Ε τοτενες να παρεις 3Δ
Μεχρι τοτε θα κανεις μονο χοντροδουλειες!
Τους «χαιρετισμούς μου» στη θεία σου…

Ε τοτενες να παρεις 3Δ
Μεχρι τοτε θα κανεις μονο χοντροδουλειες!
Ενω ολοι οι κατασκευαστες προτεινουν 100% infill (γεμιση), εγω ειδα οτι και το 40% ειναι παρα πολυ ανθεκτικο..
Κατα συμπτωση, ο κατασκευαστης δινει γεμισμα/infill 35% και οχι 100% οπως οι περισσοτεροι. Γραφει:...I printed them with only 35% infill and they hold strong..
Εγω διατηρησα το infill στο 40%![]()
Αυτός είναι κατασκευαστής!ο κατασκευαστης δινει γεμισμα/infill 35% και οχι 100% οπως οι περισσοτεροι. Γραφει:...I printed them with only 35% infill Εγω διατηρησα το infill στο 40%![]()
μαγνητακια σε λογικη τιμή που βρίσκουμε?Μπηκαν 3 μαγνητακια ισχυρα, νεοδυμιου.
μαγνητακια σε λογικη τιμή που βρίσκουμε?
θέλω να φτιαξω ένα παιχνίδι κατασκευών, αλλά με τιμες των μαγνητών δεν συμφαίνει... το παίρνω ετοιμο...
![]()
Magnetic Tile Construction Set by tgiannone
Geometric tiles that join together via magnetic inserts used to expand your imagination and create makers out of anyone! You can build houses, buildings, cities, pyramids, and anything else you can dream of building.All pieces are printed without support. There is a hollow cavity in each side of...www.thingiverse.com
Γιατί είναι επαναλαμβανομενη δουλειά . 50 καπάκια από κουτιά. Απλά τοποθετώ , χαλάσω και μετά το επομενο . Δεν βολεύουν τα pin . Το κάθε καπάκι έχει ύψος 2cm . Αν δεν ειχα κάνει τις γωνίες θα είχα βάλει ένα ρεταλι πιασμενο με τα pins. Θα είχα κάνει το περίγραμμα και θα τοποθετούσα εκεί το κάθε καπάκι.Γιατι δεν χρησιμοποιεις τα μικρα που ειχες φτιαξει στην αρχη? Εμποδιζουν το laser να κινειται? Νομιζω ειναι τελεια.
Αν και αυτα τα γωνιακα ειναι ιδανικα, δεν συγκρινονται σε ευκολια και ταχυτητα τοποθετησης με τα μικρα καρφακια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.