more peers
AVClub Fanatic
Νίκο και Σωκράτη όταν λέτε για φροντισμένο pc και usb τι ακριβώς εννοείτε?
Ρίξε μια ματιά στα specs της sniper όσον αφορά την ειδική έξοδο usb (έχω βάλει link).
+++
Βασίλη περαστικά βρε!
Νίκο και Σωκράτη όταν λέτε για φροντισμένο pc και usb τι ακριβώς εννοείτε?
να πω κατι;
προσωπικα εχω το micro με iUSB 3.0. Σε ακουστικα και σε ενα καλο συστημα που δοκιμασα...και εγω και ενας μουσικοφιλος διαπιστωσαμε οτι ναι μεν αποκταει βαθος,τα οργανα ειναι πιο ξεκαθαρα και η φωνη παει μπροστα και η μπαντα πισω... αλλα 'χαλαει' καπως την μουσικη. Σαν να την τραβαει ενα πραγμα, σαν να χει παραπανο θορυβο. Εχει διαπιστωσει κανεις τπτ τετοιο; Αυτο δεν ηταν αντιληπτο τοσο στο δικο μου συστημα ( ειναι αλλα θελει μια εμπειρια για να το καταλαβεις)....αρα μηπως μια αδυναμια που εχει ενα συστημα προσπαθει κατα καποιον τροπο να το καλυψει; τις γνωμες σας.
βεβαια δεν εχω δοκιμασει το συγκεκριμενο που αναφερετε αλλα νομιζω εχει την ιδια αισθηση. Ισως να παιζει ρολο και το dac...ισως επισης να επιρεαζεται περισσοτερο διοτι τροφοδοτειται με ρευμα απο usb.
* Aπο την αλλη δε σε συστηματακι που επαιζε πιο laid back εκατσε καλυτερα
σεταπ?
Το setup μου είναι Desktop PC > 3R > iFi iDSD nano > Αυτοενισχυόμενα Focal Alpha 65
Σε έχασα... τι εννοείς "direct I2S"? Συνδεδεμένο τι με τι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.