32"-?" Για :Ποδόσφαιρο, Ταινίες - Bluray και Playstation3

αν κατάλαβα καλά υπάρχει μια 40άρα που βλέπεις από 3+ μέτρα και ψάχνεσαι για μια (αρχικά 32άρα) για να βλέπεις από 2.1 μέτρα. σωστά???

κατά την ταπεινή μου γνώμη εφόσον ακόμα ψάχνεις μια λογική αλλαγή είναι να πάρεις μια 46άρα στο σαλόνι και να πάς τη 40άρα στο δωμάτιο. έστω και αν κάνεις μια υπέρβαση στο budget. η 46c650 αν δεν κάνω λάθος έχει πέσει κάτω από τα 1000 και απότι βλέπω στις τιμές των νέων μοντέλων του 2011 (όσες έχουν έρθει) βλέπω πεσμένες τιμές στο 2d και μαρκετιστικες στο 3d.

Βασικά στο Σαλόνι θα σταματήσω να παίζω ps3 γιατι θα το πάω στο δωμάτιο μου και αυτό.

Μήπως θα ήταν καλύτερα και πιο οικονομικό να έπαιρνα μια Plasma για το σαλόνι που θα βλέπουμε μόνο TV και ταινίες σε αυτήν, και να κρατήσω την 40X3500 για το δωμάτιο-"playroom" μου;

Last edited:
Μήπως θα ήταν καλύτερα και πιο οικονομικό να έπαιρνα μια Plasma για το σαλόνι που θα βλέπουμε μόνο TV και ταινίες σε αυτήν, και να κρατήσω την 40X3500 για το δωμάτιο-"playroom" μου;

Και το συζητας? Εννοειται.

http://www.skroutz.gr/s/323559/Panasonic-TX-P46G30E-46.html?keyphrase=46G30

Λογικα μολις εμφανιστει και σε αλλα καταστηματα θα την βρισκεις κατω απο χιλια.

αν κατάλαβα καλά υπάρχει μια 40άρα που βλέπεις από 3+ μέτρα και ψάχνεσαι για μια (αρχικά 32άρα) για να βλέπεις από 2.1 μέτρα. σωστά???

κατά την ταπεινή μου γνώμη εφόσον ακόμα ψάχνεις μια λογική αλλαγή είναι να πάρεις μια 46άρα στο σαλόνι και να πάς τη 40άρα στο δωμάτιο. έστω και αν κάνεις μια υπέρβαση στο budget. η 46c650 αν δεν κάνω λάθος έχει πέσει κάτω από τα 1000 και απότι βλέπω στις τιμές των νέων μοντέλων του 2011 (όσες έχουν έρθει) βλέπω πεσμένες τιμές στο 2d και μαρκετιστικες στο 3d.

Το 3D μου είναι παντελώς αδιάφορο.

Οι Plasma δεν ενδείκνυνται για ποδόσφαιρο, TV και ταινίες; Στο σαλόνι μόνο αυτά βλέπουν οι γονείς μου. Άρα μάλον σε plasma θα πρέπει να στραφώ;

Για πείτε την γνώμη σας :)

EDIT:

Και το συζητας? Εννοειται.

http://www.skroutz.gr/s/323559/Panasonic-TX-P46G30E-46.html?keyphrase=46G30

Λογικα μολις εμφανιστει και σε αλλα καταστηματα θα την βρισκεις κατω απο χιλια.

Κοίτα πάνω απο 800 δεν πάω που να πάρει ο θρύλος το CHL (καλά δεν παίρνω όρκο)
Δεν γίνεται να δώσω πάνω απο 800 . Δυστυχώς αυτά μπορώ να δώσω 600-750 με το ζόρι 800 :/

Last edited:
Το 3D μου είναι παντελώς αδιάφορο.

Οι Plasma δεν ενδείκνυνται για ποδόσφαιρο, TV και ταινίες; Στο σαλόνι μόνο αυτά βλέπουν οι γονείς μου. Άρα μάλον σε plasma θα πρέπει να στραφώ;

Για πείτε την γνώμη σας :)

ταμαμ

Τώρα μάλιστα πιο προσιτή :Ρ

Να σε ροτήσω, η G30 σειρά, με την U30 σειρά και την S30 σειρά τι διαφορές έχουν;

Ή δεν ξέρουμε ακόμα;

Last edited:
Η G20 εχει καλυτερο αντιανακλαστικο φιλτρο , περισσοτερα HDMI , wifi ready , PVR κτλ.

H U30 ειναι "γυμνη" σε εξοπλισμο.

Σε εικονα ομως σε σκοτεινο δωματιο δεν υστερει σχεδον καθολου καθως σε ολες το πανελ ειναι το ιδιο. Υστερει ομως σε πολυ φωτεινο δωματιο λογω ελλειψης του φιλτρου.

Και παλι με βαση την εμπειρια μου ομως θα σου ελεγα οτι ειναι πολυ καλυτερη απο την X3500 που εχεις τωρα. Εχω ειχα την 46W4000 και ειχα δει σημαντικη διαφορα με την Panasonic 50U10 που εχω.

κατά σειρα g>S>U. η s θα έρθει αρχικά μόνο σε 42 ιντσες.

ταμαμ -> ας πούμε ότι σημαίνει "κάνουν ακριβώς "

δώσε χαιρετισμούς στα μποζαίτικα - 13 χρόνια πέρασα εκεί - τα καλύτερα - τέτοιες εποχές ξεκινάγαμε τα μπάνια.

κατά σειρα g>S>U. η s θα έρθει αρχικά μόνο σε 42 ιντσες.

ταμαμ -> ας πούμε ότι σημαίνει "κάνουν ακριβώς "

δώσε χαιρετισμούς στα μποζαίτικα - 13 χρόνια πέρασα εκεί - τα καλύτερα - τέτοιες εποχές ξεκινάγαμε τα μπάνια.

Πού το ξέρεις οτι είμαι απο Πάτρα !!!!!!!!!!!!!;;;;;;;;;

Ή δεν το λες σε 'μένα; :Ρ

Η G20 εχει καλυτερο αντιανακλαστικο φιλτρο , περισσοτερα HDMI , wifi ready , PVR κτλ.

H U30 ειναι "γυμνη" σε εξοπλισμο.

Σε εικονα ομως σε σκοτεινο δωματιο δεν υστερει σχεδον καθολου καθως σε ολες το πανελ ειναι το ιδιο. Υστερει ομως σε πολυ φωτεινο δωματιο λογω ελλειψης του φιλτρου.

Και παλι με βαση την εμπειρια μου ομως θα σου ελεγα οτι ειναι πολυ καλυτερη απο την X3500 που εχεις τωρα. Εχω ειχα την 46W4000 και ειχα δει σημαντικη διαφορα με την Panasonic 50U10 που εχω.

Δεν με απασχολούν τόσο τα Meda player δίκτυα Wifi κλπ... Θέλω καλή εικόνα απλά :)

Media player να είναι θα πάρω ένα WD Live

Last edited:
Πού το ξέρεις οτι είμαι απο Πάτρα !!!!!!!!!!!!!;;;;;;;;;

Ή δεν το λες σε 'μένα; :Ρ

ποστ #9

πάντως φαίνεται η λύση να είναι αγορά νέας τηλεόρασης για το σαλόνι. εδώ που έφτασες καλό είναι να περιμένεις. θα εμφανιστούν και νέα 2d μοντέλα από samsung και lg σύντομα. επίσης πολλές τιμές του progressive είναι τιμές τιμοκαταλόγου και αυτό που βλέπεις θα έρθει αρκετά χαμηλότερα όταν αρχίσει το συγκεκριμένο μοντέλο σε άλλα μαγαζιά. τη στιγμή που η street τιμή της 46g30 είναι 1099 εκτιμώ ότι η τιμή της αντίστοιχης u θα είναι 300-400 ευρώ χαμηλότερη. με 800 θα μπορείς να παρεις ακόμα 50''

για media player αν δεν σε ενδιαφέρουν οι δικτυακές δυνατότητες μπορείς να πάρεις το pico5.1 (το έχω και για τα χρήματα του 60- είναι super). χωρια που πιάνει με το 2.5 δίσκο από κάτω όσο ένα πακέτο τσιγάρα (25άρια).

Last edited:
ποστ #9

πάντως φαίνεται η λύση να είναι αγορά νέας τηλεόρασης για το σαλόνι. εδώ που έφτασες καλό είναι να περιμένεις. θα εμφανιστούν και νέα 2d μοντέλα από samsung και lg σύντομα. επίσης πολλές τιμές του progressive είναι τιμές τιμοκαταλόγου και αυτό που βλέπεις θα έρθει αρκετά χαμηλότερα όταν αρχίσει το συγκεκριμένο μοντέλο σε άλλα μαγαζιά. τη στιγμή που η street τιμή της 46g30 είναι 1099 εκτιμώ ότι η τιμή της αντίστοιχης u θα είναι 300-400 ευρώ χαμηλότερη. με 800 θα μπορείς να παρεις ακόμα 50''

για media player αν δεν σε ενδιαφέρουν οι δικτυακές δυνατότητες μπορείς να πάρεις το pico5.1 (το έχω και για τα χρήματα του 60- είναι super). χωρια που πιάνει με το 2.5 δίσκο από κάτω όσο ένα πακέτο τσιγάρα (25άρια).

Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες για τις τιμές !! :)

Και πότε περίπου θα έρθουν; Σε 2-3βδομάδες όπως λέει το αντίστοιχο θέμα;

απότι ρώτησα εχθές σε 2 αλυσίδες η ενημέρωση που έχουν είναι από τέλος μαρτίου έως μέσα μαίου. λογικά πριν το πάσχα θα υπάρχουν διαθέσιμα τα περισότερα μοντέλα.

Σε εικονα ομως σε σκοτεινο δωματιο δεν υστερει σχεδον καθολου καθως σε ολες το πανελ ειναι το ιδιο.

Aς μην προτρέχουμε, Γιάννη... -bye-

Υπάρχει πάντα και το θέμα της έλλειψης IFC και ενός πιθανού κλειδωμένου φωτεινού gamma στην U... ;)

Εφοσον ειδαμε οτι το προβλημα με τα 50 Hz σχεδον λυθηκε στην επαγγελματικη σειρα της Panasonic αν συμβει το ιδιο και στα μοντελα 2011 υπολογιζω οτι μια U30 χωρις IFC θα παιζει οπως τα περυσινα μοντελα με IFC.

Για το gamma δεν μπορω να πω , ας ελπισουμε οτι εμαθαν απο τα λαθη που εγιναν στην U20.

H επαγγελματική σειρά δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τα 50Hz, οπότε δεν θα έλεγα να βασιστούμε σε αυτό... :D

Μακάρι βέβαια να το λύσουν, αλλά δεν το βλέπω να είναι ψηλά στις προτεραιότητες καμμιάς εταιρείας (απ' ό,τι φαίνεται το έχουν όλες εδώ και χρόνια και έχουν επαναπαυτεί με το interpolation σαν μόνη λύση).

Aς μην προτρέχουμε, Γιάννη... -bye-

Υπάρχει πάντα και το θέμα της έλλειψης IFC και ενός πιθανού κλειδωμένου φωτεινού gamma στην U... ;)

πάντως στη c3 στο review το gamma ήταν ξεκλείδωτο (ή κάνω λάθος). αν είναι έτσι μου φαίνεται χλωμό να μην είναι στην u. για frame interpolation δεν αναφέρεται τίποτα στη u30 - προφανώς δεν έχει.

πάντως στη c3 στο review το gamma ήταν ξεκλείδωτο (ή κάνω λάθος). αν είναι έτσι μου φαίνεται χλωμό να μην είναι στην u. για frame interpolation δεν αναφέρεται τίποτα στη u30 - προφανώς δεν έχει.

Η C3 δεν έχει ρυθμιστικά gamma στο μενού της. Επίσης, αν δεν έχει αλλάξει κάτι στο service menu των Panasonic, ούτε από εκεί μπορείς να πειράξεις το gamma...

Στο συγκεκριμένο review που αναφέρεσαι, δεν μας γράφουν πως το διόρθωσαν (άσε που η διόρθωσή τους εμφανίζει "σιγμοειδή" χαρακτηριστικά). Κάλλιστα, θα μπορούσαν να το έχουν κάνει μέσω PC ή εξωτερικού επεξεργαστή video, λύση μη ιδανική ή πρακτική για την πλειοψηφία των υποψήφιων κατόχων και μη εφαρμόσιμη στο τηλεοπτικό.

εν τω μεταξύ κοίταξα το μανουαλ της u30 που έχεις ποστάρει. δεν βρήκα τίποτα για ρυθμίσεις εικόνας. θα το ξανακοιτάξω πιο προσεκτικά αλλά πρέπει να έχεις δίκιο.