kai γιατι να το αφησουν τοτε ανοιχτο ? Για να δουν αν θα το βρει κανεις ?
Δε βγαζει νοημα....
Δε βγαζει νοημα....
Δε βγαζει νοημα....
Ενταξει δε μπορουμε να τα μηδενιζουμε και ολα, στο βωμο της αγαπης μας για το iPhone.
Υπαρχει και ενα οριο, που απο τα videakia εγω δε βγαζω ασφαλες συμπέρασμα.
Θα δωσω και ενα ακραιο παραδειγμα. Αν πχ το iPhone λυγιζε αν το φυσουσες, δε θα μπορουσαμε να λεμε απλα μη το φυσας γιατι αν δε το φυσας δε λυγιζει, αρα δεν ειναι προβλημα.
Το θεμα ειναι ποσο ευκολα λυγιζει. Οι περισσοτεροι εδω μεσα δε τοχουμε δει καν. Αν κατσει κανεις 150 κιλα πανω και λυγισει ειναι φυσιολογικο. Αν ομως τοχεις στην τσεπη και ακουμπησεις σε ενα τοιχο και λυγισει, τοτε Χιουστον εχουμε πραγματικο προβλημα!
Το θεμα ειναι οτι μαζευονται αρκετα αρνητικα. Αρχικα ημουν σιγουρος οτι θα το παρω. Τωρα βλεποντας αποδοση καμερας, τιμη, γενικοτερες αναβαθμισεις hadrware, αντοχη υλικων, κτλ το σκεφτομαι. Μονο η μεγαλυτερη οθονη με τραβαει πλεον, τίποτα άλλο. Ισως αυτή τη φορά αγοράσω κινητά για όλη την οικογένεια αντί μόνο για μένα.![]()
η καμερα γιατι ?
Αν διαβασεις στο νημα του iphone 6 θα δεις οτι (μετα απο τεστ) βγηκε η καλυτερη ... οποτε βγαλτην απο το καταλογο των "μειονεκτηματων" .
η καμερα γιατι ?
Αν διαβασεις στο νημα του iphone 6 θα δεις οτι (μετα απο τεστ) βγηκε η καλυτερη ... οποτε βγαλτην απο το καταλογο των "μειονεκτηματων" .
ΥΓ.... μη παρεις samsung S4 , it bends too! (and it cracks)
[/url]
Ξέρετε πόσο κάνει αυτό το ρλόϊ; 15 στα ΑΒ Βασιλόπουλος.
Εννοείται οτι είναι πανάλαφρο, αδιάβροχο και εννοείται οτι δεν χάνει δευτερόλεπτο. Το φοράω εδώ και 5 μήνες, και είμαι τόσο ευχαριστημένος που σκέφτομαι να πουλήσω το ΤΑG μου που, ούτως ή άλλως, έχω παροπλήσει.
Απλά το αναφέρω σαν εναλλακτική πρόταση σε όσους δεν θέλουν να είναι "πρόβατα" και να τα σκάνε σε χειρότερα και πολύ ακριβότερα ρολόγια μόνο και μόνο επειδή είναι φίρμες.
Ξέρετε πόσο κάνει αυτό το ρλόϊ; 15 στα ΑΒ Βασιλόπουλος.
Εννοείται οτι είναι πανάλαφρο, αδιάβροχο και εννοείται οτι δεν χάνει δευτερόλεπτο. Το φοράω εδώ και 5 μήνες, και είμαι τόσο ευχαριστημένος που σκέφτομαι να πουλήσω το ΤΑG μου που, ούτως ή άλλως, έχω παροπλήσει.
Απλά το αναφέρω σαν εναλλακτική πρόταση σε όσους δεν θέλουν να είναι "πρόβατα" και να τα σκάνε σε χειρότερα και πολύ ακριβότερα ρολόγια μόνο και μόνο επειδή είναι φίρμες.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.