09-09-2014

Βάζω λίγα ξύλα στα φωτιά να ζεσταθούμε

http://9to5mac.com/2014/09/23/apple-phone-6-bend/

Θα έκανα πλάκα ότι η Apple έβγαλε κυρτή οθόνη σαν την LG αλλά αυτό είναι πραγματικά σοβαρό. Ελπίζω να κάνουν πλάκα με Photoshop. Δεν μπορεί να παίζει κάτι τέτοιο.

[Apple trolling]Προφανώς φταίνε οι χρήστες που δεν ξέρουν πως να βάλουν το iphone στη κωλότσεπη τους... [/Apple trolling] :Banane0:

Εκτός της ειρωνείας, κάποιο σχόλιο επί του προκειμένου;

Στο iOS τέτοια χοντρή μ#λ$κι# δεν μου εχει τυχει παντως.

Σηλαδή το επιχείρημα σου είναι ότι θα πλήρωνες ενα over priced κινητό επειδή το android σου εβγαλε ενα ug (αν ηταν bug) ?
Δηλαδή το s5 στα 400 και το iPhone6 στα 800 σου φαίνεται λογικό?

Δεν νομιζω πως υπαρχει πουθενα αυτη η διαφορά. Γυρω στα 100 με 150 ειναι η διαφορα στις τιμες τους.

Δεν νομιζω πως υπαρχει πουθενα αυτη η διαφορά. Γυρω στα 100 με 150 ειναι η διαφορα στις τιμες τους.

Το 16άρι Samsung S5 ξεκινάει στα 458 και το Iphone 6 στα 709, εδώ στην Γαλλία από επίσημα μαγαζιά, για να μην μου πεις ότι λέω για σκρουτζομάγαζα. Δεν μπορείς όμως να συγκρίνεις ένα τηλέφωνο 6 μηνών με κάτι που μόλις βγήκε.
Αυτό που μπορείς άνετα να συγκρίνεις είναι το Note 4 με το Iphone 6 plus. Και εκεί η Samsung μάλλον έκανε παπαριά, καθώς ακολουθεί την τιμολογιακή πολιτική της Apple. Απλά το Note παίρνει SD ενώ το Iphone όχι.

Will it bend?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και ο ανταγωνισμός

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

η μεγαλη διαφορα ειναι ομως,οτι το note 4 τα Χριστουγεννα θα εχει 450-500 ευρω,ενω το 6 Plus θα ειναι καρφωμενο στα 850 ευρω.
το οτι ξεκινανε και τα 2 στην ιδια-υψηλη-τιμη,ποσως ενδιαφερει τον καταναλωτη,που θελει να αγορασει ενα κορυφαιο τηλεφωνο σε λογικη τιμη.
περιμενει 2-3 μηνες και περνει το Note 4 στα-σχεδον-μισα λεφτα απο το 6 plus....

εγώ ξέρω ότι από την εποχή του πρώτου iphone τα έβαζα πάντα στην κωλότσεπη, για να μην πω ότι έχω κάτσει και πάνω κατά λάθος.

ΟΧΙ δεν είχε στραβώσει κανένα.

για free bumper σας βλέπω πάλι.... μεταλλικά αυτή την φορά. :flipout:

800 ευρώ κινητά μάι ας.

εγω παλι ποτε σε καμια τσεπη... τσαντακι και θηκη ειχα παντα.
Τωρα θα παρω "πουγκι" αντι για θηκη, αλλα ποτε δε το βαζω στη τσεπη, πας γυρευοντας!

Τωρα ειναι πολυ λεπτο για να κανεις τετοιες μακακιες....:flipout: