4 νέα πακέτα OTE TV

Για το cinema pack το λεμε ολοι νομιζω οτι ειναι λαθος η τιμη γι αυτα που προσφερει...τωρα ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω γτ την premier league...που γινεται ακριβως διαχωρισμος αθλητικων διοργανωσεων πειτε μου γτ δεν ξερω...δηλαδη αν καποιος δεν θελει να βλεπει motogp,f1,nba ή ιταλικο,γερμανικο τι πρεπει να γινει, να χωριστει το αθλητικο πακετο σε 3,4 κατηγοριες;ειναι αστειο αυτο...

τελικά βγήκαν αληθινές οι κασσάνδρες και την έκανε την αύξηση..

ας μην προτρεχουμε.σε ενα ποστ πριν ενα μηνα ο εγκυρος dream21 ειχε μιλησει για 4 νεα καναλια τη νεα σεζον.ελπιζω βεβαια να μην ειναι του τυπου body in balance.
πιστευω οτι ειναι δικαιολογημενη η αυξηση.δεν ειναι ο Αγιος Βασιλης η πλατφορμα.ΕΤΑΙΡΙΑ ειναι

Αναμενόμενο...Μέγα λάθος από τον οτε! προσωπική μου άποψη πάντα... :ADFAD2:

Είχα γράψει ότι η αύξηση στην τιμή θα είναι 1 ευρώ...

..Άρα έπεσες έξω κατά....100% :worshippy::worshippy::worshippy:

Δεν έχει αλλάξει κάτι για συνδρομητές Οτέ ή μη.5 ευρώ είναι η διαφορά στο full pack, 5,4 θα είναι μετά την 1/9.Σημασία έχει, πως με τα μέχρις στιγμής δεδομένα, πληρώνουμε όλοι μια premier league.Παρ' ότι ποδοσφαιρόφιλος, θεωρώ πως ο Οτέ έκανε φάουλ.

Δεν νομίζω ότιο έκανε φάουλ...... Ας περιμένουμε πρώτα να δούμε ΠΟΣΑ κανάλια θα ανέβουνε μέχρι 1/9 που ξεκινάει η νέα τιμολογιακή πολιτική και τα λέμε τότε! Γιατί αν μου ανοίξει εμένα π.χ. 3 HD κανάλια, τα 2 αθλητικά και ένα σινεμά, τότε αξίζουν το δίευρο που μου ζητάνε... Και όπως και να το κάνουμε άλλο 21ευρώ ή 23 ή 25 και άλλο τα 65 και 70 της nova.... Δηλαδή αν το πήγαινε ο ΟΤΕ στα...50ευρώ το πακέτο τι θα γράφαμε τότε? Και όμως υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα πληρώνουν την κυρά νόβα και ακουμπάνε 70 ΤΟΝ ΜΗΝΑ.....!!!!

Last edited by a moderator:
παιδια αν ειναι δυνατον !!!!!!!να γκρινιαζεται και για αυξηση των δυο ευρω?????κατα την γνωμη μου ειναι μια πολυ ευεληκτη και εξυπνη κινηση του οτε καθως προσφερει ευελεξια σε αυτον που θελει να βλεπει αποκλειστικα αθλητικα και σε αυτον που του αρεσουν οι ταινιες.δεν θα μπορουσαν να μην κανουν την αυξηση αφου πηραν και την πρεμιερ αλλα οχι και να λενε καποιοι οτι να χρεωσουν σαν εξτρα την πρεμιερ ανεξαρτητα απο τα αθλητικα.αυτο ειναι γελιο.τελος παντον η αυξηση των δυο ευρω ειναι πολυ μικρη σε σχεσυ με τη συνολικη αξια του αθλητικου πακετου.οσον αφορα το σινεμα ,πιστευω απο τον σεπτεμβριο το σινεμα θα ενδυναμωθει με τις καινουργιες συμφωνιες με τα στουντιο...και αναρωτηθηται ποσα προσφερει στην τελικη ο οτε με 21[οτε] η 27[μη οτε] σε σχεσυ με την νοβα με 50 -60-70 ευρω????τεραστια διαφορα υπερ του οτε προφανως...

Δεν νομίζω ότιο έκανε φάουλ...... Ας περιμένουμε πρώτα να δούμε ΠΟΣΑ κανάλια θα ανέβουνε μέχρι 1/9 που ξεκινάει η νέα τιμολογιακή πολιτική και τα λέμε τότε! Γιατί αν μου ανοίξει εμένα π.χ. 3 HD κανάλια, τα 2 αθλητικά και ένα σινεμά, τότε αξίζουν το δίευρο που μου ζητάνε... Και όπως και να το κάνουμε άλλο 21ευρώ ή 23 ή 25 και άλλο τα 65 και 70 της nova.... Δηλαδή αν το πήγαινε ο ΟΤΕ στα...50ευρώ το πακέτο τι θα γράφαμε τότε? Και όμως υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα πληρώνουν την κυρά νόβα και ακουμπάνε 70 ΤΟΝ ΜΗΝΑ.....!!!!

Πάνω-κάτω τα ίδια λέμε.Δες το post μου (#10).Το φάουλ όμως δεν το παίρνω πίσω.

Re: Απάντηση: 4 νέα πακέτα OTE TV

το sport pack μια χαρά είναι,δεν αξίζει ούτε ευρό παραπάνω να δώσεις για τις ταινίες

+1000 αλλα αν περισευουν σε καποιον τα 2 ευρω τοτε δεν ειναι και καταστροφη τα κινηματογραφικα καναλια.εχουν αναβαθμιστει αρκετα σε σχεσυ με πριν ενα χρονο[ειμαι συνδρομητης οτε τβ φουλ πακ]

Μπα το 3play μάλλον είναι καλύτερο.
Και το λέω παρά το ότι δεν γουστάρω καθόλου τη νοβα.
Ειδικά αυτό με το 40αρι είναι σούπερ.
Πρός φίλο underdog!!!
Δηλαδή είναι καλύτερο να πληρώνεις τα σταθερά τηλέφωνα και να βλέπεις μεγκα αντ1 κλπ!!!!! :twoguns:

Η κίνηση είναι πολύ καλή! Γιατί κάποιοι δεν ήθελαν τα κανάλια sport τώρα έχουν επιλογή και θα του έρθει αν δεν κάνω λάθος 2ευρώ φθηνότερα! Αυτοί που δεν γούσταραν ταινίες αλλά τα αθλητικά δεν πληρώνουν κάτι παραπάνω και αυτοί που θέλουν το full pack πληρώνουν 2 ευρώ παραπάνω και έχουν και την primier :firstprize: στο πακέτο!!! Δεν νομίζω 2ευρώ να χάλασε κανέναν για να βλέπει ισπανικό ιταλικό γερμανικό αγγλικό nba κλπ κλπ!!!

στην online αγορα παντως στο otetv.gr,το fullpack-για μη συνδρομητες οτε-το δινει ακομα 24.88 ευρω.
δεν ισχυουν ακομα οι καινουργιες?

ναι αλλα εαν την κανω εγω τωρα online,θα μου το αλλαξουν οταν παω για συμβολαιο?
τεσπα-σημασια εχει οτι πηρε 2,50 ευρωπουλα αυξηση(που σημαινει 27,50 για εμας του μη οτετζηδες).
συνεχιζει ωστοσο και παραμενει σε χαμηλα επιπεδα
και πιστευω οτι μεσα στην χρονια θα βγαλει τον pvr και θα πλουτισει και αλλο το περιεχομενο του.
φαινεται οτι το παιχνιδι του μαρκετινγκ,το κατεχουν πολυ καλα εκει στον οτε...

Last edited by a moderator:
2,50 ευρώ αύξηση; Τίποτα κατά τη γνώμη μου (μιλάω για full pack). Αν σκεφτούμε τι μεταδίδει στο πακέτο αυτό και πάλι μπαίνει μέσα με τα μπούνια. Άλλοι γράφανε ότι θα πληρώνανε 30 ευρώ μόνο για Premier League πριν λίγο καιρό. Ειδικά από αθλητικό περιεχόμενο δεν συγκρίνεται για μένα με τη nova. Όλο το καλό ποδόσφαιρο θα είναι πλέον στα κανάλια του. Τώρα τα περί δύσκολης έποχης κτλ. σωστά μεν αλλά... Όποιος έχει δυσκολιές, και όλοι έχουμε είτε οι ίδιοι είτε κάποιον δικό μας που περνάει ζόρι, δεν ενδιαφέρεται καν για τέτοιες πολυτέλειες μην τρελαθούμε κιόλας ότι θα βάλουμε σε προτεραιότητα τη δορυφορική τηλεόραση αν δε βγαίνουμε στα άλλα καλά καλά. Για τους υπόλοιπους πιστεύω ότι ίσως είναι και θετική εξέλιξη γιατί έτσι θα αναγκαστεί να προσθέσει είτε κανάλια είτε υπηρεσίες προκειμένου να χρυσώσει το χάπι.

Re: Απάντηση: 4 νέα πακέτα OTE TV

σε ανυποπτο χρονο κανει μια μικρη αυξηση(ποιος ασχολειται με τηλεοραση τωρα..?)
και το φθινοπωρο(αφου θα εχουμε εμπεδωσει ολοι την αυξηση)θα αρχισει τις διαφημισεις με το περιεχομενο του.
καταρχην απο το αθλητικο(που τα εχει παρει σβαρνα..),τα hd του(που ειναι χωρις χρεωση και ειναι καμποσα..)
το cinema(που το οργανωνει σιγα σιγα..)και σιγουρα θα εχει και καβα καποιες εκπληξεις(pvr,xtra υπηρεσιες..).
ειναι γεγονος οτι το μαρκετινγκ του οτε(σε ολα τα τμηματα του)δουλευει αψογα και το αποδεικνυει για αλλη μια φορα...

μηδένα προ του τέλους μακάριζε τύπου. όταν ξεκίνησε ο οτετβ όλοι κράζαν ότι δεν έχει περιεχόμενο (δικαίως) και προέβλεπαν να κλείνει το πολύ σε 6 μήνες. ενάμιση χρόνο μετά η υπηρεσία έχει κάνει τεράστια άλματα στο περιεχόμενο και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. οι τίτλοι ταινιών θα βελτιωθούν, το γνωρίζετε όλοι αυτό, και ακολουθούν κι άλλες συμφωνίες με στούντιο. είναι αστείο να συζητάμε για αύξηση της τάξης των 2 ευρώ και να το αντιμετωπίζουμε σαν πυρηνική καταστροφή χιροσίμα και βάλε, ή να εξακολουθούμε να γκρινιάζουμε για την έλλειψη pvr όταν (επίσης) γνωρίζουμε ότι σε μερικούς μήνες θα είναι ενεργό......και στην πραγματικότητα, προσφέρεται μεγαλύτερη ευελιξία στα πακέτα, κάτι που για μένα είναι πολύ θετικό. προσωπικά θα βγάλω τα αθλητικά που δεν με απασχολούν ιδιαίτερα, επομένως και πάλι ευχαριστημένος είμαι