Re: Pionner VSX-921 A/V Receiver (Eντυπωσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)
Και pre-out ο Α/V.
Ο ενισχυτής παίζει τον ρόλο αρκεί να έχει bypass.
Και pre-out ο Α/V.
Ο ενισχυτής παίζει τον ρόλο αρκεί να έχει bypass.
Από ότι μου είπαν (γι αυτό θα ήθελα να συζητήσουμε) ότι δεν κάνεις τον av προ αλλά παραμένει ολοκληρωμένος και ο στερεοφωνικός το ίδιο.Και pre-out ο Α/V.
Από ότι μου είπαν (γι αυτό θα ήθελα να συζητήσουμε) ότι δεν κάνεις τον av προ αλλά παραμένει ολοκληρωμένος και ο στερεοφωνικός το ίδιο.
Το ξέρω αυτό που λες. Με αυτό το setup που μου είπαν (το αναφέρω και πιο πάνω) τα κύρια ηχεία παίζουν στερεο και ο av τα υπόλοιπα. Αυτό γίνεται κάθε φορά.
Δηλ. αν παίζεις ταινία τα κύρια ηχεία θα τα παίζει και πάλι ο στερεοφωνικός. Τα τελευταία μοντέλα των primare naim (λένε) ότι το κάνουν.
Ο λόγος που με ενδιαφέρει είναι επειδή κάποια στιγμή θέλω να πάω σε στερεο ενισχυτή και είχα κολλήσει στο ζήτημα ότι χρειάζομαι να αλλάξω και τον av.
Όταν το άκουσα λέω, εδώ είμαστε με κάποιο καλό στερεοφωνικό μήπως το καταφέρουμε.
Αυτό κατάλαβα κι εγώ. Αναλογικά τα εμπρός στον ολοκληρωμένο και ψηφιακά τα υπόλοιπα Δηλ. όπως έγραψα και πιο πάνω θα μπορούσε να γίνει και με ενισχυτή 3.1
Μιλήσαμε συγκεκριμένα κιόλας, για primare. Κι αυτό που λες και εσύ προσπαθώ να καταλάβω. Θα έχει χρονοκαθυστέρηση?? διαφορετική επεξεργασία?
Ο συγκεκριμένος πάντως (I22,I32) είναι ψηφιακός D ενισχυτής.
ok κατάλαβα. Προσπαθώ τουλάχιστον. Δεν έχεις καλή μεταδοτικότητα μάλλον!Την επεξεργασία των εμπρός καναλιών την έχει η πηγή. Την επεξεργασία των υπόλοιπων (όλων αλλά είπαμε τα εμπρός δεν θα είναι συνδεμένα) την έχει ο AVR.
Θα γίνω κακός μεσημεριάτικα και δεν θέλω. Όλοι υποφέρουμε από την κρίση.
Το κακός μεσημεριάτικα δεν κατάλαβα και το πόσο υποφέρει ο καθένας από την κρίση!!!
ok κατάλαβα. Προσπαθώ τουλάχιστον. Δεν έχεις καλή μεταδοτικότητα μάλλον!
Το κακός μεσημεριάτικα δεν κατάλαβα και το πόσο υποφέρει ο καθένας από την κρίση!!!
Anyway ευχαριστώ.
Αυτό κάνω ακούω. Αλλά κακός, καλός, βασιλιάς ή οτιδήποτε άλλο.....νομίζω (όπως είπε) ZONK!!Γιατί θα τα χώσει σε αυτούς που στο πρότειναν προφανώς.
Μια χαρά τα λέει, άκουσέ τον!
Ρε συ Pleo και σε μένα να πήγαινε δεν έχω πρόβλημα, αλλά έτσι όπως το έγραψες ήταν πολύ ξενέρα. Τι να κάνουμε!Δεν πήγαινε σε σένα φίλε μου. Όπως είπε και ο Dalanik... .
Φίλε yale μια δικτυακή παρέα είμαστε και εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί κάποιος, μιας και δεν γνωριζόμαστε.
κράτα αυτό που σου λέει ότι δεν υπάρχει κακή πρόθεση και δεν αναφέρθηκε σε σένα και όλα καλά... να συνεχίσουμε το κοινό μας ταξίδι και να φορτώσουμε το καύσιμο της γνώσης
(τι είπα πάλι ρε ο μπούφος...λολ)
![]()
Καλά τα λες Dalanik. Εξ αρχής αυτό είχα κρατήσει. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Φίλε yale μια δικτυακή παρέα είμαστε και εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί κάποιος, μιας και δεν γνωριζόμαστε.
κράτα αυτό που σου λέει ότι δεν υπάρχει κακή πρόθεση και δεν αναφέρθηκε σε σένα και όλα καλά... να συνεχίσουμε το κοινό μας ταξίδι και να φορτώσουμε το καύσιμο της γνώσης
(τι είπα πάλι ρε ο μπούφος...λολ)
![]()
Η ετυμηγορία είναι όχι και αυτό ήξερα και ξέρω. Απλώς αυτό που άκουσα, από εκεί που το άκουσα, μάλλον δεν το κατάλαβα καλά ή δεν τους έδωσα εγώ να καταλάβουν το όλο ζήτημα. Κάποια στιγμή θα το ξανακοιτάξω μαζί τους...Τελικα ποια ειναι η ετυμηγορία;γίνεται η οχι με ολοκληρωμένο;
Ρε συ Pleo και σε μένα να πήγαινε δεν έχω πρόβλημα, αλλά έτσι όπως το έγραψες ήταν πολύ ξενέρα. Τι να κάνουμε!
Μπορεί να έχω καταλάβει τελείως λάθος.
Τελείως λάθος το κατάλαβες.
Τελείως αντι-επαγγελματικό να προτείνει κάποιος κάτι, εκμεταλλευόμενος την άγνοια κάποιου. Γι' αυτό τα πήρα! Όχι με σένα.
Αυτό που σου είπαν οι "επαγγελματίες του ήχου" γίνεται με όλους τους ολοκληρωμένους ενισχυτές. Και είναι τελείως λάθος.
Τέλος πάντων.
Για να σου απαντήσω στην απορία περί bypass και pass-through, η λογική είναι να μπορείς να οδηγείς τα εμπρός πάντοτε από τον ολοκληρωμένο, απομονώνοντας τα προενισχυτικά του στάδια όταν του στέλνεις σήμα από τον AVR, και να μπορείς να τα χρησιμοποιείς όταν χρησιμοποιείς μια άλλη πηγή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.