32"-?" Για :Ποδόσφαιρο, Ταινίες - Bluray και Playstation3

Ακόμα να την πάρω θέλω, με όλα αυτά που διαβάζω περι IFC και μπλα μπλα μπλα !

Τι να κάνω ρε παιδιά; Η U30 θα μου δείχνει την μπάλα 2 φορές;;;;;;;;; !!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε G30/S30 μάλον δύσκολα να φτάσω τόσο ψηλά :|

Για 'ξηγήστε λίγο το IFC και τι κακό υπάρχει στην U30....

Για κοίτα ακόμα δύο επιλογές σε περίπτωση που επιλέξεις LCD: Panasonic E30 και Samsung D5500 . Reviews για την πρώτη υπάρχουν αρκετά αν ψάξεις, για τη δεύτερη δε γνωρίζουμε πολλά πράγματα ακόμη.

Για κοίτα ακόμα δύο επιλογές σε περίπτωση που επιλέξεις LCD: Panasonic E30 και Samsung D5500 . Reviews για την πρώτη υπάρχουν αρκετά αν ψάξεις, για τη δεύτερη δε γνωρίζουμε πολλά πράγματα ακόμη.

Ψηλές τιμές έχουν αυτά που μου προτείνεις , αν είναι να πάω σε τέτοια επίπεδα παίρνω μια G30/S30 ...

Ψηλές τιμές έχουν αυτά που μου προτείνεις , αν είναι να πάω σε τέτοια επίπεδα παίρνω μια G30/S30 ...

Καμμία αντίρρηση. Απλά επειδή σε βλέπω κάπως διαστακτικό στην επιλογή σου, είπα να κάνω μια αντιπρόταση σε LCD. Αν τελικά πας σε 40-42" και δε θα τη χρησιμοποιείς για gaming πολλές ώρες η Panasonic G30 είναι σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή. Απλά με βάση τον αρχικό τίτλο του thread, έχεις αλλάξει τελικά γνώμη και πας για λύση για το σαλόνι και θα χρησιμοποιείς για gaming την τηλεόραση που έχεις ήδη ?

Καμμία αντίρρηση. Απλά επειδή σε βλέπω κάπως διαστακτικό στην επιλογή σου, είπα να κάνω μια αντιπρόταση σε LCD. Αν τελικά πας σε 40-42" και δε θα τη χρησιμοποιείς για gaming πολλές ώρες η Panasonic G30 είναι σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή. Απλά με βάση τον αρχικό τίτλο του thread, έχεις αλλάξει τελικά γνώμη και πας για λύση για το σαλόνι και θα χρησιμοποιείς για gaming την τηλεόραση που έχεις ήδη ?

Ναι μάλον έτσι θα κάνω

Κάτι λίγο άκυρο (είμαι σίγουρος οτι θα με κράξετε):

Η Samsung 32-40c530 τι προβλήματα θα έχει με την εικόνα που η c650 δεν έχει; Όταν βλέπω ποδόσφαιρο θα έχω είδωλα;

Και επίσης, πότε θα έρθουν επιτέλους οι νέες Plasma της Panasonic;;;;

Last edited:
Λοιπόν, την επόμενη εβδομάδα έρχονται οι νέες σειρές στις τηλεοράσεις.

Ύστερα απο πολύ (πολύ όμως) αναμονή παραθέτω τις τηλεοράσεις στις οποίες έχω καταλήξει με φθίνουσα σειρά προτίμησης (πάνω είναι αυτή που μου κεντρίζει το ενδιαφέρον πιό πολύ):

http://www.skroutz.gr/s/330463/Samsung-UE40D5000-40".html

http://www.skroutz.gr/s/330989/LG-50PV350-50.html

http://www.skroutz.gr/s/325340/Panasonic-TX-P42U30E-42.html
( η S30 πόσο θα κοστίζει;;;; )

Αν πάρω LCD θα την πάρω στο δωμάτιο μου, αν πάρω Plasma παίρνω την 40X3500 που έχω στο σαλόνι και βάζω στη θέση της την Plasma.

1η ερώτηση: Ποιά είναι καλύτερη για μπάλα; Χωρίς σκιές και είδωλα και μπλα μπλα ...

2η ερώτηση: Ποιά είναι καλύτερη για ταινιες;

3η ερώτηση: Μήπως να περίμενα να δω και στις Sony τι θα παίξει;

Σημείωση: Η τιμή δεν θέλω να υπερβαίνει τα 720 για κανένα λόγο.-

Αφου εχεις χωρο παρε την 50Pv350 να χορτασει το ματι σου εικονα.

Αν δεν θελεις να πας σε 50" παρε την 42U30.

Κατα την γνωμη μου η εικονα των πλασμα σε ποδοσφαιρο ειναι τουλαχιστον 1-2 σκαλια πανω απο τις αντιστοιχης τιμης LCD/LED.

Αφου εχεις χωρο παρε την 50Pv350 να χορτασει το ματι σου εικονα.

Αν δεν θελεις να πας σε 50" παρε την 42U30.

Κατα την γνωμη μου η εικονα των πλασμα σε ποδοσφαιρο ειναι τουλαχιστον 1-2 σκαλια πανω απο τις αντιστοιχης τιμης LCD/LED.

Ναι αλλα με τόσα που διάβασα για την U30 (για το IFC κλπ) ότι έχει είδωλα δεν την τοσο συμπαθώ πλέον... Δεν πιστεύω να έχει παρόμοια προβλήματα και η LG; ε;

Εγω ξερω οτι ειχα την 46W4000 που ηταν τουλαχιστον ισαξια αν οχι καλυτερη σε εικονα με την X3500 που εχεις και οτι η Panasonic 50U10 που πηρα πριν 1.5 χρονο ειναι η μερα με την νυχτα σε εικονα ειτε με το IFC στο οn ειτε στο off. Το οτι την επομενη χρονια εβγαλε η Panasonic την U20 που ηταν χειροτερη δεν σημαινει οτι θα ειναι και η U30 ετσι.

Ετσι και αλλιως η τελεια τηλεοραση δεν υπαρχει. Ακομη και τηλεορασεις 3-4 χιλιαδων ευρω και εχουν και αυτες τα προβληματα τους.

Εγω ξερω οτι ειχα την 46W4000 που ηταν τουλαχιστον ισαξια αν οχι καλυτερη σε εικονα με την X3500 που εχεις

Για ξανασκέψου τί έχεις γράψει... :p

πάντως σήμερα είδα ακριβώς δίπλα δίπλα την u30 και g30 να παίζουν τραιλερ hd (κακής ποιότητας) σε συνθήκες καταστήματος σκοτεινές. στήθηκα για κανα 15 λεπτο και δεν μπόρεσα να διακρίνω καμμία διαφορά στην εικόνα τους. λες και ήταν ίδιες τηλεοράσεις. φαντάζομαι ότι σε πιο πολύ φως θα αλλάξουν τα πράγματα. μάλλον έδωσα έπαινο στην u30 παρά μομφή στην g30 αν και όταν πήγα παραδίπλα και είδα μια 46vt20 σε συνθήκες σαφώς φωτεινότερες να παίζει νοβα sd (τεννις) πήγα να βάλω τα κλάματα.
βέβαια η έλλειψη ifc στην u30 είναι ένα θέμα.

Last edited:
...

Αν πάρω LCD θα την πάρω στο δωμάτιο μου, αν πάρω Plasma παίρνω την 40X3500 που έχω στο σαλόνι και βάζω στη θέση της την Plasma.

...

Τελικά άκυρο αυτό, δεν μου την δίνουν την 40X3500 οι δικοί μου :Ρ :HTEHETH63:

Για Gaming με αρκετές στατικές εικόνες δεν ενδύκνειται Plasma ε; και το MediaCentre που έχω φτιάξει και αυτό μάλον ....

να ρωτήσω κάτι
επειδη καποιος την ανεφερε λιγο πιο πανω
αυτή είναι φετινή?

Lg 50pv350

βλέπω εχει καλυτερη τιμη απο την Pk550
ειναι καλυτερη ? εχουμε αποψη ?

Ξερω πολυ καλα τι εχω γραψει.

Η 4000 ηταν ενα χρονο μετα την 3500.

Σαν να λέμε δηλαδή ότι η π.χ. C550 είναι καλύτερη από την Β650, επειδή βγήκε ένα χρόνο μετά... :p

Ένα εξάμηνο χώριζε την Χ3500 από την W4000, αλλά η πρώτη φορούσε καλύτερο επεξεργαστή εικόνας και ήταν και 100Hz...

Αν έχω συνδεδεμένο υπολογιστή για κανά 2ωρο το μέγιστο, λέτε να έχω τραβήγματα με burn in;

Επίσης στο Gran Turismo 5 που παίζω αρκετές ώρες στο ps3 έχει στατικές εικόνες των οργανων μέτρων ταχύτητας στροφών κλπ. Λέτε και εδώ να γίνει καμία στραβή;

:smash:

Ένα εξάμηνο χώριζε την Χ3500 από την W4000, αλλά η πρώτη φορούσε καλύτερο επεξεργαστή εικόνας και ήταν και 100Hz...

Ειχε ομως μεγαλυτερη αντιθεση (πιο καινουργιας τεχνολογιας πανελ) και "ερχοταν" ακριβως στα προτυπα στα χρωματα.

Μετα απο μερικους μηνες εβγαλε η Sony την W4500 η οποια ειχε 100 Hz αλλα και πολυ φτηνοτερα πλαστικα.

Τοτε τα 100 Hz ειχαν πολυ μεγαλυτερα προβληματα απο οτι τωρα. Τους παιχτες στο ποδοσφαιρο τους ακολουθουσε μονιμως μια "ουρα" , κατι σαν το 50 Hz bug στο πολυ χειροτερο.