Γιώργος Κουν.
Supreme Member
Υ.Γ. Είχαμε ένα cd στο αυτοκίνητο - επιλογή της κόρης μου - που το ακούγαμε στις διαδρομές : "Goat' s head soup"
Σωστή! Dancing with Mr D.(okatzis) :SFGSFGSF:
Υ.Γ. Είχαμε ένα cd στο αυτοκίνητο - επιλογή της κόρης μου - που το ακούγαμε στις διαδρομές : "Goat' s head soup"
μίλησα περισσότερο με την γυναίκα μου
![]()
Και χωρίς να τα ακούω, θα είμαι χαρούμενος μόνο να το κρατάω στα χέρια μου.
Λοιπόν, επειδή στο νησί αναμένονται ζόρια και πάσης φύσεως πείνες,ξεκινώ με:
1. Καρλ Όρφ, Κάρμινα Μπουράνα, σε ανάμνηση και προσμονή των βασικών απολαύσεων της ζωής. :food-smiley-005: :HTEHEH56:
2. Μάλερ, τραγούδια του Οδοιπόρου, τραγούδια για τα Νεκρά Παιδιά και τραγούδια σε στίχους του Ρύκερτ με το Ντισκάου σε DG, για ν' ακούω το Ich bin der Welt abhanden gekommen που θα 'ναι όνομα και πράμα! :SFGSFGS5:
και τέλος...
3. Θεοδωράκης, Η νήσος των Αζορών, για να λέω τον πόνο μου! :bigcry:
Δημήτρη πόσο χρονών είναι η κόρη σου?
Γιατί βλέπω ότι έχει ενδιαφέρουσες προτιμήσεις...
Είναι όμως όντως αυτά που θα ήθελες περισσότερο να έχεις μαζί σου ανεξαρτήτως εξωτερικών συνθηκών;
Όπα!!
Αν στα 8,5 ακούει Rolling Stones τότε στα 12 θα ακούει άνετα το Third...
έχω την αίσθηση ότι είναι ο ρυθμός το βασικό στοιχείο που την τραβάει σε διάφορα κομμάτια ( όπως μάλλον όλα τα παιδάκια της ηλικίας της . Απ'ότι φαίνεται από το Star Star των Rolling Stones, έως το Soul Makossa του Manu Dibango , κι από το Number One της Παπαρίζου έως το Blues is my business του Larry McCray περισσότερο επικεντρώνεται στην ρυθμολογικη ομοιότητα των κομματιών παρά στις ποιοτικές τους διαφορές . Απλώς λόγω εκτεταμένης δισκοθήκης έχει την ευχέρεια και την πολυτέλεια να διαλέξει ανάμεσα σε πολλά κομμάτια με γρήγορο tempo.
Αλήθεια ποιά των άλλων σας κλικάρουνε ? (έτσι που να λέτε: μπράβο του που το θυμήθηκε)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.