδιο με το LG G2. lol

http://www.phonearena.com/phones/si...G3,Apple-iPhone-6,LG-G2/phones/8347,8346,7969

Re: Απάντηση: 09-09-2014

Οντως...

Αυτό με το τεραστιο μπεζελ πανω είναι ανεξηγητο....

(αντε, να πεις, κατω εχουν το fingeroπαπαρι)

Εκτός Απο αντίχειρες πρέπει να δίνουν και τραπεζάκι να τα ακουμπάμε , 4εις να σκάσουν στην καφετέρια που θα χωρέσουν οι φραπέδες