ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Heaven
AVClub Addicted Member
- 27 July 2006
- 1,942
Ρε'σεις ελεος μην σκισουμε κι αυτο το θεμα. Τι θα γινει καμια ακροαση θα κανουμε? Σε λιγο καιρο θα ακουω στερεο κλαματα και τοτε ζητω που καηκαμε...
Και εγώ αυτό πιστέυω οτι θέλουν προσοχή στο στήσιμο αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί η ιδιοτροπία αυτή.Ειχαν ενα μεγαλο πλεονεκτημα, οτι μπορουν να ακουγονται απο οποιαδηποτε θεση στο χωρο και μπορουν να παιξουν με μικρους λαμπατους ενισχυτες εγω τα ακουσα με τους παθος αν και τα ενισχυτικαπου με εντυπωσιασαν ηταν τα Αινσταιν. Τα BELLA LUNA θελουν προσοχη στο στησιμο, παρα το οτι πιστευεται το αντιθετο και το χαρακτηριστικο τους ειναι η εικονα που προβαλουν που δεν ειναι ιδια με των συμβατικων και θελει αρκετο χρονο να την συνηθησεις, Επισης αυτο το ηχειο εκτος απο τις μικρες λαμπες αποδιδει θαυμασια με υλικο απο βινυλιο. Ολα αυτα ειναι βεβαια προσωπικη γνωμη, Παντως εκεινο το συστημα που με εντυπωσιασε στον Ορφεα ηταν οι κορνες της
Ακαπελα με τα ενισχυτικα της μπουρμαστερ παρα τον πολυ ελαφρο χρωματισμο της κορνας ο ηχος ηταν σαγηνευτικος. Και μιλαμε για οχι τα πολυ ακριβα μοντελα των εταιριων, που αν αυτα παιζουν τοσο καλα, δεν μπορω να φανταστω πως θα παιζουν τα ανωτερα. Και τα καλωδια ηταν...Βακχαλα
βρε Kharmacoma τι σε ενδιαφέρει ??? η ακριβής θέση του στόματος ???:HTEHEH56::silly:
Γιατί, με ποια ηχεία μπορείς?
Με ηχεια που φημιζονται για αυτο που χαρακτηριζεται ως "pin point imaging".
To εχω ακουσει σε Montana, Burmester και αλλα.
Σε λιγο καιρο θα ακουω στερεο κλαματα και τοτε ζητω που καηκαμε...
Και εγώ αυτό πιστέυω οτι θέλουν προσοχή στο στήσιμο αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί η ιδιοτροπία αυτή.
Βέβαια στον χώρο συνυπάρχουν και τα IMPULSE-TA US τα οποία δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα.(δεν μπαίνω στη διαδικασία σύγκρισης των ηχειων αυτών εαν δεν στηθει σωστά το bella luna.
Σωστα αρκετα ασχοληθηκαμε με την διαφημηση του ORPHEA
Δεν είναι σωστό να μιλας έτσι....ο ανθρωπος ουδεποτε διαφημισε τα προιόντα του εδώ μέσα.......Σωστα αρκετα ασχοληθηκαμε με την διαφημηση του ORPHEA
Δεν είναι σωστό να μιλας έτσι....ο ανθρωπος ουδεποτε διαφημισε τα προιόντα του εδώ μέσα.......
Ρε'σεις ελεος μην σκισουμε κι αυτο το θεμα. Τι θα γινει καμια ακροαση θα κανουμε? Σε λιγο καιρο θα ακουω στερεο κλαματα και τοτε ζητω που καηκαμε...
Αν θυμαμαι καλα κυριε progressive 1908 ειμουν ο μονος σε αυτο το νημα που εγραψα οτι το ξεφτιλισαμε το θεμα. Γιατι δημιουργειτε εντυπωσεις απο το πουθενα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.