1η ΑΚΡΟΑΣΗ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΟΣ-ΟΡΦΕΑΣ.

κι εγώ θέλω, αλλά ένεκα της απόστασης...
Αντε βρε κατεβα. Θα χαρω πολυ να σε γνωρισω να δω απο κοντα αν ισχυουν τα τοσο καλα λογια που εχω ακουσει για εσενα! Εγω παντως οταν θα ανεβω θα ερθω θες δεν θες :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: 1η ΑΚΡΟΑΣΗ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΟΣ-ΟΡΦΕΑΣ.

Θα σου έρθω εγώ σύντομα Γιάννη, αλλά λογικά θα μπορούμε μόνο στο μαγαζί σου να κάνουμε ακρόαση...
Ελα εσυ φιλε και το βλεπουμε. Αν το μωρο θα ειναι σε καμια πεθερα η στην μανα μου κανουμε και στο σπιτι. Αντε ρε να γνωριστουμε! Μονο απο τα πληκτρολογια θα τα λεμε?

Ήρθα και συστήθηκα στην έκθεση, αλλά δεν έκατσα πολλή ώρα.

Βλέπεις ήταν δύσκολο να λείψω για πολύ από το δωμάτιο του AVClub...

Αρα αυτήν την Κυριακή τ' απόγευμα;

Συνάντηση στο κατάστημα του κου Μιχαήλου στις 19:30;

Αντε βρε κατεβα. Θα χαρω πολυ να σε γνωρισω να δω απο κοντα αν ισχυουν τα τοσο καλα λογια που εχω ακουσει για εσενα! Εγω παντως οταν θα ανεβω θα ερθω θες δεν θες :grinning-smiley-043

Ωχ, με κουτσομπολεύετε ρε σεις?

Όταν ανέβεις θα έρθεις θες-δε θες! :award:

Αρα αυτήν την Κυριακή τ' απόγευμα.

Συνάντηση στο κατάστημα του κου Μιχαήλου στις 19:30

Παρακαλώ όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή να την επιβεβαιώσουν κι όσα άλλα μέλη ενδιαφέρονται να το δηλώσουν μέχρι αύριο.Καταλαβαίνετε,ότι ο κος Μιχαήλος διάγει μιά ιδιαίτερη περίοδο,λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του κι είναι επιβεβλημένο να ξέρει τι θα γίνει τελικά.

Παρακαλώ λοιπόν...

μεσα ειπαμε!*!!
μονο αν εχει πεσει 50 ποντους χιονι και δεν βγαινει το αυτοκινητο

Re: Απάντηση: 1η ΑΚΡΟΑΣΗ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΟΣ-ΟΡΦΕΑΣ.

Παρακαλώ όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή να την επιβεβαιώσουν κι όσα άλλα μέλη ενδιαφέρονται να το δηλώσουν μέχρι αύριο..

Έχω την εντύπωση ότι έχετε μαζευτεί ήδη 3-4 άτομα.
Δεν στέλνεις καλύτερα pm σε αυτούς από το να περιμένεις να διαβάσουν το thread και να ματαπαντήσουν; -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: 1η ΑΚΡΟΑΣΗ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΟΣ-ΟΡΦΕΑΣ.

Έχω την εντύπωση ότι έχετε μαζευτεί ήδη 3-4 άτομα.
Δεν στέλνεις καλύτερα pm σε αυτούς από το να περιμένεις να διαβάσουν το thread και να ματαπαντήσουν; -bye-

Θα το κάνω κι αυτό για τους ήδη δηλώσαντες.
Μ' ενδιαφέρει όμως να ξέρουν κι οι όποιοι άλλοι ότι το περιθώριο είναι μέχρι αύριο.