Tελειο φαινεται και αυτο.
Kαλα εκανες και το δοκιμασες αμεσα να φυγει και η απορια
Ειδες καποια ουσιαστικη διαφορα στην ποιοτητα σε σχεση με το αλλο νημα? Η ολο το μπραβο παει στον εκτυπωτη?
Xρησιμοποιεις το δικο του slicer? Κανει και για αλλους εκτυπωτες? Πως το βλεπεις σε σχεση με το Cura?
Αψογος! Με βλεπω να δινω σεντρα τον Ender 3.Πήρε φωτιά λέμε το εργαλείο
Αψογος! Με βλεπω να δινω σεντρα τον Ender 3.
Να καταθεσω μια ιδεα ; Γιατι να "σκοτωσεις" τον ender που σε καλυπτει αν εισαι χομπυστας ; Με τα χρηματα που θα χρειαστει να συμπληρωσεις μπορεις να αγορασεις εναν φθηνο Resin για συμπληρωνει τον ender και νομιζω οτι περισευουν και για laser engraver / cutter .Ετσι θα καλυψεις 3-4 αναγκες και θα διευρηνεις τα χομπυ σου .Αψογος! Με βλεπω να δινω σεντρα τον Ender 3.
Όχι με resin δεν θέλω να μπλέξω. Όσο για τον ender ακόμα προσπαθώ να βγάλω άκρη με τα layers και Z-banding αλλά εντάξει δεν έχω σκοπό να τον παρατήσω, ακόμαΝα καταθεσω μια ιδεα ; Γιατι να "σκοτωσεις" τον ender που σε καλυπτει αν εισαι χομπυστας ; Με τα χρηματα που θα χρειαστει να συμπληρωσεις μπορεις να αγορασεις εναν φθηνο Resin για συμπληρωνει τον ender και νομιζω οτι περισευουν και για laser engraver / cutter .Ετσι θα καλυψεις 3-4 αναγκες και θα διευρηνεις τα χομπυ σου .
Μπράβο πολύ ωραίο βγήκε.Εκανα το πρωτο μου 3d design στο TinkerCad. Ειναι ενα ευκολο και απλο εργαλειο με αρκετες δυνατοτητες. Εκανα ενα μπρελοκ του Batman.
Ναι ναι τον εφερα στα ισια του αλλα παλι εχω θεμα με τα layers. Θα ποσταρω στο αλλο thread.Μπράβο πολύ ωραίο βγήκε.
Βλέπω μεγάλη διαφορά στην εκτύπωση προς το καλύτερο, ειδικά το κάτω μέρος.
Να φανταστώ τον έφερες στα ίσια τον εκτυπωτή έτσι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.