Σπύρος Σούρλας
AVClub Fanatic
Αποτι κατάλαβα μετά την συναυλια,θά αγοράσουμε πατατάκια και θά καθήσουμε εξω απο το Ηρώδειο ,σέ παγκάκια, χαζεύοντας παλιές φωτογραφίες απο συλλογές σοκοφρέτας..

Στο μουσείο, με ενδιαφέρει το περιεχόμενο. Ως κτίριο είναι "ασχετο" με την τριγύρω πολεοδομία. Αλλά θεωρώ επίσης ανόητο να μην πάει κάποιος να δει το περιεχόμενο, τους πολιτισμικούς θησαυρούς μας (δεν έχουμε και πολλά άλλα πράγματα από ότι καταλαβαίνω) επειδή το κτίριο δεν του αρέσει.
ένα τέρας Bauhaus
ωπ, να 'τη πάλι η έμμεση αναφορά στην Άλμα ...
Θ. έλα Μάλερ !!! βάλε και το μπλουζάκι των Sepultura ...
Δεν ακουει απ'αυτους.Δεν το σηκωνει το πολυ βαρυ.:aetsch:
Μεχρι Μαιντανους το πολυ....
Καλως επεστρεψες Μητσο...
Φοβάμαι οτι θα εξαντληθεί το θέμα έως τίς 26 Ιουνίου και τελικά δέν θάρθει κανείς..
Ουτε κάν οι σίγουροι.
Αλλως τε μάλλον δεν εχετε καταλάβει το γιατί δήλωσα συμμετοχή στην συναυλία...
Μά φυσικά γιά τον Bruch.![]()
Εδώ εγώ που είμαι πυροβολημένο, κόντεψα να πάθω κατιτίς. Μην στεναχωριέσαι μάλλον είναι φυσιολογικό.Αντίθετα η παρέα μου με τον Δημοκηδή δεν με βοήθησε να ακούσω Μάλερ. Το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα
Γιατί παίζει τίποτε άλλο; Μεταξύ μας το κονσέρτο για βιολί του Bruch ανήκει στην εξάδα των μεγάλων κονσέρτων για βιολί ήτοι: Beethoven, Mendelsohn, Brahms, Bruch, Tchaikovsky και Sibelius. Είναι σπουδαίο έργο.
Εδώ εγώ που είμαι πυροβολημένο, κόντεψα να πάθω κατιτίς. Μην στεναχωριέσαι μάλλον είναι φυσιολογικό.
Μπετόβεν, Μέντελσον, Μπραμς, Τσαϊκόφσκυ, Μπρουχ, Σιμπέλιους ...
Μπετοβεν,Μπράμς,Σιμπέλιους,Μπρούχ,Τσαϊκόφσκυ,Μέντελσον.![]()
Εκβιασμός Νο.3
Καλή μου Κάλλη, τι γίνεται; Δεν βλέπω συμμετοχή... Δεν εκφραστήκατε σείς και αι λοιπαί κυρίαι (Elina π.χ.). Μέσα για την συναυλία ή τουλάχιστο για το χαμομήλι;
...
επίσης: αυτό του Μέντελσον, άνετα το αντικαθιστώ με το 2ο του Μπάρτοκ.
εν πολλοίς μάλλον συμφωνώ. αλλά αν πρέπει να διαλέξω οπωσδήποτε 5, παραλείπω Μπρουχ - Τσαϊκόφσκυ και στη θέση τους βάζω τα KV-216 και KV-219 του Μότσαρτ.
Ασεβή, η σειρά είναι η εξής: Beethoven, Brahms, Tchaikovsky, Mendelssohn, Sibelius, Bruch. Εκτός συναγωνισμού ο θεϊκός Ιωάννης Σεβαστιανός. Φέρε τις εξετάσεις αίματός σου, θα γνωρίσω τη χοληστερίνη μου στις τρανσαμινάσες σου και θα πάθουν ταράκουλο. Μετά θα χτυπήσω ένα Glenfiddich ή ένα Lagavoulin, και καθήστε εσείς οι ξενέρωτοι να ρουφάτε Lucozade.
Υ.Γ. καλά, εσύ είσαι χειρότερος από την Τρόικα στους εκβιασμούς, πρόσεχε μόνο μην την πάθεις σαν το Ντομινίκ.
Υ.Γ.2 Ο Μαέστρος υπηρετεί τη μαμά πατρίδα, ο χρόνος του δεν του ανήκει για να κάνει ότι θέλει. Καλά ούτε το άβατάρ του δεν πρόσεξες;
Υ.Γ.3 Τα αναμνηστικά t-shirt είναι ενδιαφέροντα μόνο όταν τα φοράνε νεαρές κυρίες που μόλις έχουν φάει μπουγέλο. Μήπως μπορεί να φροντίσεις γι αυτό; (κάτι στο στυλ "με κάθε μπουγέλωμα δώρο μιά όπερα του Janacek" ίσως
εν πολλοίς μάλλον συμφωνώ. αλλά αν πρέπει να διαλέξω οπωσδήποτε 5, παραλείπω Μπρουχ - Τσαϊκόφσκυ και στη θέση τους βάζω τα KV-216 και KV-219 του Μότσαρτ.
Δεν υπήρχε περίπτωση ασφαλώς να χάσω και δεύτερη φορά την 6η.... (μετά αυτήν με τον Esa Pekka Salonen)
Έχω αγοράσει το εισιτήριό μου από την πρώτη ημέρα της προσπώλησης ασφαλώς.
Απλά, όταν είδα το νήμα, κατάλαβα ότι είναι μια επιθυμία των κυρίων για boyz night και θεώρησα πρέπον να κρατηθώ διακριτικά στην άκρη.
Στην άκρη είναι και η θέση μου, καθότι στην κερκίδα Α....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.