1η ΑΚΡΟΑΣΗ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΟΣ-ΟΡΦΕΑΣ.

Αν συμφωνεί κι ο κος Μιχαήλος,θα έλεγα ότι δεδομένων των συνθηκών(εγκυμοσύνη,καιρός,timing),δεν μας προέκυψε πολυάνθρωπο ακροατήριο και μάλλον είναι καλύτερα να το αναβάλουμε.Ο Λάρρυ,ο Βασίλης κι εγώ, δεν υπάρχει θέμα μπορούμε να συμμετάσχουμε σε μιά νέα που θα οργανωθεί στο άμεσο μέλλον υπό καλύτερες συνθήκες. Λυπάμαι μόνο για το μέλος geopolitis.

Larry
geopolitis
Dipie
vasilis
Αυτοι μας κανουν 4 ατομα οκ? Για το σπιτι ειχα πει αλλωστε οτι 4-5 ατομα μπορουν να ερθουν ωστε να ακουσουμε αξιοπρεπως. Τωρα εσεις κανονιζετε εγω δεν εχω προβλημα. Αν θελετε το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για ολους. Οποτε μου λετε αν ισχυει ή οχι...

Θα έλεγα δεδομένου,ότι σήμερα το βράδυ θα χιονίσει μέσα στην Αθήνα να το αφήσουμε.Δεν θα είναι ότι το καλύτερο μεγάλες διαδρομές σε πάγο κι υπό το 0...

Θα ήθελα να έρθω κι εγώ. Απλώς αυτές τις ημέρες ήμουν πολυ απασχολημένος με άλλα θέματα και γι αυτό δεν δήλωσα συμμετοχή. Ελπίζω στην αμέσως επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση να μπορέσω να έρθω.
Επ’ ευκαιρία θα κάνουμε και το περίφημο τεστ του “ύψους” της στερεοφωνικής εικόνας.

Re: Απάντηση: 1η ΑΚΡΟΑΣΗ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΟΣ-ΟΡΦΕΑΣ.

Επ’ ευκαιρία θα κάνουμε και το περίφημο τεστ του “ύψους” της στερεοφωνικής εικόνας.

Πάμε στοίχημα ότι θα έχω 100% επιτυχία σε αυτό; :flipout:

Πάμε στοίχημα ότι θα έχω 100% επιτυχία σε αυτό; :flipout:
αυτός που θα επιτύχει 6 στα 6 ,,... ενα κιλό φασόλια Μακεδονίας σιγοβρασμένα σε τζάκι και extra bonus :drummer::drummer: χωριάτικο λουκάνικο !!! :firstprize::firstprize:
αυτά είναι στοιχήματα !!!!

Μάλλον είχα δίκιο για το κακό timing ε;
Δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις έξω...

Μάλλον είχα δίκιο για το κακό timing ε;
Δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις έξω...
κίνησε ο εβραιος και ήταν μέρα Σάββατο !! κατα ακρίβεια έχω αποκλειστεί !! οχι να κυκλοφορήσεις !

κυριε ΜΙχαηλο τα καταφεραμε

ειμαστε εξω απο το μαγαζι σας και περιμενουμε!!!!!!

NorthPoleGroupWeb.jpg

Απάντηση: Re: 1η ΑΚΡΟΑΣΗ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΟΣ-ΟΡΦΕΑΣ.

κυριε ΜΙχαηλο τα καταφεραμε

ειμαστε εξω απο το μαγαζι σας και περιμενουμε!!!!!!

NorthPoleGroupWeb.jpg
:flipout::flipout::flipout::flipout:

Πλάκα-πλάκα έξω έχει 25 πόντους χιόνι δίπλα στην θάλασσα!
Και συνεχίζει να ρίχνει πυκνό.
Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα...

κε Μιχαήλο μάλλον θα κάνετε καιρό να μας δείτε...