Lucas Stephanides - Anakrousis
AVClub Addicted Member
- 16 March 2007
- 2,118
Είσαι σίγουρος;;;; Λ.Σ.Νόμιζα ότι το χόμπυ μας έχει σχέση με την ακρόαση μουσικής και όχι με τα μαθηματικά.
Είσαι σίγουρος;;;; Λ.Σ.Νόμιζα ότι το χόμπυ μας έχει σχέση με την ακρόαση μουσικής και όχι με τα μαθηματικά.
supersonic,δες το και απο την θετικη πλευρα.Αν δεν ακους διαφορα,αγοραζε τον πιο φτηνο δισκο που βρισκεις.
Σε ζηλευω παντως,γιατι εισαι απο τους τυχερους που δεν θα ξοδευουν πολλα.
Εγώ βλέπω ότι μετά από 20+ σελίδες το βασικό ερώτημα, το οποίο για να μην ξεχνιόμαστε είναι "δύο δίσκοι, ο ένας 120γρ, ο άλλος 180γρ, από το ίδιο master / laquer / μήτρα / stamper / κτλ ακούγονται διαφορετικά και αν ναι γιατί;" έχει απαντηθεί μόνο με ακουστικές εμπειρίες και εικασίες. Από επιστημονική τεκμηρίωση τίποτα.
Εγώ βλέπω ότι μετά από 20+ σελίδες το βασικό ερώτημα, το οποίο για να μην ξεχνιόμαστε είναι "δύο δίσκοι, ο ένας 120γρ, ο άλλος 180γρ, από το ίδιο master / laquer / μήτρα / stamper / κτλ ακούγονται διαφορετικά και αν ναι γιατί;" έχει απαντηθεί μόνο με ακουστικές εμπειρίες και εικασίες. Από επιστημονική τεκμηρίωση τίποτα.
Δυστυχώς "μόνο από ακουστικές εμπειρίες". Λυπούμεθα τα μάλα. Τόσο μπορούμε. Δεν είμαστε και παντογνώστες. Ευελπιστούμε κάποιο μέλος με ειδική επισημονική κατάρτηση να δώσει και την πρέπουσα "επιστημονική τεκμηρίωση". Οπότε προς στιγμήν αρκούμεθα μόνο στις ακουστικές εμπειρίες. Άλλωστε το πώς μας ακούγεται κάτι είναι το ζητούμενο. Ακούμε με τα (όσο εκπαιδευμένα) αυτιά /νευρικό σύστημα/ προσωπικότητά μας. Άλλος τρόπος δεν έχει εφευρεθεί προς στιγμήν.Βέβαια έχε κατά νου ότι οι έχοντες διαφορετικήν άποψη ουδόλως μας παρείχαν κάποια "επιστημονική τεκμηρίωση" παρά μόνο εικασίες και συν τοις άλλοις στερεούνται του δικού μος προνομίου των ακουστικών εμπειριών. Είμαστε σε καλύτερη μοίρα, δεν νομίζεις. Επιπλέον απολαμβάνουμε και την αγαπημένη μας μουσική, έναν έρωτά μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Λ.Σ.Εγώ βλέπω ότι μετά από 20+ σελίδες το βασικό ερώτημα, το οποίο για να μην ξεχνιόμαστε είναι "δύο δίσκοι, ο ένας 120γρ, ο άλλος 180γρ, από το ίδιο master / laquer / μήτρα / stamper / κτλ ακούγονται διαφορετικά και αν ναι γιατί;" έχει απαντηθεί μόνο με ακουστικές εμπειρίες και εικασίες. Από επιστημονική τεκμηρίωση τίποτα.
Υπάρχουν τέτοιοι ηλίθιοι; Καλά την πατάς μια φορά. Δεν μπορει να την πατάς συνέχεια!!! Λ.Σ.αν την έχεις πληρώσει ακριβά την διαφορά , φυσικά και την ακούς !
"Έστρωσαν κώλο" για ποιο λόγο; Προυπήρχε η μουσική, την είχαν ως αναφορά και μετά σκεφτηκαν να την καταγράψουν σε μέσα και επίσης να την αναπαράγουν από μέσα αναπαραγωγής. Δυστυχώς [επέτρεψέ μου ως επιστήμων να σου πω] ότι επιπλέον έχεις και εσφαλμένη εντύπωση για το πώς προκύπτουν οι ανάγκες μέσα σε μια κοινωνία. Λ.Σ.Δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω όσο αφορά τις εντυπώσεις και τις εμπειρίες σας.
Αλλά πρόοδος δεν γίνεται μόνο με ακουστικές εμπειρίες..
Επιστήμονες "έστρωσαν κώλο" για να παίζουν τα μηχανήματά μας έτσι όπως παίζουν, είτε μιλάμε για βινύλιο είτε για ψηφιακά.
Βέβαια, δικαίωμά σας είναι να λέτε "μου αρέσει αυτό που ακούω, άρα μένω εδώ". Αλλά πρέπει να παραδέχεστε ότι δεν τελειώνει έτσι η κουβέντα.. Τεχνικό φόρουμ είμαστε.![]()
stavrosz πολύ αυθαίρετα τα όσο γράφεις. Πού τα διάβασες; Ποιος τα είπε; Αναρωτιέμαι αν μου διέφυγαν συμμετέχοντας στην όλη κουβέντα. Λ.Σ
"Έστρωσαν κώλο" για ποιο λόγο; Προυπήρχε η μουσική, την είχαν ως αναφορά και μετά σκεφτηκαν να την καταγράψουν σε μέσα και επίσης να την αναπαράγουν από μέσα αναπαραγωγής. Δυστυχώς [επέτρεψέ μου ως επιστήμων να σου πω] ότι επιπλέον έχεις και εσφαλμένη εντύπωση για το πώς προκύπτουν οι ανάγκες μέσα σε μια κοινωνία. Λ.Σ.
Εδώ μας παρουσιάζει ότι όλα αυτά ειπώθηκαν στην συζήτηση και ευλόγως απόρησα. Το λινκ είναι άλλη υπόθεση. Λ.Σ.
Εδώ μας παρουσιάζει ότι όλα αυτά ειπώθηκαν στην συζήτηση και ευλόγως απόρησα. Το λινκ είναι άλλη υπόθεση. Λ.Σ.
Δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω όσο αφορά τις εντυπώσεις και τις εμπειρίες σας.
Αλλά πρόοδος δεν γίνεται μόνο με ακουστικές εμπειρίες..
Επιστήμονες "έστρωσαν κώλο" για να παίζουν τα μηχανήματά μας έτσι όπως παίζουν, είτε μιλάμε για βινύλιο είτε για ψηφιακά.
Βέβαια, δικαίωμά σας είναι να λέτε "μου αρέσει αυτό που ακούω, άρα μένω εδώ". Αλλά πρέπει να παραδέχεστε ότι δεν τελειώνει έτσι η κουβέντα.. Τεχνικό φόρουμ είμαστε.![]()
Υπάρχουν τέτοιοι ηλίθιοι;Λ.Σ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.