1η ΑΚΡΟΑΣΗ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΟΣ-ΟΡΦΕΑΣ.

Ρε'σεις ελεος μην σκισουμε κι αυτο το θεμα. Τι θα γινει καμια ακροαση θα κανουμε? Σε λιγο καιρο θα ακουω στερεο κλαματα και τοτε ζητω που καηκαμε...

Το καλυτερο συστημα που θα χεις ακουσει στην ζωη σου θαναι αυτο Γιαννη. Με λιγο ...τσιριχτα πριμα.

Ειχαν ενα μεγαλο πλεονεκτημα, οτι μπορουν να ακουγονται απο οποιαδηποτε θεση στο χωρο και μπορουν να παιξουν με μικρους λαμπατους ενισχυτες εγω τα ακουσα με τους παθος αν και τα ενισχυτικαπου με εντυπωσιασαν ηταν τα Αινσταιν. Τα BELLA LUNA θελουν προσοχη στο στησιμο, παρα το οτι πιστευεται το αντιθετο και το χαρακτηριστικο τους ειναι η εικονα που προβαλουν που δεν ειναι ιδια με των συμβατικων και θελει αρκετο χρονο να την συνηθησεις, Επισης αυτο το ηχειο εκτος απο τις μικρες λαμπες αποδιδει θαυμασια με υλικο απο βινυλιο. Ολα αυτα ειναι βεβαια προσωπικη γνωμη, Παντως εκεινο το συστημα που με εντυπωσιασε στον Ορφεα ηταν οι κορνες της
Ακαπελα με τα ενισχυτικα της μπουρμαστερ παρα τον πολυ ελαφρο χρωματισμο της κορνας ο ηχος ηταν σαγηνευτικος. Και μιλαμε για οχι τα πολυ ακριβα μοντελα των εταιριων, που αν αυτα παιζουν τοσο καλα, δεν μπορω να φανταστω πως θα παιζουν τα ανωτερα. Και τα καλωδια ηταν...Βακχαλα
Και εγώ αυτό πιστέυω οτι θέλουν προσοχή στο στήσιμο αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί η ιδιοτροπία αυτή.
Βέβαια στον χώρο συνυπάρχουν και τα IMPULSE-TA US τα οποία δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα.(δεν μπαίνω στη διαδικασία σύγκρισης των ηχειων αυτών εαν δεν στηθει σωστά το bella luna.

Απάντηση: Re: Απάντηση: 1η ΑΚΡΟΑΣΗ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΟΣ-ΟΡΦΕΑΣ.

βρε Kharmacoma τι σε ενδιαφέρει ??? η ακριβής θέση του στόματος ??? :flipout::flipout::flipout::HTEHEH56::silly:

Μαρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι Βασιλη!:flipout:

Σιδερενιο το παιδι φιλε!

Re: Απάντηση: 1η ΑΚΡΟΑΣΗ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΟΣ-ΟΡΦΕΑΣ.

Με ηχεια που φημιζονται για αυτο που χαρακτηριζεται ως "pin point imaging".

To εχω ακουσει σε Montana, Burmester και αλλα.

Λίγο ψυχαναγκαστικό μου ακούγεται αυτό.

Λογικά για να το ακούσεις θα πρέπει να είσαι "βιδωμένος" στο sweet spot, σωστά;

Σε λιγο καιρο θα ακουω στερεο κλαματα και τοτε ζητω που καηκαμε...

Btw, σαν πωρωμένος στερεοφωνικάκιας έχω μετρήσει την κραυγή της κόρης μου όταν ήταν νεογέννητο στα 5 εκατοστά που έφερνε το στόμα της στο αφτί μου όταν έκρωζε για γάλα!
Τι Mark Levinson και βλακείες!
Τι δυναμικά και κουραφέξαλα!
ΕΚΕΙ σε θέλω μάστορα!
Ένα βράδυ στις 3 η ώρα που ξύπνησε πεινασμένη έκανε το ρεκόρ!
126 db χτύπησε (και το αφτί μου χτύπησε στο πάτωμα)!

A ναι... είπαμε να μη το σκίσουμε ε; :ADFADF1:

Ε για τετοιο συστημα νοιωθεις υπερηφανος, Το θεωρεις το καλυτερο του κοσμου και δεν το αλλαζεις με τιποτα. Ιδιαιτερα αμα το συμπληρωσεις με αλλο ενα κομματι και το κανεις στερεο.
Για πολυκαναό δεν το συζητω γινεται λουραστικο σε ... πολυωρες ακροασεις.

Και εγώ αυτό πιστέυω οτι θέλουν προσοχή στο στήσιμο αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί η ιδιοτροπία αυτή.
Βέβαια στον χώρο συνυπάρχουν και τα IMPULSE-TA US τα οποία δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα.(δεν μπαίνω στη διαδικασία σύγκρισης των ηχειων αυτών εαν δεν στηθει σωστά το bella luna.

Για να σε βοηθησω λιγο φιλε, και να μην καταχραστουμε τον χωρο που μας φιλοξενει οα σου πω τα εξεις
Λογω της παντοκατευθυντικοτητας του ηχειου παιζει πολυ μεγαλο ρολο η τοποθετηση του, λογω οτι πρεπει να βρεις το σωστο σημειο οπου ο ανακλωμενος ηχος θα ρθει στην σωστη θεση με τον απευθειας. Αυτο που λενε οτι ακους τον χωρο σου εν μερει εχουν δικιο.
Για να σε βοηθησω λιγο στον χωρο ενος φιλου παρατηρησαμε τα εξεις τα οποια ομως μπορει να συμβαινουν μονο στον χωρο του και ειναι προσωπικη αποψη. Οταν μετακινουσαμε τα ηχεια στον χωρο αλλαζαν τα πριμα του ενω το μπασο εμενε καπως σταθερο. Οταν περιστρεφαμε ως και 45 μοιρες το ηχειο αλλαζε το χαμηλο. Περιτο να σου πω οτι ενω στην αρχη ο φιλος ηταν απογοητευμενος οχι για το υπολοιπο μερος του φασματος αλλα για της υψηλες οταν τελικα βρηκαμε την σωστη θεση ακουστηκε τοσο υπεροχα ωστε να ειναι μεσα στις πιθανες μελλοντικες αγορες μου οι οποιες σημειωτεον μετριωνται στα δαχτυλα του ενος χεριου. Και τελος το ηχειο δεν υπηρξε ανθρωπος και ιδιαιτερα του αλλου φιλου που να μην εντυπωσιαστηκε θετικα οταν τα ειδε.

Υποθέτω ότι απο εδώ και κάτω μπορούν να γράφονται για την ακρόαση ή μήπως όχι;

Σωστα αρκετα ασχοληθηκαμε με την διαφημηση του ORPHEA

Εκτός θέματος σχόλια συνφορουμιτών ήταν σε σχέση κύρια με συγκεκριμένο ηχείο με έναυσμα τα μηχανήματα που αντιπροσωπεύει ο κος Μιχαήλος.Δεν το έκαναν γιατί είχαν σκοπό να κάνουν διαφήμιση.Την γνώμη τους έγραψαν.Απλά δεν έπρεπε να την γράψουν εδώ.Επρεπε να ανοίξουν άλλο θέμα.

Απο εδώ και κάτω μόνο ενδιαφερόμενοι για ακρόαση.Ασχετα σχόλια θα διαγράφονται.

Ευχαριστώ.

Αν θυμαμαι καλα κυριε progressive 1908 ειμουν ο μονος σε αυτο το νημα που εγραψα οτι το ξεφτιλισαμε το θεμα. Γιατι δημιουργειτε εντυπωσεις απο το πουθενα?

Ρε'σεις ελεος μην σκισουμε κι αυτο το θεμα. Τι θα γινει καμια ακροαση θα κανουμε? Σε λιγο καιρο θα ακουω στερεο κλαματα και τοτε ζητω που καηκαμε...

Ετσι για να το θυμηθουμε και λιγο

Απάντηση: Re: 1η ΑΚΡΟΑΣΗ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΟΣ-ΟΡΦΕΑΣ.

Αν θυμαμαι καλα κυριε progressive 1908 ειμουν ο μονος σε αυτο το νημα που εγραψα οτι το ξεφτιλισαμε το θεμα. Γιατι δημιουργειτε εντυπωσεις απο το πουθενα?

Είναι απολύτως σαφές κε Μιχαήλο Δεν υπάρχει κανένας λόγος να του δώσουμε συνέχεια.

Πάμε για συμμετοχές τώρα;

Για να είναι πιό συγκεκριμένο:

ΔΕΥΤΕΡΑ 18/2 ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

Ποιοί ενδιαφέρονται;