Τελικά είχατε γυναίκες... πολλές γυναίκες! Και με ένα παράξενο τρόπο η αύξηση της εμφάνισης γυναικείου πληθυσμού στις φωτογραφίες ήρθε μαζί με αύξηση εμφάνισης των γάτου και guybrush... Tυχαίο?
Να συνεχισω λιγο το off;
Λοιπον, 18 κατοσταρικα για ενισχυτη ακουστικων ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λεφταγια χρηση ακουστικων. Νομιζω οτι μονον καποιος που εχει εντονα προβληματα ακροασης με ηχεια, ειναι δυνατο να δωσει τοσα χρηματα για να ακουει μεσω ακουστικων. Εκτος κι αν του περισσευουν τα λεφτα οποτε...πασο! Η γνωμη μου ειναι αυτη!
Ο quad είναι και προενισχυτής, έχει και balanced εισόδους, είναι και 192άρι ντακ ... Με δεδομένη την ποιότητα που έβγαζε (προσωπικά δεν έχω ξανακούσει τα 600ρια να κελαϊδούν με αυτόν τον υπέροχο τρόπο) και εφόσον κάποιος ενδιαφέρεται να στραφεί σε τέτοιου είδους προσωπικές ακροάσεις με ακουστικά, τα 1800 ευρώ δεν ηχούν και τόσο απαγορευτικά ...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Δεν εννοώ για φυσιολογικούς ανθρώπους, αλλά για τους ημίτρελλους του ψυχαναγκαστικού αυτού χόμπυ ...
Όπως σε όλα τα ωραία πράγματα, αξίζει να αφιερώσεις χρόνο ώστε να πετύχεις κάτι που θα σε ευχαριστεί για πολύ καιρό...
Πάρε γύρα τους αντιπροσώπους τώρα που το fest είναι φρέσκο στη μνήμη όλων.
Η ακόμη καλύτερα, αγόρασε ακουστικό και άκουσε πολλούς ενισχυτές.
Σίγουρα θα αποκτήσεις εμπειρία από συνδυασμούς που και στο fest ακόμη η ακρόαση ήταν ακατόρθωτη ως αδύνατη.
Είμαι πολύ τυχερός που κατάφερα να ακούσω τα δικά μου ακουστικά με τον Egoista. Ποιός ξέρει πότε θα έχω ξανά την ευκαιρία για άκουσμα τέτοιου επιπέδου...
Στο ηχοσυστημα μπαινει; αν δεν κανω λαθος ο συμφορουμιτης εχει και home theater μαζι. Επισης απο χειριστηριο τι γινεται;
Σωστός ο συλλογισμός σου. Γι' αυτό οι τιμές των κορυφαίων ακουστικών θα πάρουν την ανιούσα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.