26/6 - 6η Συμφωνία του Mahler στο Ηρώδειο.

Αποτι κατάλαβα μετά την συναυλια,θά αγοράσουμε πατατάκια και θά καθήσουμε εξω απο το Ηρώδειο ,σέ παγκάκια, χαζεύοντας παλιές φωτογραφίες απο συλλογές σοκοφρέτας..:flipout::flipout::flipout:

Να προσέχετε τα κορίτσια στον δρόμο του "ευεργέτη" οι Σπύροι. Μπορεί να σας αρέσει μετά :D

Φαντάζεσαι ο Σπύρος να αποχωρισθεί την συλλογή του από χαρτάκια σοκοφρέτας, βάζοντας την τεμάχιο τεμάχιο στις καλτσοδέτες ;;; ο δε Μπρουκν. να κληρώσει την συλλογή από όπερες του Janacek μεταξύ των κοριτσιών ;;;;

Θ. έλα Μάλερ !!! βάλε και το μπλουζάκι των Sepultura ...

Re: Απάντηση: Re: 26/6 - 6η Συμφωνία του Mahler στο Ηρώδειο.

Στο μουσείο, με ενδιαφέρει το περιεχόμενο. Ως κτίριο είναι "ασχετο" με την τριγύρω πολεοδομία. Αλλά θεωρώ επίσης ανόητο να μην πάει κάποιος να δει το περιεχόμενο, τους πολιτισμικούς θησαυρούς μας (δεν έχουμε και πολλά άλλα πράγματα από ότι καταλαβαίνω) επειδή το κτίριο δεν του αρέσει.

Ως κτίριο δεν είναι απλά άσχετο με την τριγύρω πολεοδομία, αλλά ανοσιούργημα, ένα τέρας Bauhaus από γυαλί και ατσάλι που καρφώθηκε σαν γιγάντια κρεατοελιά στο πρόσωπο του αττικού τοπίου (ή ότι έχει μείνει τέλος πάντων από αυτό), ξεπατίκωμα από κάποια βορειοευρωπαϊκή πρωτεύουσα, και χαρακτηριστικό δείγμα νεοελληνικού βλαχογκλάμουρ του χειρίστου είδους. Μουσειολογικά είναι άπαιχτο, το καλύτερο αρχαιολογικό μουσείο που έχω επισκεφτεί ποτέ και πιστεύω ότι όποιος δεν το έχει δει από μέσα χάνει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 26/6 - 6η Συμφωνία του Mahler στο Ηρώδειο.

ωπ, να 'τη πάλι η έμμεση αναφορά στην Άλμα ...

Να υπενθυμίσω, αγαπητοί συμφορουμίστες, ότι Άλαμα σημαίνει τροφός. Μπορείτε τώρα να κάνετε όποιες αναγωγές θελετε ως προς την Άλμα Μάλερ.

Υ.Γ. Ο τυχερός άτυχος που την υπέστη περισσότερο ήταν ο συγγραφέας Φραντς Βέρφελ, τον οποίο όμως επίσης έθαψε!

Απάντηση: Re: 26/6 - 6η Συμφωνία του Mahler στο Ηρώδειο.

Θ. έλα Μάλερ !!! βάλε και το μπλουζάκι των Sepultura ...

Δεν ακουει απ'αυτους.Δεν το σηκωνει το πολυ βαρυ.:aetsch:
Μεχρι Μαιντανους το πολυ....

Καλως επεστρεψες Μητσο...

Δεν ακουει απ'αυτους.Δεν το σηκωνει το πολυ βαρυ.:aetsch:
Μεχρι Μαιντανους το πολυ....

Καλως επεστρεψες Μητσο...

Μπα φίλε, απ την πολύ παρέα με τον Σπύρο (τον Α) το έχω γυρίσει σε death.
Αντίθετα η παρέα μου με τον Δημοκηδή δεν με βοήθησε να ακούσω Μάλερ. Το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα :antlers::antlers::antlers:

Η λίστα έχει:

1)Κώστας Λυμπερόπουλος
2)Σπύρος Σουρλας
3)Δημοκηδής
4)Δαμιανός Δημητριάδης
5)Κώστας Γκαβάκος
6)Κώστας Ζαγγογιάννης
7)Skakines

Έρχομαι-δεν έρχομαι (κονφιρμασιόν σηλ βου πλαι)

8)Μανέστρος (εσύ λίγο το καθυστερείς νομίζω)
9)Schubert
10)Brucknerian

Άντε με καταφέρατε στο Έρχομαι-Δεν έρχομαι είμαι και εμπίπτω τον 3ο και τελευταίο εκβιασμό (είναι όσοι και τα οριτζιναλ hammer blows)

Έτσι όπως το βλέπω μάλλον για ένα χαλαρό after είμαστε.

Εκβιασμός Νο.3

Καλή μου Κάλλη, τι γίνεται; Δεν βλέπω συμμετοχή... Δεν εκφραστήκατε σείς και αι λοιπαί κυρίαι (Elina π.χ.). Μέσα για την συναυλία ή τουλάχιστο για το χαμομήλι;

Κανονίστε.

Υ.Γ.: Δεν κατεβαίνω αν ο Skakinen δεν δεσμευτεί να κεράσει Lucozade (την κιτρινιάρα) στο άφτερ. Δεν πλερώνω εγώ λουκοζάντες. Παρακαλείτε ο κος Σούρλας να φέρει σοκοφρέτες ή καλύτερα "κουκουρούκου", θα ταιριάξουν καλύτερα. Εγώ και ο Schubert θα φέρουμε τις εξετάσεις αίματος μας να γνωριστούνε.

Υ.Γ. 2: Τα T-shirts του γεγονότος ποιος θα τα αναλάβει; Εκεί και αν δεν έχω κάτι ιδέες!!! Δεν πιστεύω να νομίζετε, ότι στο αναμνηστικό event δεν θα έχουμε T-shirts; Χωρίς αναμνηστικό T-Shirt, δεν έρχομαι! Εγώ στο δικό μου, θα ζητήσω να το υπογράψει ο Δημοκηδής πάντως...

Φοβάμαι οτι θα εξαντληθεί το θέμα έως τίς 26 Ιουνίου και τελικά δέν θάρθει κανείς..

Ουτε κάν οι σίγουροι.:flipout::flipout::flipout::flipout:

Αλλως τε μάλλον δεν εχετε καταλάβει το γιατί δήλωσα συμμετοχή στην συναυλία...

Μά φυσικά γιά τον Bruch.:D:rolleyes:

Re: Απάντηση: 26/6 - 6η Συμφωνία του Mahler στο Ηρώδειο.

Φοβάμαι οτι θα εξαντληθεί το θέμα έως τίς 26 Ιουνίου και τελικά δέν θάρθει κανείς..

Ουτε κάν οι σίγουροι.:flipout::flipout::flipout::flipout:

Αλλως τε μάλλον δεν εχετε καταλάβει το γιατί δήλωσα συμμετοχή στην συναυλία...

Μά φυσικά γιά τον Bruch.:D:rolleyes:

Γιατί παίζει τίποτε άλλο; Μεταξύ μας το κονσέρτο για βιολί του Bruch ανήκει στην εξάδα των μεγάλων κονσέρτων για βιολί ήτοι: Beethoven, Mendelsohn, Brahms, Bruch, Tchaikovsky και Sibelius. Είναι σπουδαίο έργο.

Αντίθετα η παρέα μου με τον Δημοκηδή δεν με βοήθησε να ακούσω Μάλερ. Το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα
Εδώ εγώ που είμαι πυροβολημένο, κόντεψα να πάθω κατιτίς. Μην στεναχωριέσαι μάλλον είναι φυσιολογικό.

Re: Απάντηση: 26/6 - 6η Συμφωνία του Mahler στο Ηρώδειο.

Γιατί παίζει τίποτε άλλο; Μεταξύ μας το κονσέρτο για βιολί του Bruch ανήκει στην εξάδα των μεγάλων κονσέρτων για βιολί ήτοι: Beethoven, Mendelsohn, Brahms, Bruch, Tchaikovsky και Sibelius. Είναι σπουδαίο έργο.

Εδώ εγώ που είμαι πυροβολημένο, κόντεψα να πάθω κατιτίς. Μην στεναχωριέσαι μάλλον είναι φυσιολογικό.

Ασεβή, η σειρά είναι η εξής: Beethoven, Brahms, Tchaikovsky, Mendelssohn, Sibelius, Bruch. Εκτός συναγωνισμού ο θεϊκός Ιωάννης Σεβαστιανός. Φέρε τις εξετάσεις αίματός σου, θα γνωρίσω τη χοληστερίνη μου στις τρανσαμινάσες σου και θα πάθουν ταράκουλο. Μετά θα χτυπήσω ένα Glenfiddich ή ένα Lagavoulin, και καθήστε εσείς οι ξενέρωτοι να ρουφάτε Lucozade.

Υ.Γ. καλά, εσύ είσαι χειρότερος από την Τρόικα στους εκβιασμούς, πρόσεχε μόνο μην την πάθεις σαν το Ντομινίκ.

Υ.Γ.2 Ο Μαέστρος υπηρετεί τη μαμά πατρίδα, ο χρόνος του δεν του ανήκει για να κάνει ότι θέλει. Καλά ούτε το άβατάρ του δεν πρόσεξες;

Υ.Γ.3 Τα αναμνηστικά t-shirt είναι ενδιαφέροντα μόνο όταν τα φοράνε νεαρές κυρίες που μόλις έχουν φάει μπουγέλο. Μήπως μπορεί να φροντίσεις γι αυτό; (κάτι στο στυλ "με κάθε μπουγέλωμα δώρο μιά όπερα του Janacek" ίσως;)

Re: Απάντηση: Re: 26/6 - 6η Συμφωνία του Mahler στο Ηρώδειο.

Μπετοβεν,Μπράμς,Σιμπέλιους,Μπρούχ,Τσαϊκόφσκυ,Μέντελσον.:D:D:D

εν πολλοίς μάλλον συμφωνώ. αλλά αν πρέπει να διαλέξω οπωσδήποτε 5, παραλείπω Μπρουχ - Τσαϊκόφσκυ και στη θέση τους βάζω τα KV-216 και KV-219 του Μότσαρτ.

Εκβιασμός Νο.3

Καλή μου Κάλλη, τι γίνεται; Δεν βλέπω συμμετοχή... Δεν εκφραστήκατε σείς και αι λοιπαί κυρίαι (Elina π.χ.). Μέσα για την συναυλία ή τουλάχιστο για το χαμομήλι;

...

Cher Manuel!

Δεν υπήρχε περίπτωση ασφαλώς να χάσω και δεύτερη φορά την 6η.... (μετά αυτήν με τον Esa Pekka Salonen)
Έχω αγοράσει το εισιτήριό μου από την πρώτη ημέρα της προσπώλησης ασφαλώς.
Απλά, όταν είδα το νήμα, κατάλαβα ότι είναι μια επιθυμία των κυρίων για boyz night και θεώρησα πρέπον να κρατηθώ διακριτικά στην άκρη.
Στην άκρη είναι και η θέση μου, καθότι στην κερκίδα Α....:flipout::flipout:
Θεωρώ ότι κι εσείς χρειάζεστε μια βραδιά en garcon, όπως κι εμείς τα κορίτσια έχουμε ladies'nights :BDGBGDB55:

Φυσικά και θα απολαύσω λοιπόν την συναυλία μετά ή άνευ χαμεμήλου (τα ποτά τα αποφεύγω για ένα διάστημα), τώρα, αν οι φίλες μου της ΜΚ έχουν άλλη άποψη περί boyzz night το επανεξετάζουμε!! -bye-

επίσης: αυτό του Μέντελσον, άνετα το αντικαθιστώ με το 2ο του Μπάρτοκ.

Kαι μέ το πρώτο τού Σοστακοβιτς χαλαρά...Και του Berg ασφαλώς...

Απλά έμεινα στον ρομαντισμό...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 26/6 - 6η Συμφωνία του Mahler στο Ηρώδειο.

εν πολλοίς μάλλον συμφωνώ. αλλά αν πρέπει να διαλέξω οπωσδήποτε 5, παραλείπω Μπρουχ - Τσαϊκόφσκυ και στη θέση τους βάζω τα KV-216 και KV-219 του Μότσαρτ.

Α, να αγιάσεις Λύμπε μου !!:grinning-smiley-043

Πολύ του πεταματού τον έχουν εδώ οι κύριοι...:grandpa:

Ασεβή, η σειρά είναι η εξής: Beethoven, Brahms, Tchaikovsky, Mendelssohn, Sibelius, Bruch. Εκτός συναγωνισμού ο θεϊκός Ιωάννης Σεβαστιανός. Φέρε τις εξετάσεις αίματός σου, θα γνωρίσω τη χοληστερίνη μου στις τρανσαμινάσες σου και θα πάθουν ταράκουλο. Μετά θα χτυπήσω ένα Glenfiddich ή ένα Lagavoulin, και καθήστε εσείς οι ξενέρωτοι να ρουφάτε Lucozade.

Υ.Γ. καλά, εσύ είσαι χειρότερος από την Τρόικα στους εκβιασμούς, πρόσεχε μόνο μην την πάθεις σαν το Ντομινίκ.

Υ.Γ.2 Ο Μαέστρος υπηρετεί τη μαμά πατρίδα, ο χρόνος του δεν του ανήκει για να κάνει ότι θέλει. Καλά ούτε το άβατάρ του δεν πρόσεξες;

Υ.Γ.3 Τα αναμνηστικά t-shirt είναι ενδιαφέροντα μόνο όταν τα φοράνε νεαρές κυρίες που μόλις έχουν φάει μπουγέλο. Μήπως μπορεί να φροντίσεις γι αυτό; (κάτι στο στυλ "με κάθε μπουγέλωμα δώρο μιά όπερα του Janacek" ίσως

Βρε Ζάγγο (κατά το Ιάγγος) χοληστερίνες έχομε και εμείς σίγα τα ώα. Ευτύχως τις ρίχνουμε άνετα με βάδισμα

Δεν έχω βίτσια εγώ με καμαριέρες.

Για τον Μάεστρο το υπεψιάσθην αλλά έχει πλάτες Σουρλικές, δεν διαβάζεις; Άσε που μπορεί είναι απλός στρατόκαβλος το παιδί, που να ξέρω εγώ;

Δια μπουγελώματα κορασίδων ως και γηροκομείου να απευθυνθείτε στον Δημοκηδή. Φαίνεται ότι έχει ειδικότητα. Όσο για T-shirts να βρε, να δείτε ότι προετοιμάζω, το γεγονός.

1η Πρόταση (η πιο ελαφρολαϊκή) δια T-shirt
2ywyel1.jpg

Απε κάτω AV Club logo μουσική κατηγορία Ιούλιος 2011 κ.λπ. Τώρα αν εσύ θα τα πας καλά με τα T-shirts να το βγάλομε σευ υποκαμίσα και πανωσέντονο.

Δεν είναι τέλειον;

Μπρέ Ελευθερόπουλε, πως και δεν τα αντικατέστησες με άσματα του Έλτονα της περιόδου που δεν ήταν σαν τον Μπένυ Χιλλ; :BDGBGDB55:

Δεν υπήρχε περίπτωση ασφαλώς να χάσω και δεύτερη φορά την 6η.... (μετά αυτήν με τον Esa Pekka Salonen)
Έχω αγοράσει το εισιτήριό μου από την πρώτη ημέρα της προσπώλησης ασφαλώς.
Απλά, όταν είδα το νήμα, κατάλαβα ότι είναι μια επιθυμία των κυρίων για boyz night και θεώρησα πρέπον να κρατηθώ διακριτικά στην άκρη.
Στην άκρη είναι και η θέση μου, καθότι στην κερκίδα Α....

Κάλλη, την καλύτερη επιλογή έκανες με αυτούς τους φανατίκλες. Κάτσε και απόλαυσε την μουσική ως πρέπει. Και εγώ δεν θα καθόμουν διπλά τους.

Last edited: