300

Από εικόνα πάντως μην περιμένετε να δείτε σπουδαία πράγματα όποιον κινηματογράφο και να επιλέξετε. Μαυρα χάλια και η εικόνα της ταινίας είναι όλα τα λεφτά!

"Είναι πολλά τα λεφτά Αρη"!

Σιγά μην πάω να στριμωχτώ. Θα το δώ σε ΗD στο προβόλι!

.http://www.allocine.co.uk/film/video_gen_cfilm=57529.html .............-bye-

Πήγα χθές και την είδα...
Αν τη δώ σαν απλός θεατής, κι όχι σαν Έλληνας θεατής, τότε δυστυχώς θα διαφωνήσω με την πλειοψηφία.... Δεν μου άρεσε καθόλου.
Και βεβαίως καμία σχέση με Sin City.
icon9.gif

Σε τι δεν σου άρεσε δηλαδή;

Σε όλα.... Μια μούφα περιοπής... Τι να μου αρέσει ρε Τάσο;
Η εικόνα; Μάπα...οκ το δέχομαι άποψη του σκηνοθέτη είναι αυτή...
Ο ήχος; Υπερβολικός μέχρι αηδίας, απλά να γίνεται ντόρος, ακόμα κι όταν έπεφτε ένα σπαθί στο έδαφος έτριζε η αίθουσα.
Σενάριο; Άστο καλύτερα... Σκηνοθεσία; Τα ίδια.
Διάλογοι; Ανύπαρκτοι, εκτός από 2-3 πιασιάρικα συνθηματάκια...
Τόσο απλοϊκή ταινία πρέπει να καθήσω πολύ να σκεφτώ από πότε έχω να δώ.

Που είναι η μπάλα; Οεο;
Ωρέ παλικάρια, όποιος θα δεί την ταινία καλό είναι να την συγκρίνει με το κόμικ και όχι με την ιστορία, ή τη μυθολογία και να την κρίνει για την πλοκή, το σενάριο και τις ανατροπές της.
Ακόμη δεν έχω πάει να το δώ (περιμένω να χαλαρώσει λιγάκι η κοσμοσυροή) αλλά η φιλοσοφία μου είναι η εξής απλή:
Σου άρεσε το κόμικ;
Αν όχι, τότε μην δείς την ταινία! Αν ναι...
Σου άρεσε η ταινία;
Αν ναι, τότε πέτυχε τον σκοπό της.
Αν όχι, τότε αρχίζεις και τα χώνεις... :)
Έλεος δηλαδή... Κόμικ είναι! Με την ίδια φιλοσοφία θα έπρεπε οι Ιταλοί σαν πρώην Ρωμαίοι να μισούν το Αστερίξ και να τα χώνουν στους Γάλλους για την προπαγάνδα τους!
Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι...

Είδα την ταινία χθες το βράδυ και μπορώ να πω ότι την απόλαυσα.
Περίμενα τι θα δω, ήξερα από πριν ότι κάπως έτσι θα ήταν κ αυτό που είδα είναι πράγματι αυτό.
Προσωπικά μου άρεσε γιατί είναι αυτό που είναι. Δεν είναι ιστορική, είναι μια ταινία βασισμένη σε ένα κόμικ, είναι Miller καθαρά...
Είναι όπως είπε κ ο Μπάμπης παραπάνω, μια απλή ταινία("Τόσο απλοϊκή ταινία"), που περνάς ωραία δύο ώρες, είναι εντυπωσιακή στον ήχο της, με πολύ δυνατά εφέ (την είδα σε αίθουσα village με ΤΗΧ), έχει αυτόν το περίεργο 'πέπλο' θα έλεγα στην εικόνα ενώ το σενάριο κ η σκηνοθεσία απλά αναμενόμενα για τέτοια ταινία.

+1 λοιπόν από εμένα σε όσους τους άρεσε.:afro:

Last edited:
Re: Απάντηση: 300

Είναι όπως είπε κ ο Μπάμπης παραπάνω, μια απλή ταινία που περνάς ωραία δύο ώρες, είναι εντυπωσιακή στον ήχο της, με πολύ δυνατά εφέ (την είδα σε αίθουσα village με ΤΗΧ), έχει αυτόν το περίεργο 'πέπλο' θα έλεγα στην εικόνα ενώ το σενάριο κ η σκηνοθεσία απλά αναμενόμενα για τέτοια ταινία.

+1 λοιπόν από εμένα σε όσους τους άρεσε.:afro:

Sorry αλλά μόνο αυτό δεν είπε ο Μπάμπης
Για ξαναδιάβασε τα post του:antlers:

Απάντηση: Re: Απάντηση: 300

Sorry αλλά μόνο αυτό δεν είπε ο Μπάμπης
Για ξαναδιάβασε τα post του:antlers:
Αναφερόμουν στο σχολιό του ' Τόσο απλοϊκή ταινία' κ τίποτα παραπάνω.
Μην πιάνεσαι από μια λέξη Αλέξη. :antlers:

Καλα, στο συγκεκριμενο, εσυ πιαστηκες απο μια λεξη Μιχαλη, κι εχασες το "δασος" !

οκ βρε παιδιά έκανα λάθος...είπα την αποψή μου απλά...'μια απλή ταινία' !
καλύτερα τώρα ?
Του Μπάμπη δεν του άρεσε κ εν ολίγοις την χαρακτήρισε απλοϊκή, κάτι που συμμερίζομαι κ απλά το ξαναανέφερα...τίποτα παραπάνω...

Last edited:
Τώρα που η Σπάρτη έγινε της μόδας.. μήπως θυμάται κανείς μια ιστορία που μάθαμε στο σχολείο σχετικά με ένα σπαρτιατόπουλο που είχε μαζέψει στον κόρφο του ένα λυκάκι και το λυκάκι δάγκωνε το παιδί και αυτό δεν έλεγε τίποτα για να μην φανεί δειλό??Κάτι τέτοιο θυμάμαι αμυδρά,αν θυμάται κάποιος άλλος κάτι παραπάνς ας με διαφωτίσει.. Εγώ ακόμα δεν κατάφερα να δω την ταινία αλλά με την πρώτη ευκαιρεία θα το κάνω γιατί είμαι φαν του Μίλλερ και μου άρεσε και το σιν σιτυ.

Καμια τελευταία ενημέρωση πως πάει παγκοσμίως έχουμε;

Εδώ πάντως έρχεται αύριο στις αίθουσες και ήδη γίνετε πανικός για εισιτήριο.
Στο BBC και όχι μονο σχολιάστηκε σαν μια ακόμη ταινία για τους θαρραλέους,... κλπ Έλληνες.
Αυτό με ευχαριστεί και δεν με απασχολεί για τα 12000 emails διαμαρτυρίας των Ιρανών για την διακοπή προβολής της ταινίας.
Επίσης όλοι αναφέρονται στις τεράστιες εισπράξεις που έχουνε ξεπεράσει αυτές του Da Vinci Code και αυτό τα λέει όλα.
Aντε να ετοιμαστεί και η Σπάρτη για πόλους επισκέπτες και να γίνει και κανένας καθαρισμός στο μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες μην γίνουμε και ρεζίλι.....

Παντως δεν εχουν αδικο οι Ιρανοι. Ο ξερξης παρουσιαζεται σαν κιθαριστας απο cyberpunk συγκροτημα. Φανταστειτε να παιρναμε χαμπαρι καμμια ταινια στην Ελλαδα που να παρουσιαζε τον Αλεξανδρο σαν τον Boy George π.χ.. Χαμος θα γινοτανε:flipout:

προφανώς έχει κάτι το αλληγορικό η παρουσίασή του. Από τη μια έχεις έναν βασιλιά πολεμιστή που πέφτει στο πεδίο της μάχης και από την άλλη έναν βασιλιά που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα από θρόνους. Ίσως το κουστούμι επελέγη για να τονιστεί αυτή η αντίθεση.

Την ειδα χτες.Καταπληκτικη ταινια.Τσαμπουκας που κανει το Gladiator να τρεχει να κρυφτει.Η φωτογραφια και το ολο digital δινει μια ατμοσφαιρα,δεν μ'ενοχλησε καθολου.Ο Μπατλερ σαν Λεωνιδας απαιχτος.Τα τερατομορφα στα μειον,στα συν οτι καταλαβαινει κι ο πιο ασχετος σε οποιο σημειο του κοσμου
τι καταφεραν οι αρχαιοι Σπαρτιατες,και οτι αυτοι οι αρχαιοι ελληνες κατι σημαντικα πραγματα εκαναν και τους θυμαται ο κοσμος 2500 χρονια αργοτερα.This is Spartaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :guitarist:

Απάντηση: Re: 300

Η ίδια σχέση που έχουμε οι Έλληνες του σήμερα με τους αρχαίους Έλληνες.

Επιστημονική έρευνα των Πανεπιστημίων του <<Στάνφορντ>> των ΗΠΑ και της <<Παβίας>> της Ιταλίας αποδυκνείει ότι το DNA (γενετική σύστασις), των Ελλήνων, σε ποσοστό 99,5% παραμένει καθαρό και αναλλοίωτο.
Τούτο αποδεικνύει ότι οι Έλληνες, παρά τις θεωρίες του <<φαλμεράγερ>>, παραμένουν ανεπηρέαστοι απο Σλαβικές επιδρομές ακόμη και απο την επί 370 έτη Οθωμανική κατοχή.
Το DNA τους παραμένει καθαρό σε ποσοστό 99,5% όπως απέδειξε η διεθνής Επιστημονική έρευνα των Πανεπιστημίων Στάνφορντ κι Παβίας.

Όταν δεν "κατέχουμε" κάποιο θέμα, καλύτερα να σιωπούμε αγαπητέ.

Υ.Γ. Ευτυχώς που υπάρχουν τα ξένα πανεπιστήμια, διοτι τα δικά μας......