18 Ιουνίου 2010 η Digea στην Αθήνα

Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

spermator, μόλις σε διάβασα και στο τρωκτικό!!! συμφωνώ και επαυξάνω. Εγώ μόλις έστειλα mail μέσω της διεύθυνσης http://www.ert.gr/keep/epikoinonia/ert-ae/k.e.e.p-2.htm

Για να δούμε θα μας ακούσουν μία φορά; Sorry για το off topic παιδιά! Κάπου όμως πρέπει να τα πούμε ρε γαμώτο...

Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Ποιος να ακουσει ρε παιδια ?
Ο Θεοφιλοπουλος ο Γερακαρης ή ο Αργυριου ?
Αν δαπανηθουν λεφτα για εξοπλισμο πως θα μπορεσουν να πληρωνονται οι ανθρωποι ?
Αυτοι ακομα ειναι στην εποχη της ασπρομαυρης και στον Κιγκαν και απο τοτε εισπρατουν τις χιλιαδες που πληρωνουμε κανοντας το κοροιδο

spermator, μόλις σε διάβασα και στο τρωκτικό!!! συμφωνώ και επαυξάνω. Εγώ μόλις έστειλα mail μέσω της διεύθυνσης http://www.ert.gr/keep/epikoinonia/ert-ae/k.e.e.p-2.htm

Για να δούμε θα μας ακούσουν μία φορά; Sorry για το off topic παιδιά! Κάπου όμως πρέπει να τα πούμε ρε γαμώτο...

ναι και μολις το διαβασουν μην σου πω ποια θα ειναι η πρωτη κινηση που θα κανουν. ΝΟΒΑ ΚΑΙ ΕΡΤ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ..ΤΑ ΕΙΝΑΙ

Όλα είναι πάνω τώρα και τα 8 κανάλια

Δεν μοιαζει για δοκιμαστικη λετε να ανοιξαν γενικα απο τωρα ανεπισημα

Άνοιχτα από συχνότητα 46 τώρα
Μόλις έκλεισαν από 47

Τα πέτυχα και γω τώρα !!!
Αλλά γιατί είναι ανάποδα; Εννοώ ότι στην 46 δείχνει mega, star, skai αντι να δειχνει ant1, alpha, alter, μακεδονία...

και εγω επιτελους με μια lg lf2510 πιανω τα ψηφιακα στην 46 συχνοτητα

Τα πέτυχα και γω τώρα !!!
Αλλά γιατί είναι ανάποδα; Εννοώ ότι στην 46 δείχνει mega, star, skai αντι να δειχνει ant1, alpha, alter, μακεδονία...

Ετσι και σε μενα ! Η τηλεόραση δεν τα αποθηκευε γιατί ελεγε οτι υπάρχουν αλλά τα εσβησα και μπηκαν αυτά συν ενα που εχει μονο μπαρες . O AZBox τα κατεβασε κανονικοτατα .
EPG αγγλικό προς το παρόν .Αυτα στην 5090Η

Επιτέλους, τα πέτυχα και εγώ στην 46 , με την panasonic G10 μου..!!!

Το epg για να το δείχνει στα ελληνικά, πρέπει να γυρίσω τα μενού της τηλεόρασης στα ελληνικά....

Από εικόνα πάντως είναι λίγο καλύτερη από την μετάδοση της nova...με εξαίρεση το ΣΚΑΙ που έχει μακράν την καλύτερη εικόνα από τα τέσσερα....(και κλάσεις ανώτερη της αναλογικής θολής λήψης που έχω σε αυτό το κανάλι!)

Αν προλάβω θα γράψω και ένα απόσπασμα σε ts...

Από εικόνα πάντως είναι λίγο καλύτερη από την μετάδοση της nova...με εξαίρεση το ΣΚΑΙ που έχει μακράν την καλύτερη εικόνα από τα τέσσερα....(και κλάσεις ανώτερη της αναλογικής θολής λήψης που έχω σε αυτό το κανάλι!)

Αν προλάβω θα γράψω και ένα απόσπασμα σε ts...

Μόλις κλείσανε... :-(

Τι κλεισανε αφου ανοιχτα ειναι ακόμα και παιζουν και μου κανει εντυπωση πως τόση ωρα ...Μαλλον εχει κόσμο η Τεχνοπολη

Δεν ξερω τι σημαινει αυτο αλλα στα ΕΡΤ ψηφιακα εχω Pre viterbit κοντα στο 6-7 και στα Digea με το ζορι στο 2 .
Η εικόνα είναι οκ ελπίζω να γινει καλύτερη όταν μπούνε full

Με τα MTV & Mad τι γίνετε?Θα είναι και αυτά ψηφιακά η όχι ακόμα??

μετραμε λιγο τα καναλια γιατι δεν μου βγαινουν?
mega,ant1,star,alpha,alter,skai,macedonia..εινα 7 ή 8 τελικα?