36ωρο Moto Guzzi Club

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
P1020845_zps7e09112b.jpg

Πένα το πιο ξεκούραστο σπορτ-τουρερ!

Chris1967

Supreme Member
11 September 2010
4,223
Τελείωσε το 36ωρό και ακόμα να συνέλθω...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμπειρία... δρόμοι που δεν θα τους ανακάλυπτα ποτέ μου, τοπία ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ... εκπληκτικές τοποθεσίες...

αλλά πολύ κούραση... είμασταν τελείως ανοργάνωτοι ως ομάδα, οπότε δεν συζητάμε καθόλου το θέμα βαθμολογίας κλπ... τα πήγαμε χάλια, αλλά παρά ταύτα συμπληρώσαμε συνολικά 1350χλμ (από τα 1700 περίπου σύνολο παρότι δεν τα υπολόγισα ακριβώς) σε δύσκολο επαρχιακό δίκτυο (60% σε βρώμικη άσφαλτο, με λακούβες και παγίδες, συν χώμα για 22χλμ), πράγμα που από μόνο του και με τα δικά μου δεδομένα και αντοχές ήταν μια τρομερή εμπειρία...

xmoran, δεν μπόρεσα να σε βρω (γμτ πάντοτε καθυστερημένοι και ανοργάνωτοι... :ROFLMAO:), αλλά σε χαιρέτησα στον δρόμο από Πρέβεζα προς Αρτα, που μας περάσατε εσύ και ο αδερφός σου με το μπλέ...

Μεγάλη εντύπωση μου έκανε η κοπελίτσα με το XT 250, που ολοκλήρωσε όλη την διαδρομή (ΜΟΝΗ ΤΗΣ, και χωρίς GPS) και κατέφθασε στον τερματισμό κατά τις 1:30 τα ξημερώματα... χίλια μπράβο της!!

Εύχομαι σε όλους καλά χιλιόμετρα και του χρόνου να είμαστε καλά να ξαναπάμε!!

Last edited:

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,629
Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες!!!
Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε πολλές αναμνήσεις!

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Συγχαρητήρια σε όλους σας τους σκληρόκ@λους και τις σκληροκ@λες... :SFGSFGSF:

Xmoran

AVClub Enthusiast
7 February 2011
1,103
Ν. ΣΜΥΡΝΗ
Τελείωσε το 36ωρό και ακόμα να συνέλθω...

...

xmoran, δεν μπόρεσα να σε βρω (γμτ πάντοτε καθυστερημένοι και ανοργάνωτοι... :ROFLMAO:), αλλά σε χαιρέτησα στον δρόμο από Πρέβεζα προς Αρτα, που μας περάσατε εσύ και ο αδερφός σου με το μπλέ...

.....

Χαίρομαι που σου άρεσε φίλε !! Γιατί ήταν πράγματι αρκετά ζόρικο, όχι τόσο από χλμ όσο από δρόμους-σπαστήρια. Δεν ήξερες μετά από κάθε στροφή τι θα βρεις... λακκούβες ? κατολισθήσεις ? χασίματα ? αγελάδες ? γαρμπίιλια ? Και ήταν έτσι πολύ μεγάλο το ποσοστό της συνολικής διαδρομής...
Εγώ είχα ένα λάστιχο την Κυριακή στον μικρό χωματόδρομο (μάλλον σκίσιμο από πέτρα ) και μας καθυστέρησε κάνα μισάωρο (το φτιάξαμε επί τόπου με κορδονι και αμπούλες) αλλά μετά δεν έλεγε να κάνω όλη την υπόλοιπη διαδρομή και να' μαι βραδιατικα πάνω στα βουνά με τέτοιο λάστιχο και δεν κάναμε το τελευταίο κομμάτι, πάνω από τον Μόρνο. Το κόψαμε από Ιτέα, Δίστομο και κατευθείαν Χαλκίδα εγώ, οι άλλοι 2 της παρέας Αθήνα. Συνολικά έγραψα 1560 χλμ..

Για του χρόνου θα δούμε... υπάρχουν πλέον άλλες σκέψεις, αλλά δεν είναι του παρόντος...

Και ένα μικρό video από τον χωματόδρομο και το κλατάρισμα...

19 June 2006
8,661
Mπράβο σε όλους.
Εγώ με το busa είμαι σπίτι δουλειά, δουλειά σπίτι. Και επειδή είμαστε και κάποιας ηλικίας ,η πρόταση μου είναι να φτιάξουμε δική μας κατάσταση.
Προτείνω βόλτα 36λεπτη. Για παραπάνω δεν...:ROFLMAO:

leo1964

AVClub Fanatic
12 May 2010
10,381
Νησί των Φαιάκων
Mπράβο σε όλους.
Εγώ με το busa είμαι σπίτι δουλειά, δουλειά σπίτι. Και επειδή είμαστε και κάποιας ηλικίας ,η πρόταση μου είναι να φτιάξουμε δική μας κατάσταση.
Προτείνω βόλτα 36λεπτη. Για παραπάνω δεν...:ROFLMAO:

Το 36 λεπτά μ'αρέσει!
Ούτε 35,ούτε 40 λεπτά-bye-

Chris1967

Supreme Member
11 September 2010
4,223
Δήλωσα συμμετοχή και φέτος... ποια παλληκάρια θα έρθουν από το club?

glaros

Senior Member
14 June 2010
375
Αθήνα
Δήλωσα κι εγώ για πρώτη μου φορά! :Banane0: Με άλλους 2 φίλους εκτός avclub.

Το βίντεο της διοργάνωσης...

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Δήλωσα συμμετοχή και φέτος... ποια παλληκάρια θα έρθουν από το club?

Το πάς για Mr. HardAss, ε?
Δεν λέγεται τσάμπα σκληροκωλιάδα...

Καλή διασκέδαση σε όλους τους συμμετέχοντες και φέτος.
Και άμα δείτε τίποτις μαούνες να στρίβουν τέζα τάπα χάμου, κάντε στην μπάντα... ο Κρις1984 έρχεται μαζί με κάτι φίλους καπετανέους... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Μην σας ξεγελάει η εμφάνιση...

Ο ντόκτορας είναι γερό τιμονάκι... :firstprize:

glaros

Senior Member
14 June 2010
375
Αθήνα
@ glaros, μπράβο!! τι καβαλάς?

Άσε...
P1020912 (800x600).jpg

Έχω κάνει πολλά μεγάλα ταξίδια στο παρελθόν με supersport, αλλά... τώρα στα 50 με το αυχενικό να έχει κάνει την εμφάνισή του και τους επαρχιακούς...:HTEHETH63:

Δεν πειράζει όσο βγει, το κάνω για την εμπειρία και την παρέα.:2thumb22sup:

Chris1967

Supreme Member
11 September 2010
4,223
Τι έχει η εμφάνηση βρε? την φωτογραφία την πήρα έξω από τα ΚΤΕΟ... :ROFLMAO:

Πάρε μία με δερμάτινα...

Chris1967

Supreme Member
11 September 2010
4,223
Άσε...

Έχω κάνει πολλά μεγάλα ταξίδια στο παρελθόν με supersport, αλλά... τώρα στα 50 με το αυχενικό να έχει κάνει την εμφάνισή του και τους επαρχιακούς...:HTEHETH63:

Δεν πειράζει όσο βγει, το κάνω για την εμπειρία και την παρέα.:2thumb22sup:

Πωπωω!! κούκλα!! από τα αγαπημένα μου!! :worshippy: μπροστά στη δικιά σου... η δικιά μου είναι πράγματι μαούνα... -bye-

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Καλά... θα το ρίξω λίγο off topic αλλά δεν μπορώ να μην ρίξω λίιιιγο flame με αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου...

Πρώτον:
Ρε γλάρε... με την λαδιέρα δεν είσαι για 36ωρο, το πολύ για τρίωρο!!!!
tooth.gif
tooth.gif
tooth.gif

Δεύτερον:
Βρε Χρήστο... στο 99% των μηχανώνε δείχνεις μαούνα δίπλα...
tongue3.gif
love1.gif

Πέραν πλάκας... γλάρε καλοτάξιδο, καλόστριφτο το αργαλείο... είναι απωθημένο για πολλούς...
headbang.gif

Χρηστάρα ξέρω ότι δεν μασάς... γκο ον του σκληροκωλιάδα 2 και καμ μπακ->
needpics1.gif