18 Ιουνίου 2010 η Digea στην Αθήνα

Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Ακριβώς.Συνήθως μεσημέρι και αργά το βράδυ κάνουν.Τελικά ο 902 του ΚΚΕ θα είναι στην DIGEA??

πάω να φτιάξω καφέ τότε:nounder:

Φίλε μην σκας.Σε δέκα μέρες θα είναι ανοιχτά συνέχεια.Αλλά σε καταλαβαίνω γιατί είναι η πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου.Όταν όμως θα ξεκινήσουν τα πιξελιάσματα και τα κολλήματα ειδικά όταν έχει μπάλα τότε θα ρίχνεις κάτι μπινελίκια στην DIGEA...

παιδια στις δοκιμαστικες εκπεμπουν σε 16:9 η ακομα σε 4:3

καλα παλι χρονια πισω ειμαστε και να φανταστουμε οτι στην κυπρο ηδη το ρικ εκπεμπει σε hd

καλα παλι χρονια πισω ειμαστε και να φανταστουμε οτι στην κυπρο ηδη το ρικ εκπεμπει σε hd

Έτσι ακριβώς.Εδώ ας ξεκινήσουν τα κρατικά και τα ιδιωτικά σε όλη την Ελλάδα σε sd και βλέπουμε και για hd.

παντως τωρα που σκαναρισα σε αθηνα δεν τα βρηκα!οταν κανουν τις δοκιμαστικες τοτε δινουν τις συχνοτητες?

παντως τωρα που σκαναρισα σε αθηνα δεν τα βρηκα!οταν κανουν τις δοκιμαστικες τοτε δινουν τις συχνοτητες?

Οι συχνότητες είναι 46 και 47. Να ξες ότι όταν τα αναλογικά των 46 και 47 είναι κλειστά(έχουν χιόνι δηλαδή) τότε γίνονται δοκιμές.Σπάνια να είναι ανοιχτό το αναλόγικο και να γίνονται ψηφιακές δοκιμές.Τότε υπάρχει παρεμεμβολή στο αναλογικό και χάνει ένταση το ψηφιακό.

Και πόσο να διαρκούν οι δοκιμαστικές, γιατί αν είναι για 3" όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, δύσκολο να τις "ψαρέψουμε"...

Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Μα,εκτώς απο αυτό πρέπει,όποιος τα πετύχει να το αναφέρει αμέσως,αυτοί απλά κοιτάζουν εάν είναι επαρκές το σήμα...

Τελικα θα αρχισει λενε η εκπομπη της ψηφιακη απο τις 11 την Παρασκευη στην εκθεση στην Τεχνοπολις

εχθες δοκιμασα να δω τι κατεβαζω στην 46 συχνοτητα,αλλα...0 σημα.
μονο στην 48 ειχα βεβαια που ειναι της ερτ.
ανεξαιρετως εαν μεταδιδει ή οχι εκπομπη η digea,σημα θα πρειπει να εχω στην 46?

Με πάροχο τη Digea θα εκπέμψουν από την ψηφιακή συχνότητα 63 το επόμενο διάστημα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, από την Αίγινα, το MAD, το MTV, το Sport TV και το 0-6 TV. Στις 18 Ιουνίου θα εκπέμψουν οι 7 σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας που συγκροτούν τη Digea .

www.media-industry.blogspot.com

Θα την τσεκάρουμε αυτή την πληροφορία. Βέβαια δεν ξέρω τι εννοεί "στο το επόμενο διάστημα". από σήμερα... από αύριο, ξέρει κανείς κάτι;

Aπό Κορινθιακό θα εκπέμψουν παιδιά αυτά τα κανάλια??? (MAD, το MTV, το Sport TV και το 0-6 TV)

Re: Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Aπό Κορινθιακό θα εκπέμψουν παιδιά αυτά τα κανάλια??? (MAD, το MTV, το Sport TV και το 0-6 TV)
όχι φίλε μου, αυτά τα κανάλια είναι τοπικά αττικής, προς το παρόν θα εκπέμψουν από αίγινα

Οκ ευχαριστώ!!!!Κρίμα πάντως γιατί ειδικά το mad και το mtv θα ήθελα να τα δω.....

Τις δοκιμες μου μεσα ρε παιδια θα δουμε τιποτα ολο 0 μου βγαζει και η 46 και η 47 το κ#($%@()%$) γ#($@ την διγεα μου $#%-bye-

Επίσημο νέο μέλος της διεθνούς μη κερδοσκοπικής ένωσης Broadcast Network Europe Association (BNE) αποτελεί πλέον η DIGEA.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΒΝΕ έκανε αποδεκτή την πρόταση της DIGEA για πλήρη ενσωμάτωση του ελληνικού ψηφιακού παρόχου στους κόλπους της.
Η ΒΝΕ είναι η ένωση των μεγαλύτερων παρόχων επίγειου ψηφιακού δικτύου της Ευρώπης και έχει ως στόχο τη διατήρηση ενός αποτελεσματικού και δίκαιου ρυθμιστικού και λειτουργικού περιβάλλοντος για τους επίγειους ψηφιακούς παρόχους, διασφαλίζοντας παράλληλα πως οι πολίτες της Ευρώπης θα συνεχίσουν να έχουν παγκόσμια πρόσβαση σε ευρύ φάσμα τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων και περιεχομένου.
Μεταξύ των ιδρυτικών μελών της συγκαταλέγονται οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου όπως για παράδειγμα οι Αbertis Τelecom (Ισπανία), Αrquiva (Μεγάλη Βρετανία), Βroadcast Service (Δανία), TDF (Γαλλία), Broadcast Swisscom (Ελβετία), Terracom (Σουηδία), Rai way (Ιταλία) κ.α.

Πηγή: Ναυτεμπορική