@Lafas1987 για εφαρμογές είναι περιττό, οπότε αφού στα mac τα παιχνίδια είναι πολύ λίγα, δεν είναι ανάγκη να έχεις τόσο καλό hardware, όταν τρέχεις τις εφαρμογές σου ταχύτατα με λιγότερο ικανό, καλό, ακριβό hardware.
Χειρότερο Hardware χρειάζεσαι αν έχεις ένα Leopard από πάνω...
Με Windows ότι και να έχεις σέρνεσαι σε γενικές γραμμές.
Με ένα πολύ δυνατό Hardware, στα Windows, απλά στέκεσαι.
γιατί ένα σωστό pc από εταιρεία, κ δεν μιλώ για made in e-shop ή plaisio ή quest, τότε κοστίζει όσο έχει ένα apple.
Quest ας πούμε? Altec? Alienware?
Είναι τελείως ασύμφορο να αγοράσεις PC έτοιμο από οποιαδήποτε εταιρία!
Windows θα βάλεις πάνω, οπότε θα επιλέξεις τον καλύτερο συνδυασμό Hardware και θα επικεντρωθείς σε αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο. Πχ, παιχνίδια, άρα μία πολύ κάρτα γραφικών. Επεξεργασία Video, ένα πάρα πολύ καλό CPU!
Ούτε κολλήματα, ούτε επανεκκινήσεις, ούτε format, ούτε μπλε οθόνες, ούτε τίποτα.
Αυτό είναι ένας μύθος που υπάρχει λόγω των Windows 98.
Από τα 2000 ή καλύτερα από τα XP μπλε οθόνες, κολλήματα και διάφορα τέτοια δεν υπάρχουν.
Το PC πετάει μπλε οθόνη, όταν υπάρχει ελαττωματικό Hardware και μόνο τότε!!! Υπάρχει και μία μικρή περίπτωση, αλλά σπάνια, να είναι κάποιος κακός Driver.
To Format, ναι παίζει δυστυχώς... Κάθε 6-8 μήνες, ένα χρόνο βαριά βαριά, χρειάζεται το PC Format, αν βάζεις βγάζεις παιχνίδια, είσαι Internet κλπ...
To mac μου αρέσει και θα αγοράσω, αλλά δεν μου αρέσει που πουλάει glam-ουριά...
Mbp θα πάρω, ήθελα iMac, αλλά δεν μπορώ το backlight bleeding.
Δεν αντέχω να βλέπω το σύστημα μου με τα Windows να καθυστερεί τόσο πολύ και τον δίσκο να φορτώνει κάτι που εγώ δεν του έχω πει, δεν έχω πατήσει!
Θέλω να πάρω mbp ή κάποιο iMac χωρίς πρόβλημα, να βρω την υγειά μου!!!
Ωραία τα παιχνίδια ωραία όλα, αλλά και αυτά θέλουν ένα σωρό ρυθμίσεις και Crack για να παίξουν!
Περισσότερο μου αρέσουν τα PC επειδή τα φτιάχνεις όπως θέλεις και είναι περισσότερο Multimedia. Συνδέεις TV Monitor, οπτικές ίνες, κάνεις ότι θες χωρίς ψάξιμο!