Κωστας Λυμπεροπουλος
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 14,350
Re: Απάντηση: Re: 1969 μισος αιωνας μετα...
Κουαρτέτα Σοστακόβιτς: 8,10,11,15.
Εύχομαι οι σπετζοφάηδες να τα έχουν με τους Beethoven Quartet αν και το neuzeit δεν πολυνοιάζεται για τις μικρές πλην ειδοποιούς διαφορές. Αν όχι, άκου τα με τους Borodine. Noblesse magistrale όπως και να 'χει.
Σου χτύπησε ο δίσκος ε; Δεν έχεις ακούσει τον ορισμό της παράνοιας; Making backups of backups of backups.
6 έχω. Είμαι για τα σίδερα :firstprize:
Λίγα πράγματα έχω ακούσει από Shostacovich όταν παλιότερα έψαχνα μουσική. Τώρα έχω αφεθεί στο έλεος της εύκολης λύσης που λέγεται Spotify. Αν έχεις να προτείνεις feel Free.
Πριν 1-2 χρόνια, σε ένα δίσκο είχα όλη μου την αυλή δισκοθήκη, αλλά δίσκος χτύπησε και δεν μπήκα στον κόπο να ξαναποκτησω μουσική. Τεμπελτραχανας. Χθες θυμήθηκα τους soisong λόγω Scott Walker και ανακάλυψα ότι έχω μείνει ακρωτηριασμενος και δεν μπορώ να τους ακούσω. Δεν υπάρχουν στην εύκολη λύση σπετζοφαι, όπως και πολλά άλλα.
Κουαρτέτα Σοστακόβιτς: 8,10,11,15.
Εύχομαι οι σπετζοφάηδες να τα έχουν με τους Beethoven Quartet αν και το neuzeit δεν πολυνοιάζεται για τις μικρές πλην ειδοποιούς διαφορές. Αν όχι, άκου τα με τους Borodine. Noblesse magistrale όπως και να 'χει.
Σου χτύπησε ο δίσκος ε; Δεν έχεις ακούσει τον ορισμό της παράνοιας; Making backups of backups of backups.
6 έχω. Είμαι για τα σίδερα :firstprize: