26/6 - 6η Συμφωνία του Mahler στο Ηρώδειο.

Να βρε αφοσίωση... Τα βλέπετε;

H ορχήστρα είναι κατά βάση οπερετική και σαν σύνολο συμφωνικό ερμηνεύει από την θητεία του Abbado και έπειτα. Αυτός έδωσε και αυτή την διάσταση, μια και σαν ορχήστρα όπερας είχε εξαιρετικούς μουσικούς, στα πρότυπα της Φιλαρμονικής της Βιέννης (η οποία προέρχεται από της Κρατική ορχήστρα της Όπερας της Βιέννης).

Στο πόντιουμ αυτής της ορχήστρας άφησε την τελευταία του πνοή ο Δημήτρης Μητρόπουλος, σε πρόβες για την Τρίτη Συμφωνία του Μάλερ (τι άλλο;)

Υ.Γ. Προδότη, δεν έρχεσαι τελικά...:slapface:

Στο πόντιουμ αυτής της ορχήστρας άφησε την τελευταία του πνοή ο Δημήτρης Μητρόπουλος, σε πρόβες για την Τρίτη Συμφωνία του Μάλερ (τι άλλο;)

Υ.Γ. Προδότη, δεν έρχεσαι τελικά...:slapface:

Την οποία 3η συμφωνία, είχε ερμηνεύσει προ 3 ημερών στην Κολωνία, οποίαν ηχογράφησην διαθετόμεν of-course.

Μα και φυσικά δεν έρχομαι. Τα παράπονα στον Skakinen. Εγώ χωρίς διαχειριστή μουσικής κατηγορίας δεν πατώ εις τον Ωδείον. Είμαι ξεκάθαρος στην θέση μου και το κάνω για την πατρίδα (το τελευταίο είναι άσχετον αλλά είναι της μοδός τελευταίως και χρησιμοποιείται επίσης αδιακρίτως και ασχέτως άρα και για αυτό το είπα...)

Την οποία 3η συμφωνία, είχε ερμηνεύσει προ 3 ημερών στην Κολωνία, οποίαν ηχογράφησην διαθετόμεν of-course.

Μα και φυσικά δεν έρχομαι. Τα παράπονα στον Skakinen. Εγώ χωρίς διαχειριστή μουσικής κατηγορίας δεν πατώ εις τον Ωδείον. Είμαι ξεκάθαρος στην θέση μου και το κάνω για την πατρίδα (το τελευταίο είναι άσχετον αλλά είναι της μοδός τελευταίως και χρησιμοποιείται επίσης αδιακρίτως και ασχέτως άρα και για αυτό το είπα...)

Βρε Εμμανουήλ, αφού είπα ότι υπάρχουν οικογενειακές υποχρεώσεις εκείνο το Σ/Κ. Μην είσαι τόσο άκαμπτος... Εξ'άλλου στην παρέα θα υπάρχουν δύο τέως Διαχειριστές της Μουσικής (Σπύρος Σ. και Κώστας). Να τους βαφτίσουμε μήπως Επίτιμους για να ενδώσεις; :smile:

Βρε Εμμανουήλ, αφού είπα ότι υπάρχουν οικογενειακές υποχρεώσεις εκείνο το Σ/Κ. Μην είσαι τόσο άκαμπτος... Εξ'άλλου στην παρέα θα υπάρχουν δύο τέως Διαχειριστές της Μουσικής (Σπύρος Σ. και Κώστας). Να τους βαφτίσουμε μήπως Επίτιμους για να ενδώσεις; :smile:

Αυτή η οικογενειοκρατία έχει καταστρέψει την χώρα. Το καταλαβαίνομε για μια άλλη φόρα. Οι επίτιμοι μπορούν να πάνε στο MEGA να δώσουν συνεντεύξεις.

Εσύ για την οικογένεια, εγώ για την πατρίδα... Υπάρχει κανείς που δεν έρχετε για την θρησκεία να συμπληρωθεί το τρίπτυχο;

οι μερες περασαν και ανηφοριζω λιαν συντομος για την πρωτευουσα, πιο κοντα στον μαλερ αλλα πιο μακρυα απο το δικτυο.

επειδη τα t-shirt δεν ευδοκιμησαν θα στηλω το τηλ σε καποιο απο τα μελοι που εχουν δηλωσει με σιγουρια την παρουσια τους, ελπιζωντας να τα πουμε και απο κοντα.

καλη ακροαση σε ολους

Απάντηση: Re: 26/6 - 6η Συμφωνία του Mahler στο Ηρώδειο.

οι μερες περασαν και ανηφοριζω λιαν συντομος για την πρωτευουσα, πιο κοντα στον μαλερ αλλα πιο μακρυα απο το δικτυο.

επειδη τα t-shirt δεν ευδοκιμησαν θα στηλω το τηλ σε καποιο απο τα μελοι που εχουν δηλωσει με σιγουρια την παρουσια τους, ελπιζωντας να τα πουμε και απο κοντα.

καλη ακροαση σε ολους

Θα τα πουμε στην συναυλια Παναγιωτη.
Το δικο μου τηλ το εχεις.

Βαλτε με και εμενα στην λιστα παρουσιων.

ο μαλερ με τι ποτο να "ταιριαζει"? ουισκι ισως (διαρκεια).. ενω ο μπρουχ κατι πιο ελαφρυ, ενα λευκο κρασι (ελαφρυ και απολαυστικο). το λουκοζειντ θα το ελεγα ποτο για τον μοτσαρτ (μπριο και ενεργεια)

Τζακ Αμαρέτο

Δυστυχώς προέκυψε ένα υπηρεσιακό σεμινάριο στη Λάρισα τη Δευτέρα το πρωί και αδυνατώ να παρακολουθήσω τη συμφωνία. Ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να σας γνωρίσω κάποτε από κοντά, εκλεκτοί συμφορουμίτες!

Λοιπόν. Αφενός, θα είμαι εκεί τελικά. (Σιγά μην το'χανα).

Αφετέρου, μια και ξεκίνησα να αρθρογραφώ σ'ενα site, σας παραπέμπω στην παρουσίασή μου για τη συγκεκριμένη συναυλία:

http://www.go-out.gr/afieromata/Max-Bruch-–-Gustav-Mahler

(κάθε γνώμη επιθυμητή!)

1)Κώστας Λυμπερόπουλος
2)Σπύρος Σουρλας
3)Δημοκηδής
4)Δαμιανός Δημητριάδης
5)Κώστας Γκαβάκος
6)Κώστας Ζαγγογιάννης
7)Dr Pan K
8)kpaiss
9)Κάλλη Συνοδινού (οι κάμερες μακρυά από μένα)
10)Brucknerian (αυτουνού του Λαρισαίου που με απεκάλεσε ριψαπαυτό, θέλω να του πω 2 λογάκια...)
11)Μανέστρος (σαν περνάει ο στρατός, της Ελλάδος φρουρός κ.λπ)

Οι ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ
1)Skakinen (εσύ δεν την γλυτώνεις έτσι, την ζάντα του Λούκου την χρωστάς)
2)Schubert (η πάρα πολύ μόρφωση οδηγεί σε παραμόρφωση, μου έχουν πει φυσικά αμόρφωτοι, αλλά αυτά τα σεμινάρια να τα προσέχεις)

Για έϊφτερ δεν το βρίσκω εύκολο καθότι, μικρό, ανήλικο και ασυνόδευτο, δεν μου επιτρέπεται. Για μπηφόρ, την μέρα της συναυλίας ειδικά με βρίσκω πολύ θετικό. BTW καταλαβαίνω από την Παρασκευή και το παίζω Σαββατοκύριακο Ausländer.

Περιμένω νέα από λοιπούς συν-παλαβούς για προτάσεις, αν θέλουν να μετανιώσουν για κάτι στην ζωή τους, μπορούν να με γνωρίσουν.

ΥΓ1: Εγώ θα έρθω με μπλουζάκι Mahler στην συναυλία, που έφτιαξα ειδικά για αυτό το λόγο, το οποίο είναι φυσικά υψηλής αισθητικής και ειδικής τύπωσης

ΥΓ2: Τον Janacek (όπερες) τι να τον κάνω; Το βρήκα! Όποιο/α στείλει 1ος pm (σχετικό ή άσχετο) το κερδίζει!

ΥΓ3: Αν μου έρθει και άλλη ανοησία θα την πετάξω (requesting moderator approval)

Οι ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ
[...]
2)Schubert (η πάρα πολύ μόρφωση οδηγεί σε παραμόρφωση, μου έχουν πει φυσικά αμόρφωτοι, αλλά αυτά τα σεμινάρια να τα προσέχεις)

Θα προσέχω δαιμονισμένα! Όσο μπορεί να προσέχει κανείς σε ένα παμπάλαιο σχολικό κτίριο με 40 υπό σκιάν, ακούγοντας διδαχές από κατά κανόνα αδαείς, τις οποίες πρέπει μετά να διασπείρει σε συναδέλφους.

Κάθε φορά που βιώνω κάτι τέτοιο, με πιάνει τάση αυτοκαταστροφική. Το μόνο που με σώζει είναι να μεταβαίνω στο σεμινάριο ακούγοντας Βαλκυρίες και να αποχωρώ ακούγοντας το Ρέκβιεμ του ... συμπατριώτη Βόλφγκανγκ Αμαντέους (προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν είμαι Βολιώτης).

Immanuel, πες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις!!!
oregonian_winesmiley.gif

Εσύ δεν δήλωνες απών ρε φίλε; Ή μήπως ήταν τάχα μου τάχα μου η ''απουσία'' σου;
Πάντως μου εξήψες ακόμη περισσότερο την περιέργεια να σε γνωρίσω...

@schubert.Κρίμα που δεν έρχεσαι άλλη μέρα, θα μπορούσαμε να βρεθούμε και να τα πούμε διά ζώσης.

@Brucknerian. αν δε σε είχα πει ρίψασπι δε θα ερχόσουνα, είμαι σίγουρος :damnyou: Άλλωστε πάω στοίχημα ότι δε σου αρέσει ο Mahler, έρχεσαι μόνο για τα μπλουζάκια, το lucozade και να ξεφορτωθείς τις όπερες του Janacek.

@schubert.Κρίμα που δεν έρχεσαι άλλη μέρα, θα μπορούσαμε να βρεθούμε και να τα πούμε διά ζώσης.

Κώστα, θα έρθω και την Τρίτη, καθώς το σεμινάριο διαρκεί δύο μέρες. Οπότε, αν έχεις αντοχές μετά την μαλεριανή πανδαισία και το ταξίδι , μπορούμε να συναντηθούμε. Βάσει προγράμματος το σεμινάριο τελειώνει στις 6 μ.μ.